Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:worldwide

yolo am putea sa oprim rog sincer frumos acest subiect. totusi am incheiat o relatie nu o legatura cu vreun amant sau am scos un client pe usa dupa care oftez .....

Frumoasă recenzie!

Plm... eu am depășit vârsta maximă admisibilă de către Panteră!  :wallbash

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:cluj-napoca

yolo am putea sa oprim rog sincer frumos acest subiect. totusi am incheiat o relatie nu o legatura cu vreun amant sau am scos un client pe usa dupa care oftez .....

Frumoasă recenzie!

Plm... eu am depășit vârsta maximă admisibilă de către Panteră! :wallbash

asa este.

va rog domnilor nu fiti rai!

Kendra daca vrei vin sa plagi pe umarul meu!

sti bine ca vin daca trebuie!

:)

:)

Link spre comentariu

N-am chef, desi m-am cam fatait prin pat... :)

Ma simt prea slabita, am stat toata ziua in pat, acum tot in el sunt, singura si nu chem pe nimeni...  :hug1

bine ai revenit Amada toata ziua m-am uitat de tine. u ok ?  :hug1

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

bine ai revenit Amada toata ziua m-am uitat de tine. u ok ?  :hug1

Am stat numai in pat, nu m-am simtit in stare sa mai stau la masa sau sa mai raspund la tel...

Banuiesc ca e ficatul.

Nu vreau sa te supar, e doar o zi proasta, nu-mi vine sa cred ca am intrat iar pe forum, am zis ca nu o mai fac la cati nervi am avut aseara...

:kiss3

• Like 1
Link spre comentariu

Am stat numai in pat, nu m-am simtit in stare sa mai stau la masa sau sa mai raspund la tel...

Banuiesc ca e ficatul.

Nu vreau sa te supar, e doar o zi proasta, nu-mi vine sa cred ca am intrat iar pe forum, am zis ca nu o mai fac la cati nervi am avut aseara...

:kiss3

pai asta am zis si eu ca in loc sa folosesti timpul sa te enerveze orice bovina mai bine iti rasfeti trupul si sufletelul. daca lasi faraierii sa te racaie, ei sunt mereu multi, etc etc. ignore total. odihneste-te si daca te enervezi nu mai intra o vreme  :kiss3  :hug1

• Like 2
Link spre comentariu

destul de energica si bine dispusa. sa speram ca imi conserv dispozitia si dozez energia pe parcursul zilei . neata daca treceti Amada, Ciucurel, Klm si pupici :* :* :ellao

later edit morning Lup lool

neata!

Acum beau cafeluta si putin ma doare capul,am fost aseara la o partida de darts si am baut cam multe beri si acum ma doare putin capu!

Kendra :* :*

• Minus 2
Link spre comentariu

neata!

Acum beau cafeluta si putin ma doare capul,am fost aseara la o partida de darts si am baut cam multe beri si acum ma doare putin capu!

ai zis de 2 ori ca te doare   :laugh2  :laugh2  poor baby. las ca iti revii tu dupa cafea

Link spre comentariu

ai zis de 2 ori ca te doare :laugh2 :laugh2 poor baby. las ca iti revii tu dupa cafea

da asa este,incet incet imi revin!

Trebuie sa imi revin ca pe la ora 13 plecam la munte sa ne distram putin cu masinile mergem la off-road!

• Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

neata!

Big like for darts ! :blushing2 :138x Si mie imi place, dar aici in GL. nu prea ai unde juca. Apropo, ce preferat ai, Phil Taylor sau Tony O'Shea (Mister Nine Darter :) ) ?

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Trebuie sa imi revin ca pe la ora 13 plecam la munte sa ne distram putin cu masinile mergem la off-road!

Ah, ce ma 'nervati pe acolo pe la voi numai munte si locuri perfecte de fotografiat ! Si fete frumoase, bineinteles ;) :innocent

Link spre comentariu

off road f tare.have fun!! eu nu prea-s de acord cu pastilele decat daca intr-adevar simt ca crap si asta in ultima faza de a crapa(deh sunt cu leacuri babesti, decoturi, ceaiuri de zici ca-s vrajitoare :laugh2 ), dar dupa mahmureala sau pur si simplu o perioada lunga de insomnii aspirina efervescenta imi face tot corpul entuziast. Nu stiu ce fac diferit cu ea fata de aspirina normala, probabil corpul o sintetizeaza altfel prin lichide, dar ma inviorez super misto. u should try it

Link spre comentariu

Big like for darts ! :blushing2 :138x Si mie imi place, dar aici in GL. nu prea ai unde juca. Apropo, ce preferat ai, Phil Taylor sau Tony O'Shea (Mister Nine Darter :) ) ?

Sa stii ca nici la noi nu prea mai este unde sa te joci,in schimb l-am batut pe un prieten la cap care are un bar si a adus un darts acolo si cand avem chef suntem vreo 6 prieteni care ne jucam!

este aparat din ala mare si se fa cu sageti dar cu varf de plastic,am jucat si la celalalt darts care este din pasla si se da cu sageti cu varf de otel.

sa vezi cand mergem toti la bar si cu cutiile de la sagetile de la darts dupa noi.

Link spre comentariu

Ah, ce ma 'nervati pe acolo pe la voi numai munte si locuri perfecte de fotografiat ! Si fete frumoase, bineinteles ;) :innocent

da lopix intradevar ai dreptate sunt niste dealuri foarte misto in zona noastra,dar acum nici noi nu ramanem aici aproape ca mergem la vreo 180-200 de km.acolo sunt niste dealuri misto.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...