rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 17, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Iulie 17, 2015 yolo am putea sa oprim rog sincer frumos acest subiect. totusi am incheiat o relatie nu o legatura cu vreun amant sau am scos un client pe usa dupa care oftez ..... Frumoasă recenzie!Plm... eu am depășit vârsta maximă admisibilă de către Panteră! :wallbash 1 Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 17, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Iulie 17, 2015 yolo am putea sa oprim rog sincer frumos acest subiect. totusi am incheiat o relatie nu o legatura cu vreun amant sau am scos un client pe usa dupa care oftez ..... Frumoasă recenzie!Plm... eu am depășit vârsta maximă admisibilă de către Panteră! :wallbash asa este.va rog domnilor nu fiti rai!Kendra daca vrei vin sa plagi pe umarul meu!sti bine ca vin daca trebuie! Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 17, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Iulie 17, 2015 asa este.va rog domnilor nu fiti rai!Kendra daca vrei vin sa plagi pe umarul meu!sti bine ca vin daca trebuie! :* Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 17, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Iulie 17, 2015 :* :* Link spre comentariu
bruneta86 Reputație: 57 Postat Iulie 17, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 17, 2015 Minunat! Link spre comentariu
johnny&white Reputație: -438 Postat Iulie 17, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Iulie 17, 2015 E cald frate. Urasc canicula. Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 17, 2015 Iti trebuie mai mult sex ca sa te potolesti.. N-am chef, desi m-am cam fatait prin pat... Ma simt prea slabita, am stat toata ziua in pat, acum tot in el sunt, singura si nu chem pe nimeni... Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 17, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Iulie 17, 2015 N-am chef, desi m-am cam fatait prin pat... Ma simt prea slabita, am stat toata ziua in pat, acum tot in el sunt, singura si nu chem pe nimeni... bine ai revenit Amada toata ziua m-am uitat de tine. u ok ? Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 17, 2015 baga si niste valeriana. nu stiu dar pe mine pe langa relax ma si excita. dar am obs ca numai la mine are efectul asta lol E si normal sa fii mai excitata cand esti mai relaxata... 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 17, 2015 bine ai revenit Amada toata ziua m-am uitat de tine. u ok ? Am stat numai in pat, nu m-am simtit in stare sa mai stau la masa sau sa mai raspund la tel...Banuiesc ca e ficatul.Nu vreau sa te supar, e doar o zi proasta, nu-mi vine sa cred ca am intrat iar pe forum, am zis ca nu o mai fac la cati nervi am avut aseara... 1 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 17, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Iulie 17, 2015 Am stat numai in pat, nu m-am simtit in stare sa mai stau la masa sau sa mai raspund la tel...Banuiesc ca e ficatul.Nu vreau sa te supar, e doar o zi proasta, nu-mi vine sa cred ca am intrat iar pe forum, am zis ca nu o mai fac la cati nervi am avut aseara... pai asta am zis si eu ca in loc sa folosesti timpul sa te enerveze orice bovina mai bine iti rasfeti trupul si sufletelul. daca lasi faraierii sa te racaie, ei sunt mereu multi, etc etc. ignore total. odihneste-te si daca te enervezi nu mai intra o vreme 2 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 17, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Iulie 17, 2015 cand aud leather boots si long leather coat pe caldurile astea injur urat ...... 2 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Iulie 18, 2015 destul de energica si bine dispusa. sa speram ca imi conserv dispozitia si dozez energia pe parcursul zilei . neata daca treceti Amada, Ciucurel, Klm si pupici :* later edit morning Lup lool Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 18, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Iulie 18, 2015 destul de energica si bine dispusa. sa speram ca imi conserv dispozitia si dozez energia pe parcursul zilei . neata daca treceti Amada, Ciucurel, Klm si pupici :* later edit morning Lup loolneata!Acum beau cafeluta si putin ma doare capul,am fost aseara la o partida de darts si am baut cam multe beri si acum ma doare putin capu!Kendra :* 2 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Iulie 18, 2015 neata!Acum beau cafeluta si putin ma doare capul,am fost aseara la o partida de darts si am baut cam multe beri si acum ma doare putin capu!Kendra :*ai zis de 2 ori ca te doare poor baby. las ca iti revii tu dupa cafea Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 18, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Iulie 18, 2015 ai zis de 2 ori ca te doare poor baby. las ca iti revii tu dupa cafeada asa este,incet incet imi revin!Trebuie sa imi revin ca pe la ora 13 plecam la munte sa ne distram putin cu masinile mergem la off-road! 3 Link spre comentariu
johnny&white Reputație: -438 Postat Iulie 18, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Iulie 18, 2015 O inghetata pentru cei in calduri: 1 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2015 Partajează Postat Iulie 18, 2015 neata!Acum beau cafeluta si putin ma doare capul,am fost aseara la o partida de darts si am baut cam multe beri si acum ma doare putin capu!Kendra :*Big like for darts ! Si mie imi place, dar aici in GL. nu prea ai unde juca. Apropo, ce preferat ai, Phil Taylor sau Tony O'Shea (Mister Nine Darter ) ? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2015 Partajează Postat Iulie 18, 2015 da asa este,incet incet imi revin!Trebuie sa imi revin ca pe la ora 13 plecam la munte sa ne distram putin cu masinile mergem la off-road!Ah, ce ma 'nervati pe acolo pe la voi numai munte si locuri perfecte de fotografiat ! Si fete frumoase, bineinteles Link spre comentariu
johnny&white Reputație: -438 Postat Iulie 18, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Partajează Postat Iulie 18, 2015 Ah, ce ma 'nervati pe acolo pe la voi numai munte si locuri perfecte de fotografiat ! Si fete frumoase, bineinteles Si in GL nu sunt? ma refeream la fete:) 2 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Iulie 18, 2015 da asa este,incet incet imi revin!Trebuie sa imi revin ca pe la ora 13 plecam la munte sa ne distram putin cu masinile mergem la off-road!off road f tare.have fun!! eu nu prea-s de acord cu pastilele decat daca intr-adevar simt ca crap si asta in ultima faza de a crapa(deh sunt cu leacuri babesti, decoturi, ceaiuri de zici ca-s vrajitoare ), dar dupa mahmureala sau pur si simplu o perioada lunga de insomnii aspirina efervescenta imi face tot corpul entuziast. Nu stiu ce fac diferit cu ea fata de aspirina normala, probabil corpul o sintetizeaza altfel prin lichide, dar ma inviorez super misto. u should try it Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 18, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Iulie 18, 2015 Big like for darts ! Si mie imi place, dar aici in GL. nu prea ai unde juca. Apropo, ce preferat ai, Phil Taylor sau Tony O'Shea (Mister Nine Darter ) ?Sa stii ca nici la noi nu prea mai este unde sa te joci,in schimb l-am batut pe un prieten la cap care are un bar si a adus un darts acolo si cand avem chef suntem vreo 6 prieteni care ne jucam!este aparat din ala mare si se fa cu sageti dar cu varf de plastic,am jucat si la celalalt darts care este din pasla si se da cu sageti cu varf de otel.sa vezi cand mergem toti la bar si cu cutiile de la sagetile de la darts dupa noi. Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 18, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Iulie 18, 2015 Ah, ce ma 'nervati pe acolo pe la voi numai munte si locuri perfecte de fotografiat ! Si fete frumoase, bineinteles da lopix intradevar ai dreptate sunt niste dealuri foarte misto in zona noastra,dar acum nici noi nu ramanem aici aproape ca mergem la vreo 180-200 de km.acolo sunt niste dealuri misto. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2015 Partajează Postat Iulie 18, 2015 Uite asa (inghetata) http://www.panathinaikoskosmos.com/wp-content/flagallery/aphrodisiac-ice-cream/aphro1.jpg 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2015 Partajează Postat Iulie 18, 2015 Si in GL nu sunt? ma refeream la fete:)Fete sunt garla, dar pentru dealuri si off-road tre' sa treci Dunarea, in Dobrogea... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum