klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 24, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 24, 2015 Pularaii care dau bine la veverita, din experienta spun, nu sunt barbati pentru o relatie, deci sarmale ioc. Isi fac treaba, apoi ii trimit sa-si vada de ale lor. Barbatii buni la casa nu prea stiu sa futa din pacate.In concluzie, acum ma fut sa ma satur, la batranete o sa stau cu un impotent. Plecând de la chestia asta ar fi interesant un test pt bărbaţi : eşti pulărău sau de casă .Dar răspunsurile le dau fetele
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 24, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 24, 2015 Gata am plecat la sedinţă
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2015 Ma simt praf.Am avut un blocaj, s-a chinuit ceva, dar m-a terminat.Apoi m-a si futut zici ca maine nu era o zi...Sunt muci, praf, pulbere... Wow! PS. Mi-am amintit ca nu am mancat azi, mi-e foame.
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 24, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 24, 2015 Ma simt praf.Am avut un blocaj, s-a chinuit ceva, dar m-a terminat.Apoi m-a si futut zici ca maine nu era o zi...Sunt muci, praf, pulbere... Wow! PS. Mi-am amintit ca nu am mancat azi, mi-e foame. Păi tu esti femeie serioasă, vroiai amânări ?
dă toate Reputație: 1981 Postat Iunie 24, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iunie 24, 2015 Ma simt praf.Am avut un blocaj, s-a chinuit ceva, dar m-a terminat.Apoi m-a si futut zici ca maine nu era o zi...Sunt muci, praf, pulbere... Wow! PS. Mi-am amintit ca nu am mancat azi, mi-e foame. Vezi, daca nu mananci la timp?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2015 Păi tu esti femeie serioasă, vroiai amânări ? Abia mai nimeresc tastele... Amanatul asta are si parti bune, cand o faci in final si o faci bine... hmmm, n-am cuvinte. Vezi, daca nu mananci la timp? Mi-au ramas ouale batute de ieri in frigider, m-am apucat, dar nu vroiam sa mananc...Bag niste paine in ele si le prajesc.Fara pulicilina nici de mancare nu-ti arde. 1 1
bagabontuxxx Reputație: 549 Postat Iunie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2015 Abia mai nimeresc tastele... Amanatul asta are si parti bune, cand o faci in final si o faci bine... hmmm, n-am cuvinte. -Ar trebui sa o faci mai des!Esti mai linistita acum! Mi-au ramas ouale batute de ieri in frigider, m-am apucat, dar nu vroiam sa mananc...Bag niste paine in ele si le prajesc.Fara pulicilina nici de mancare nu-ti arde.
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 24, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 24, 2015 Abia mai nimeresc tastele... Amanatul asta are si parti bune, cand o faci in final si o faci bine... hmmm, n-am cuvinte. Mi-au ramas ouale batute de ieri in frigider, m-am apucat, dar nu vroiam sa mananc...Bag niste paine in ele si le prajesc.Fara pulicilina nici de mancare nu-ti arde. Sper căn-ai lăsat pe vreunu” fără ele
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2015 Abia mai nimeresc tastele... Amanatul asta are si parti bune, cand o faci in final si o faci bine... hmmm, n-am cuvinte. -Ar trebui sa o faci mai des!Esti mai linistita acum! :laugh2 Mi-au ramas ouale batute de ieri in frigider, m-am apucat, dar nu vroiam sa mananc...Bag niste paine in ele si le prajesc.Fara pulicilina nici de mancare nu-ti arde. Sunt pro calitate, nu cantitate.Mi-a spus si asta ca se vede ca sunt horny... Era cat pe ce s-o bag fara prez, bine ca el a fost mai cu capul pe umeri... Sunt praf, pun un serial si prajesc macar niste paine cu ou.Oboseala asta e de nedescris.
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 24, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 24, 2015 Sunt pro calitate, nu cantitate.Mi-a spus si asta ca se vede ca sunt horny... Era cat pe ce s-o bag fara prez, bine ca el a fost mai cu capul pe umeri... Sunt praf, pun un serial si prajesc macar niste paine cu ou.Oboseala asta e de nedescris. Ți-oi fi pierdut antrenamentul, condiția fizică ? 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Iunie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2015 Nasol...de cateva zile ma doare stomacul de mor, ranitidina nu-si mai face efectul, azi merg la medic.
cpt.picard Reputație: 777 Postat Iunie 24, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 24, 2015 Fie pula cat de reaTot mai buna-n tara mea
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 24, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 24, 2015 Sunt pro calitate, nu cantitate.Mi-a spus si asta ca se vede ca sunt horny... Era cat pe ce s-o bag fara prez, bine ca el a fost mai cu capul pe umeri... Sunt praf, pun un serial si prajesc macar niste paine cu ou.Oboseala asta e de nedescris. Ai mâncat , te-ai săturat ? Dormi ? Mai spune și tu ceva
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2015 Ai mâncat , te-ai săturat ? Dormi ? Mai spune și tu ceva Am pus in ouale alea si niste zeama de porc dintr-o conserva... proasta alegere, am aruncat tot. Pana nu gresesti grav, nu stii daca ai gresit. Bine ca esti aici, iar am uitat ca ar trebui sa mananc ceva. Tu cum si pe unde mai esti?
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 24, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 24, 2015 Tot la Praga.Am terminat trenurile la frontieră cu ungurii, le-au futut ăștia fără nici o noimă, zici ca-s cartofi si le vântură să nu inmugurească,căutam și eu o caterincă , o glumiță acolo
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2015 Ma bag in pat, e devreme, dar vreau sa ma intind cu o perna in loc sa-l mai sperii pe Pisi...Pup!
bagabontuxxx Reputație: 549 Postat Iunie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2015 Ma bag in pat, e devreme, dar vreau sa ma intind cu o perna in loc sa-l mai sperii pe Pisi...Pup! Te resimti dupa tragerea de azi ! :-)
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2015 Postat Iunie 24, 2015 Am pus in ouale alea si niste zeama de porc dintr-o conserva... proasta alegere, am aruncat tot. Pana nu gresesti grav, nu stii daca ai gresit. Bine ca esti aici, iar am uitat ca ar trebui sa mananc ceva. Tu cum si pe unde mai esti?Amada, de-a lungul timpului am vazut ca ai oua. Carnea iti lipseste. Ma rog, carnatul )
Administrator pisicuts Reputație: 114417 Postat Iunie 24, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 24, 2015 Amada, de-a lungul timpului am vazut ca ai oua. Carnea iti lipseste. Ma rog, carnatul ) carnatul apare doar cand femeia are ceva de oferit cum ar fi: sa fie atragatoare,gospodina,sani mari sau sa stie sa gateasca iar amadei ii lipsesc lucrurile astea, ea o sa aibe carnat doar cand il plateste cu ora sau la finalizare 3
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 24, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iunie 24, 2015 carnatul apare doar cand femeia are ceva de oferit cum ar fi: sa fie atragatoare,gospodina,sani mari sau sa stie sa gateasca iar amadei ii lipsesc lucrurile astea, ea o sa aibe carnat doar cand il plateste cu ora sau la finalizarekeep up the good work!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2015 carnatul apare doar cand femeia are ceva de oferit cum ar fi: sa fie atragatoare,gospodina,sani mari sau sa stie sa gateasca iar amadei ii lipsesc lucrurile astea, ea o sa aibe carnat doar cand il plateste cu ora sau la finalizare Pisi, chiar ma gandeam mai devreme ca vrei sa ma futi iar pe ascuns... Era alt prost. Am sanii peste 4 deja, stiu si-mi place sa fac mancare buna, in pat... ce plm sa-mi reproseze? Nu merita bagabontii, punct.Ma simt cam ciudat azi, vii sa ma tii in brate pana adorm dupa ce mananci?
justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 24, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Iunie 24, 2015 Ma simt cam ciudat azi, vii sa ma tii in brate pana adorm dupa ce mananci? nici daca il platesti tu nu ar merge
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2015 Ma simt cam ciudat azi, vii sa ma tii in brate pana adorm dupa ce mananci? nici daca il platesti tu nu ar merge Daca Pisi nu stia de gluma, eu nu eram demult aici pentru ca nu as vrea sau nu eram dorita, bla.Gabi, te-a dezamagit inca un barbat si ai probleme cu banii... Nu eu sunt problema, nici solutia. Fuck off!
justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 24, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Iunie 24, 2015 Daca Pisi nu stia de gluma, eu nu eram demult aici pentru ca nu as vrea sau nu eram dorita, bla.Gabi, te-a dezamagit inca un barbat si ai probleme cu banii... Nu eu sunt problema, nici solutia. Fuck off!pe mn nu ma deranjeaza nimeni ..., cu bani stau bn, tu cum stai? 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2015 Postat Iunie 24, 2015 Procesor-ul e Celeron ? Core 2 Duo 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum