mindhacker Reputație: 55 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 8, 2015 Awesome dude, imi doresc sa ajung in Thailanda de ceva timp. Nu stiu cum am facut dar numai pe langa am nimerit (China, Hong-Kong, Malaesia, Cambogia) :) Link spre comentariu
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Partajează Postat Iulie 8, 2015 Awesome dude, imi doresc sa ajung in Thailanda de ceva timp. Nu stiu cum am facut dar numai pe langa am nimerit (China, Hong-Kong, Malaesia, Cambogia) :)Fain. Link spre comentariu
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2015 Partajează Postat Iulie 8, 2015 Awesome dude, imi doresc sa ajung in Thailanda de ceva timp. Nu stiu cum am facut dar numai pe langa am nimerit (China, Hong-Kong, Malaesia, Cambogia, Spania, Grecia, Bulgaria, Turcia) :) Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 8, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Iulie 8, 2015 Am terminat de dat o telegrama cu niste modificari de trenuri , vreau sa ma hlizesc cu ce-aţi mai postat voi, se poate ? Link spre comentariu
vypushka Reputație: 4156 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Partajează Postat Iulie 8, 2015 azi transpir ca un tapir calcat de tir Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 8, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iulie 8, 2015 Îndrăgostit, ce plm Nici dă forum nu-mi arde 2 1 Link spre comentariu
dă toate Reputație: 1981 Postat Iulie 8, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Partajează Postat Iulie 8, 2015 Îndrăgostit, ce plm Nici dă forum nu-mi arde Valeiiii!!! Cine-i norocoasa? Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 8, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Iulie 8, 2015 Îndrăgostit, ce plm Nici dă forum nu-mi arde https://www.youtube.com/watch?v=goKR8VQ13E4 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 8, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iulie 8, 2015 Valeiiii!!! Cine-i norocoasa?Nu ți-e-n clar? O curvă bagaboantă Peseu: am explicitat mai sus Link spre comentariu
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Partajează Postat Iulie 8, 2015 Îndrăgostit, ce plm Nici dă forum nu-mi arde să spui dacă putem să te ajutăm cu ceva 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 8, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iulie 8, 2015 să spui dacă putem să te ajutăm cu ceva Normal 1 1 Link spre comentariu
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Partajează Postat Iulie 8, 2015 Normal bineînţeles, şi normal... 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 8, 2015 Nu mai pot de cald...Ma duc pana jos dupa bere. Azi imi faceti pofta sa fac dragoste in draci! 1 Link spre comentariu
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2015 Partajează Postat Iulie 8, 2015 Nu mai pot de cald...Ma duc pana jos dupa bere. Azi imi faceti pofta sa fac dragoste in draci! Vroiam sa te intreb cu alta ocazie si alt thread ( nu mai stiu cand, unde). La ce etaj stai? Zici ca e cald, tot cobori si mai era ceva, da' am uitat Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 8, 2015 Vroiam sa te intreb cu alta ocazie si alt thread ( nu mai stiu cand, unde). La ce etaj stai? Zici ca e cald, tot cobori si mai era ceva, da' am uitat Nu s-a inventat AC in casa asta, dar tot e mai racoare aici ca afara, nu bate soarele pe partea asta...Oricum eu nu suport caldura, am alergii de la transpiratie, transpir stand pe loc la 30 grade, mai mult e deja sauna la mine, asa am fost de cand ma stiu.La etajul 2 stau, jos am un magazin in bloc. Si eu te pup! Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 8, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Iulie 8, 2015 o mica portie de ras inainte de somn Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Iulie 8, 2015 Dupa doua saptamani fara nicotina... cu pofta incerc sa rezist 8 Link spre comentariu
fanebabane Reputație: -446 Postat Iulie 8, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 8, 2015 Dupa doua saptamani fara nicotina... cu pofta incerc sa rezist M-am logat special sa punctez 9 Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Iulie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 9, 2015 Ca la Galati Link spre comentariu
johnny&white Reputație: -438 Postat Iulie 9, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Iulie 9, 2015 Rupt, azi am facut picioare ...deja am un chef de futai. Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 9, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Iulie 9, 2015 După atâtea fructe am avut chef de niste "otrava" - sucuri de magazin. Am luat o fanta de lămâie pentru muia mea ( că puteau să urmeze comentarii si completări) - ce-o fi cu mine ?! 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 9, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Iulie 9, 2015 .. minunata ca in fiecare zi sunt raza de soare ce calauzeste ...anumite persoane catre iesirea din ...umbra Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Iulie 9, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat Iulie 9, 2015 Dupa doua saptamani fara nicotina... cu pofta incerc sa rezist Ma pregateam tacticos sa aprind o tigara dar cand am citit asta m-am razgandit. Am rupt-o cu gandu' la tine. 3 5 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 10, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iulie 10, 2015 Bine!Mi-am luat o oala minune,când ridic capacul cântă Adrian Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 10, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Iulie 10, 2015 Bine!Mi-am luat o oala minune,când ridic capacul cântă Adrian Daminescu ? 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum