picon Reputație: 1046 Postat Iulie 10, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 10, 2015 Enache. 1 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 10, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 10, 2015 Simionescu 1 1
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iulie 10, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iulie 10, 2015 Corduneanu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 10, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 10, 2015 CorduneanuBeleaua
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 10, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 10, 2015 Pe langa faptul ca STIU ca sunt minunata, fermecatoare, funny, scarba , mistocareasca, porcoasa (oare sa continui?)...ma simt extraordinar de BINEEEEE... GEEEEEE
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iulie 10, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iulie 10, 2015 Pe langa faptul ca STIU ca sunt minunata, fermecatoare, funny, scarba , mistocareasca, porcoasa (oare sa continui?)...ma simt extraordinar de BINEEEEE... GEEEEEE nu e cazul. impresia s-a format. )
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 10, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 10, 2015 nu e cazul. impresia s-a format. ) ti-am zis, ti-am zis eu ? impresia e ... gresita eu raman aceiasi minunata ... faptura 1 1
the godfather Reputație: -1028 Postat Iulie 10, 2015 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Iulie 10, 2015 ti-am zis, ti-am zis eu ? impresia e ... gresita eu raman aceiasi minunata ... faptura fa-ti mana, aici cu noi.... ca apare artileria grea...@amada si @randunica si n-ai sa te mai amuzi...)))))) 1 1
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 10, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 10, 2015 fa-ti mana, aici cu noi.... ca apare artileria grea...@amada si @randunica si n-ai sa te mai amuzi... ))))))crezi ?... mi-am cizelat vocabularul in cuvinte diafane
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 10, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 10, 2015 nu e cazul. impresia s-a format. ) 1 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 10, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 10, 2015 fa-ti mana, aici cu noi.... ca apare artileria grea...@amada si @randunica si n-ai sa te mai amuzi... ))))))
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 10, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 10, 2015 Rau! RIP Omar Sharif http://www.gandul.info/magazin/a-murit-omar-sharif-actorul-avea-83-de-ani-14574609
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 10, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 10, 2015 Mda!. Mare actor, mare curvar, mare jucător ... mare!RIP! 1 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 10, 2015 Pe cat de bine dispusa am fost ieri, pe atat de nervoasa sunt azi.Motiv? Nu-mi place cand trebuie sa pun baza in altcineva, nu suport faza cu promisul in 10-15 min de cateva ori care se transforma in 2 ore si...Am vrut sa renunt, o puteam face si singura (nu vb de sex), dar nici asa...Nu mai apelez in viata mea, mai ales pentru un rahat care doar imi strica ziua...
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 10, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 10, 2015 Pe cat de bine dispusa am fost ieri, pe atat de nervoasa sunt azi.Motiv? Nu-mi place cand trebuie sa pun baza in altcineva, nu suport faza cu promisul in 10-15 min de cateva ori care se transforma in 2 ore si...Am vrut sa renunt, o puteam face si singura (nu vb de sex), dar nici asa...Nu mai apelez in viata mea, mai ales pentru un rahat care doar imi strica ziua... Asa o sa patesti mereu ... apropo, prostie omeneasca, nu vezi ca nu au fost sterse pozele cu FLOCI pe care eu le-am postat ... esti mult prea ametita sa-ti dai seama de asa ceva ... te mai miri de ce primesti ce primesti ... mai da o dusca de 90% poate iti aplici singurica o corectie binemeritata
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 10, 2015 Asa o sa patesti mereu ... apropo, prostie omeneasca, nu vezi ca nu au fost sterse pozele cu FLOCI pe care eu le-am postat ... esti mult prea ametita sa-ti dai seama de asa ceva ... te mai miri de ce primesti ce primesti ... mai da o dusca de 90% poate iti aplici singurica o corectie binemeritata Esti intradevar imbecila, ti-am deschis un topic, deschid si altele... Eu am avut o zi proasta, nu ai nici o legatura cu asta, o sa am si altele, asta e viata, cretino.
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 10, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 10, 2015 Esti intradevar imbecila, ti-am deschis un topic, deschid si altele... Eu am avut o zi proasta, nu ai nici o legatura cu asta, o sa am si altele, asta e viata, cretino. Pana acum ti-am acordat atentie prea multa ... nu meriti ...retardat-o !
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 10, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 10, 2015 Esti intradevar imbecila, ti-am deschis un topic, deschid si altele... Eu am avut o zi proasta, nu ai nici o legatura cu asta, o sa am si altele, asta e viata, cretino. Iti multumesc pentru reclama Gratuita ... jeleste-te acum
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 10, 2015 Pana acum ti-am acordat atentie prea multa ... nu meriti ...retardat-o ! Nu trebuia decat sa ma ignori, revizualizeaza ultimul cuvant si nu numai...Chiar vrei sa ma tot ataci? Esti atat de sigura ca asta e calea ta spre succes? Ma cunosti atat de bine incat sa bagi mana in foc ca-ti mai suna telefonul pentru ca prostii vor sa futa pizde batrane si nesimtite care vor si bani?Continuam, de data asta nu o sa-mi fie mila. 1
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2015 Postat Iulie 10, 2015 Am o pohtă dă popcorn. Pe ce thread e Scandalul Zilei?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 10, 2015 Am o pohtă dă popcorn. Pe ce thread e Scandalul Zilei? Nu e zilei, maine nu-si revine... A platit idioata sa stearga de pe topic, i-am deschis altul... Intra pe Constanta, la top, daca nu ma lasa Pisi, deschid altele, sa-mi ceva in prostia si nesimtirea ei... 1
heaven and hell Reputație: 68 Postat Iulie 10, 2015 Oras:between heaven and hell Oras:between heaven and hell Postat Iulie 10, 2015 eu nu inteleg de ce femeile nesimtite posteaza pe topicul numit cum te simti azi,suna a parodie
roberto Reputație: 4138 Postat Iulie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 10, 2015 Pana acum ti-am acordat atentie prea multa ... nu meriti ...retardat-o ! 3
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 10, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 10, 2015 Indignata ... dar fermecatoare
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2015 Postat Iulie 10, 2015 Pentru ca.... Concordia Chiajna ? =))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum