Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:sud
Postat

Ştiţi acel sentiment, când vrei doar să plângi. Să urlii şi să fii lăsat în pace? că eu da.. îl ştiu.. :no2

Fugi la duș. Lasa sa cada apa pe tine vreo juma de oră. Si să nu fie foarte caldă. 

• Like 2
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu ma ajuta nimic din toate astea:;muzica,apa etc..Probabil e ceva omenesc ca fiecare dintre noi sa mai avem si zile proaste :blushing2

Postat

Sună pe cineva de incredere. Trebuie să fie cel putin o persoană

In ziua de azi nu mai exista persoane de incredere,iar daca exista sunt rari dar nu-i cunosc eu...

Postat

Va trebui să ne obișnuim că starea normală e cea de angoasă, de griji, de necazuri mai mari sau mai mici. Fericirea e scurtă si rară. Spun asta pt ca oricând să fim pregatiti pentru intorsaturi dramatice de situatie si sa fim atenti sa nu ne stea inima, sau sa ajungem la 2 statii de Big Berceni cu 232, sa nu zic care

• Like 1
Postat

Tu esti insa la varsta zambetului si a bucuriei . Nu uita asta. Bucura-te de ce exista acum . Fa-ti un ceai de tei sau bea un pic de lapte

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Va trebui să ne obișnuim că starea normală e cea de angoasă, de griji, de necazuri mai mari sau mai mici. Fericirea e scurtă si rară. Spun asta pt ca oricând să fim pregatiti pentru intorsaturi dramatice de situatie si sa fim atenti sa nu ne stea inima, sau sa ajungem la 2 statii de Big Berceni cu 232, sa nu zic care

WHAT !? Uite ca eu nu vreau, pentru ca NU cred ca este normal sa te obisnuiesti cu asa ceva ! HOW THE HELL poti spune ca asta va fi o stare normala !?!?!? Jees's !!!! :slap2 :slap2

Postat

.Va trebui să ne obișnuim că starea normală e cea de angoasă, de griji, de necazuri mai mari sau mai mici.

Poate are drreptate KIm112...

Vizitator
Reputație: 0
Postat

.Va trebui să ne obișnuim că starea normală e cea de angoasă, de griji, de necazuri mai mari sau mai mici.

Poate are drreptate KIm112...

NO WAY ! :no2 :no2 :no2 :no2 Total gresit !

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Nu ma ajuta nimic din toate astea:;muzica,apa etc..Probabil e ceva omenesc ca fiecare dintre noi sa mai avem si zile proaste :blushing2

Un gagic ca mine îți trebuia acu', pâinea lu' Dumnezău :)

Postat

Un gagic ca mine îți trebuia acu', pâinea lu' Dumnezău :)

este? :laugh2

Postat

Hai gata, capu' sus și tot înainte ;)

Sa-mi faci și mie o rezervare pt joi :)

Vorbim in Pm despre rezervare :laugh2.  Va pup noapte buna baieti :kiss2

Postat

Acum mi-a revenit semnalul de pe stick. Lopix e un luptător , dar atenție la gestionarea momentelor grele. Ăsta a vrut să fie mesajul meu. Sa fim atenti la rasturnarile de situație

• Like 1
Postat

Vorbim in Pm despre rezervare :laugh2.  Va pup noapte buna baieti :kiss2

Vise placute. Si sa adormi zâmbind

Postat

Vise placute. Si sa adormi zâmbind

Multumesc frumos pentru vorbe,sa aveti o seara linistita.Va :kiss3

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Somn ușor frumoaso! Dacă nu e vreo problemă de sănătate, toate se rezolvă. Mâine o să zâmbești, că dacă nu, vin la tine și îți dau na-na la curu' gol! :laugh2

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:în a patra zi dã week-end
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

In ziua de azi nu mai exista persoane de incredere,iar daca exista sunt rari dar nu-i cunosc eu...

Nu m-ai cunoscut pă mine. :(

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 6 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...