? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 25, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 25, 2015 lncă nu o cunosc.Când ne-a luat in armată, ne-a intrebat si ce fel de consumatori suntem si răspunsul era invariabil : ”Ocazional” . Fiecare își stabileste singur ocaziile Dar #dakar fi,ai lua-o acasa sa o domesticeşti? 3
dă toate Reputație: 1981 Postat Iunie 25, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iunie 25, 2015 Trebe' casa mare
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 25, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 25, 2015 Nimic nu e definitiv .Vezi că Dakar e in Senegal 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2015 Cand vorbesti de energie, te referi la renel? Din pacate nu.Ca sa citesc un om eu procesez ce simte si gandeste prin mine...E un fel de sex neprotejat care te poate lasa cu surprize. M-am ars de multe ori pana acum, cel mai periculos este cand incerci sa purifici pe cineva, dar la fel de periculos este sa citesti o persoana cu o extraordinara ura...In fine, m-am purificat, i-am trimis mai mult decat poate duce. Unii nu realizeaza cu ce se pun pentru ca desi suport consecinte... pot face si mult rau inapoi inzecit.Dar nu tie, esti un scump. 1
dă toate Reputație: 1981 Postat Iunie 25, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iunie 25, 2015 Eu sunt reiki healer si caut sa ma hirotonisesc online...risc un 100 $ dar apoi pot uni destine.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2015 Eu sunt reiki healer si caut sa ma hirotonisesc online...risc un 100 $ dar apoi pot uni destine. Nu m-am prins in ce limba ai vorbit, dar a sunat a: bla, bla, te pup!
dă toate Reputație: 1981 Postat Iunie 25, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iunie 25, 2015 Vezi cum arunci tu pupicii asa...ultima oara am fost mustrat.
cpt.picard Reputație: 777 Postat Iunie 25, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 25, 2015 lncă nu o cunosc.Când ne-a luat in armată, ne-a intrebat si ce fel de consumatori suntem si răspunsul era invariabil : ”Ocazional” . Fiecare își stabileste singur ocaziileAi grija sa nu-i dai palme la cur ca musca din tine.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2015 Vezi cum arunci tu pupicii asa...ultima oara am fost mustrat. Hmmm, stau prost intentionat cu memoria... Ce a fost ultima data?
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 25, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 25, 2015 De ce, si tie iti place pana la obsesie, dar esti prtea chicken sa recunosti. Acu vazui ...numa' gandul ca te-as putea vedea pe coltul #dormezii ,cu chicioarele cracanate si ligheanul intre ele,cum musti dintr-o patlagica murata(sa taie din greata),si ti se scurge #zama pe bărbie,imi ofera cel mai mare turn off ever.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2015 Postat Iunie 25, 2015 Acu vazui ...numa' gandul ca te-as putea vedea pe coltul #dormezii ,cu chicioarele cracanate si ligheanul intre ele,cum musti dintr-o patlagica murata(sa taie din greata),si ti se scurge #zama pe bărbie,imi ofera cel mai mare turn off ever. What !? God damn it !
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2015 Acu vazui ...numa' gandul ca te-as putea vedea pe coltul #dormezii ,cu chicioarele cracanate si ligheanul intre ele,cum musti dintr-o patlagica murata(sa taie din greata),si ti se scurge #zama pe bărbie,imi ofera cel mai mare turn off ever. Ai o fantezie cam bolnava, daca asta te ajuta sa-ti iei gandul de la mine, eu nu am nici o problema.Poti sa adaugi ca eu intre timp fac si pipi pe mine.
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 25, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 25, 2015 Ai o fantezie cam bolnava, daca asta te ajuta sa-ti iei gandul de la mine, eu nu am nici o problema.Poti sa adaugi ca eu intre timp fac si pipi pe mine. Iu...beax şmeax!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2015 Iu...beax şmeax! Sunt scarbooooooaaaaaaasaaaaaaa! Uite o psihopata care ti se potriveste:(Cred ca fumeaza ceva mai grav ca tine... ) 1 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 25, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 25, 2015 Sunt scarbooooooaaaaaaasaaaaaaa! Uite o psihopata care ti se potriveste:(Cred ca fumeaza ceva mai grav ca tine... ) Nu pare alcolistă,#dou...misto,inseamna ca nu-i pute gura!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2015 Nu pare alcolistă,#dou...misto,inseamna ca nu-i pute gura! S-a inventat guma de mestecat, dar pentru tine special as manca niste peste afumat si o capatana de usturoi, nu as vrea sa te dezamagesc. 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2015 Postat Iunie 25, 2015 Sunt scarbooooooaaaaaaasaaaaaaa! Uite o psihopata care ti se potriveste:(Cred ca fumeaza ceva mai grav ca tine... )Gross, bleah... asta oare fute, e fututa sau se auto-fute... sau o fute viata ? Later Edit: "Chestia" asta are si o sora !!!???? EVERYBODY RUN ! :no2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2015 Gross, bleah... asta oare fute, e fututa sau se auto-fute... sau o fute viata ? E fututa rau saraca.Intr-un fel e spirituala, a fost cica barbat in viata trecuta, acum se transforma in papusa, dar nu recunoaste ca vrea sa semene cu Barbie...Nici un om intradevar spiritual nu a dat vreo importanta aspectului fizic, spiritualitatea nu se combina cu superficialitatea.Nut case. 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2015 Postat Iunie 25, 2015 E fututa rau saraca.Intr-un fel e spirituala, a fost cica barbat in viata trecuta, acum se transforma in papusa, dar nu recunoaste ca vrea sa semene cu Barbie...Nici un om intradevar spiritual nu a dat vreo importanta aspectului fizic, spiritualitatea nu se combina cu superficialitatea.Nut case. VERY NUT case, din ce am vazut ! Plus acele "prietene" spiritiste (sau mai degraba sperie-pizde) sau whatever ! :no2 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2015 Am sunat-o pe sor-mea mai devreme, am niste chestii neterminate cu ea...A fost foarte interesata ce se intampla cu mine, dar reactia mea a fost rece ca gheata.S-a intors roata, ea vrea sa-mi fie sora si eu nu mai vreau.Cat este cu caricatura aia de barbat... eu nu o sa mai vin la ea.Ce am de rezolvat fac prin curier.Sa-mi bag ceva, chiar ii pasa, din pacate nu pot face nimic fata de tatal copiilor ei...
cosmin r Reputație: -982 Postat Iunie 25, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 25, 2015 Am sunat-o pe sor-mea mai devreme, am niste chestii neterminate cu ea...A fost foarte interesata ce se intampla cu mine, dar reactia mea a fost rece ca gheata.S-a intors roata, ea vrea sa-mi fie sora si eu nu mai vreau.Cat este cu caricatura aia de barbat... eu nu o sa mai vin la ea.Ce am de rezolvat fac prin curier.Sa-mi bag ceva, chiar ii pasa, din pacate nu pot face nimic fata de tatal copiilor ei... Ai putea sa-l .... domini umpic!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2015 Ai putea sa-l .... domini umpic! Pana si cand te prefaci, iese prea autentic... L-am dominat. Pe la 13-14 ani am sarit cu pumni pe el, acum niste ani (nu mai stiu exact cati) l-am pus in genunchi psihic la propriu cand i-am amintit ce mi-a facut...As avea un singur mod bolnav psihic prin care in final as fi multumita dupa ce mi-a facut mie si nu numai creatura asta care se numeste barbat.In unele cazuri crima trebuie sa fie legala si unii oameni merita sa simta cum li se taie cate o bucatica ca sa fie data la caini... pana cand pierd prea mult sange. Sor-mea a fost dresata de el, eu am fost contra lui fiind batuta si molestata de cand s-au luat, aveam 6 ani.Am fugit cand aveam 15.Crezi ca o dominare ar fi destul?
Administrator pisicuts Reputație: 114417 Postat Iunie 25, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 25, 2015 Am sunat-o pe sor-mea mai devreme, am niste chestii neterminate cu ea...A fost foarte interesata ce se intampla cu mine, dar reactia mea a fost rece ca gheata.S-a intors roata, ea vrea sa-mi fie sora si eu nu mai vreau.Cat este cu caricatura aia de barbat... eu nu o sa mai vin la ea.Ce am de rezolvat fac prin curier.Sa-mi bag ceva, chiar ii pasa, din pacate nu pot face nimic fata de tatal copiilor ei... te-a futut el si nu te-a mai vrut si esti dusmanoasa acum sau ce 2
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iunie 25, 2015 te-a futut el si nu te-a mai vrut si esti dusmanoasa acum sau centz, ea ar fi vrut da` omu` ala n-a dorit-o la asternut... beleaua tipica
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2015 te-a futut el si nu te-a mai vrut si esti dusmanoasa acum sau ce Pisi, mai incearca. Eu dusmanoasa? Sunt a dracului si te trimit la fratele meu incornorat sa te puna la punct pentru nesimtire...Credeai ca ma superi, ti-am trimis si niste rude, iese de o manea.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum