Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:sud
Postat

aham. eu de cate ori mai rar cam am fost printr-o gara mereu m-a simtit putin trista nu stiu de ce....

Poate că trenurile si gările pot induce unele nostalgii, calatoria cu trenul implica o oarece pregatire, de aici pot apare unele emoţii, stari speciale

• Oras:worldwide
Postat

Poate că trenurile si gările pot induce unele nostalgii, calatoria cu trenul implica o oarece pregatire, de aici pot apare unele emoţii, stari speciale

nu nostalgica, ci trista. parac vizualizez ceva destramat nu stiu cum sa iti explic. sunt mai ciudatica.....

Postat

nu nostalgica, ci trista. parac vizualizez ceva destramat nu stiu cum sa iti explic. sunt mai ciudatica.....

Sper că nu te gândesti la catastrofe feroviare. Chiar si Discovery a zis acu vreo 10/12 ani ca noi si francezii avem cele mai sigure cai ferate. La noi e drept cu pretul unei viteze mult mai mici

Postat

Sper că nu te gândesti la catastrofe feroviare. Chiar si Discovery a zis acu vreo 10/12 ani ca noi si francezii avem cele mai sigure cai ferate. La noi e drept cu pretul unei viteze mult mai mici

ei nu, nu.... nu stiu pur si simplu ma intristeaza. dar vad ca tu pe parcurs te invelesti cu o bere. poate nu mi s-ar parea asa trsist dupa o bere :D

Postat

Sau e posibil să-ţi imaginezi o masă mare si grea de fier, care aleargă pe niste sine şi mai apare si zgomotul specific la macazuri care dă un cumul de trăiri oarecum temătoare

• Oras:Undisclosed
Postat

Vino dreaq cu ceva nou, incearca sa fii spontan, da-te dreaq de plictisit de viata :)

hai ca vin.

ia da o tura pe la scoala ajutatoare, mai un like ceva, adica o muie, asa pe rand, de la fiecare dintre tovarasi, fa un refill sa iti mai recuperezi din incredere..apoi hai la mine...daca nu ti-a fost de ajuns, iti mai dau si io.mai multa MUIE.

amarat de dimineata..tu si milioanele tale...esti FIX PULA, bre...

mars in plm la somn.

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

mosule, si tu devii sentimental? intalniri si alte asemenea? stai prea mult cu curu in nasul curvelor si faci pe lacheul, bufon de 2 surcele.ai pierdut simtul realitatii, dementule.

coaie am..nu le vezi?...sunt la tine in gura...inseamna ca plm e drept pe nasul ala al tau, Octavian Paler.

cand vei intelege, abominabile, ca esti o rusine?

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

E topic nou, cu dedicație pentru tine! Verifică la DG.

• Like 2
Postat

Sau e posibil să-ţi imaginezi o masă mare si grea de fier, care aleargă pe niste sine şi mai apare si zgomotul specific la macazuri care dă un cumul de trăiri oarecum temătoare

mda asta da. si nu numai. oamenii din jur . majoritatea nu-s f civilizati. sunt mai ciufuta de fel si cand nu-mi convine o companie ma ridic si plec. gandul ca vrand nevrand sunt nevoit sa stau intre oameni care ma sacaie mi se pare trist. si nu-s rautacioasa, dar nu stiu sunt obisnuita sa fiu selectiva in tot

Postat

Sau poate oamenii care merg cu trenul ar fi de conditie mai modestă, nu auto sau avioane

Postat

Sau poate oamenii care merg cu trenul ar fi de conditie mai modestă, nu auto sau avioane

modest e bine. dar unii nu sunt din categoria modest si civilizat. acu nici eu nu m-am dus prea des. dar nah asa atat pe peroane cat si in tren efectiv

Postat

Trenurile (calea ferată ) sunt un barometru al economiei si al societăţii

Postat

Trenurile (calea ferată ) sunt un barometru al economiei si al societăţii

o fi nu stiu.......

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

mosule, si tu devii sentimental? intalniri si alte asemenea? stai prea mult cu curu in nasul curvelor si faci pe lacheul, bufon de 2 surcele.ai pierdut simtul realitatii, dementule.

coaie am..nu le vezi?...sunt la tine in gura...inseamna ca plm e drept pe nasul ala al tau, Octavian Paler.

cand vei intelege, abominabile, ca esti o rusine?

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Părinții tăi sunt bine? Le urez multă multă sănătate! Să aibe să te îngrijească la Bălăcenca, acolo unde îți este locul.

Postat

o fi nu stiu.......

Ai mai pomenit ca simultan ca unii sa discute mai ca noi si altă lume să fie mai nervoasă si mai ... să nu zic cum. Cine va citi pentru prima oara ultimele 2-3 pagini din topicu asta se va freca serios la ochi

Postat

Ai mai pomenit ca simultan ca unii sa discute mai ca noi si altă lume să fie mai nervoasă si mai ... să nu zic cum. Cine va citi pentru prima oara ultimele 2-3 pagini din topicu asta se va freca serios la ochi

da eu sunt obisnuita sa imi pastrez calmul vazand violente destul de extreme, atata timp cat nu ma afecteaza personal.....

Postat

da eu sunt obisnuita sa imi pastrez calmul vazand violente destul de extreme, atata timp cat nu ma afecteaza personal.....

Ai avut de-a face cu destulă violenţă până acum?

Postat

Ai avut de-a face cu destulă violenţă până acum?

pai o vad si o induc zilnic indirect (prin dominare). bine accept din ce in ce mai greu si rar medical play

Postat

Părinții tăi sunt bine? Le urez multă multă sănătate! Să aibe să te îngrijească la Bălăcenca, acolo unde îți este locul.

sunt foarte bine, multumesc de intrebare.

tataie, uite cum sta treaba...eu, daca iti amintesti, te-am rugat/ti-am sugerat de la bun inceput ca nu vreau sa intru in dispute cu tine, pentru ca, asa cum am mai zis, port un respect nemarginit persoanelor in varsta.fiind de cateva ori pe an in Asia de SE, am vazut ce inseamna respectul societatii pentru varstnici.acolo, daca tu ca fiu/fiica, iti neglijezi parintii, devii paria in societate.

tu, in schimb, nu ai inteles.nu ai avut simtul penibilului, pe care eu il incerc de fiecare data cand ma balacaresc cu tine.

ai tinut neaparat sa faci pe Seneca.

asadar, daca tot nu intelegi asta, pentru ca esti un bufon, la o varsta la care ar trebui sa etalezi demnitate si intelepciune, am ales sa iti dau ceea ce meriti : muie de fiecare data, cand te bagi in seama ca supozitoru, vorba ta.

nu am nimic cu parintii tai, de fapt nu dau nici macar o juma de paine pe tine, dar tu, pentru ca esti un cacat, mananci si respiri cacat , lingi in cacat si canti in cacat, arunci cacat peste ei.

esti un cacat.

dpmdv ai doua optiuni : ori te cumintesti si iti vezi de ale tale...ori o sa mananci cacat in continuare pana faci AVC si vei deveni un cacat ecologic.

Postat

pai o vad si o induc zilnic indirect (prin dominare). bine accept din ce in ce mai greu si rar medical play

Pana acum nu m-a atras dominarea. Nici nu prea am studiat-o teoretic

• Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

https://wearefam0us.files.wordpress.com/2011/04/hello-loneliness.gif

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...