Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:sud
Postat

Roz nu se supara. sa vezi ce te distreaza diamond ca e cam nebun si petrecaret :D :P

Fiecare cu fixul ei mie imi place sa dorm si sa gatesc goala. daca e f cald numai goala as sta. de vreo luna injur putin inainte de fiecare sesiune ca tb sa ma imbrac :laugh2 eu de obicei dorm f intim si si eu sunt dezvatata de a dormi cu cineva dar cand se intampla ori tinandu-ne de mana ori imbratisata ori crac peste tot corpul meu de simt ca am facut sala de dimi cand ma trezesc ori ghemuita la pieptul lui de astea

daca nu m.ar lua miliția eu as umbla in pielea goală si pă stradă

• Oras:worldwide
Postat

daca nu m.ar lua miliția eu as umbla in pielea goală si pă stradă

si eu as face la fel daca strada ar fi a mea  :laugh2  :laugh2  tata asta nu mi-a luat si mie un oras sa ma simt eu insami :laugh2

• Like 2
Postat

:laugh2 :laugh2  :laugh2

Nici bombele nu ma speriau asa cum o facea el, adica nu ma speria la propriu, prea multe pupaturi, luari in brate... e normal, banuiesc, dar asa de ciudat pentru mine... :slap2

Apoi pana mea, obisnuita ca astia vin, se fut si pleaca... asta ma tot freca... :laugh2 :slap2  Am incercat sa-i spun sa ma mai lase, imi venea sa-i spun ca ma sufoca...

Pana la urma a vazut, s-a simtit si a plecat. Mai bine, o fi de treaba, dar nu ma intelege... :)

pai si normal sa resping intimitate cu cineva pe care il vezi bun de futut. ce zic eu faci cu persoana iubita ca puli sculate (vorba lu vara-mea) sunt pe toate gardurile si colturi daca te impiedici risci sa cazi fix in una asa zicea nebuna :laugh2  :laugh2

Postat

si eu as face la fel daca strada ar fi a mea :laugh2 :laugh2 tata asta nu mi-a luat si mie un oras sa ma simt eu insami :laugh2

viata e nedreaptă

• Oras:Bucuresti
Postat

:laugh2 :laugh2  :laugh2

Nici bombele nu ma speriau asa cum o facea el, adica nu ma speria la propriu, prea multe pupaturi, luari in brate... e normal, banuiesc, dar asa de ciudat pentru mine... :slap2

Apoi pana mea, obisnuita ca astia vin, se fut si pleaca... asta ma tot freca... :laugh2 :slap2  Am incercat sa-i spun sa ma mai lase, imi venea sa-i spun ca ma sufoca...

Pana la urma a vazut, s-a simtit si a plecat. Mai bine, o fi de treaba, dar nu ma intelege... :)

pai si normal sa resping intimitate cu cineva pe care il vezi bun de futut. ce zic eu faci cu persoana iubita ca puli sculate (vorba lu vara-mea) sunt pe toate gardurile si colturi daca te impiedici risci sa cazi fix in una asa zicea nebuna :laugh2  :laugh2

:laugh2 :laugh2 :laugh2

Buna asta! Pai plm, asta ma tot lua ca daca era burlac ma cerea de nevasta.... :laugh2 :slap2

Omule, ne simtim bine, am avut nevoie de ceva suflet, nu mai stiu cand am lasat ultima data pe cineva sa umble atata timp cu mainile pe corpul meu... :no2

A fost un moment cand l-am luat de gat pentru ca se lasa peste mine, alt moment cand i-am dat peste maini...

Nu a inteles. Chiar mi-a spus la sfarsit ca nu intelege. Nu-l condamn, nu-mi place cand sunt fortata, chiar daca este facut mai soft. :)

Atipica, de acord, dar fiecare vrea mai mult sau mai putin spatiu, asta s-a catarat pe mine! :laugh2 :slap2

Postat

Buna asta! Pai plm, asta ma tot lua ca daca era burlac ma cerea de nevasta.... :laugh2 :slap2

Omule, ne simtim bine, am avut nevoie de ceva suflet, nu mai stiu cand am lasat ultima data pe cineva sa umble atata timp cu mainile pe corpul meu... :no2

A fost un moment cand l-am luat de gat pentru ca se lasa peste mine, alt moment cand i-am dat peste maini...

Nu a inteles. Chiar mi-a spus la sfarsit ca nu intelege. Nu-l condamn, nu-mi place cand sunt fortata, chiar daca este facut mai soft. :)

Atipica, de acord, dar fiecare vrea mai mult sau mai putin spatiu, asta s-a catarat pe mine! :laugh2 :slap2

il fortam eu in locul tau ahahha si inca cum. imi displacea ceva hop il muscam de buza lol

zice ceva ce nu imi convine imi infig mana direct in gat ma uit la el in ochi si zambesc dulce si inocent . zice ceva potrivit relaxez stransoarea. zice ceva face ceva nepotrivit strang pana se chinuie sa scoata cateva cuvinte asa gatuit :laugh2  deh... sunt pasionala :laugh2  :laugh2

Postat

il fortam eu in locul tau ahahha si inca cum. imi displacea ceva hop il muscam de buza lol

zice ceva ce nu imi convine imi infig mana direct in gat ma uit la el in ochi si zambesc dulce si inocent . zice ceva potrivit relaxez stransoarea. zice ceva face ceva nepotrivit strang pana se chinuie sa scoata cateva cuvinte asa gatuit :laugh2  deh... sunt pasionala :laugh2  :laugh2

Eu am incercat azi sa fiu o femeie care nu face dominare... nu mi-a iesit! :no2 :slap2 :laugh2

Postat

ti.am zis acu câtva timp ca ai de urcat himalaya , el te.o fi confundat cu everestul . s.au inversat rolurile

Postat

Eu am incercat azi sa fiu o femeie care nu face dominare... nu mi-a iesit! :no2 :slap2 :laugh2

asta nu- dominare e joaca. daca e barbat imi salta cracii in jurul lui in timp ce-l gatui si ma fute lipita de un perete. daca nu il strang putin si gata  :laugh2

Postat

ti.am zis acu câtva timp ca ai de urcat himalaya , el te.o fi confundat cu everestul . s.au inversat rolurile

Dezvolta... :)

asta nu- dominare e joaca. daca e barbat imi salta cracii in jurul lui in timp ce-l gatui si ma fute lipita de un perete. daca nu il strang putin si gata  :laugh2

Era din ala amoros... l-am luat doar putin de gat fara sa vreau pentru ca deja insista prea mult, mi se parea libidinoasa toata chestia cu frecatul de corpul meu...

Nu e genul de hard sex. :no2 :)

• Oras:cluj-napoca
Postat

ei ei ce faceti voi aici nu aveti somn?

care nu aveti somn Amada sau Kendra haideti la mine ca dam o petrecere!

:P :p

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Dezvolta... :)

Era din ala amoros... l-am luat doar putin de gat fara sa vreau pentru ca deja insista prea mult, mi se parea libidinoasa toata chestia cu frecatul de corpul meu...

Nu e genul de hard sex. :no2 :)

nici eu nu-s genul hard. ma rog cateodata. in general imi place tandretea :) da' cateodata te mai alergi trantesti tavalesti si alte dati faci dragoste. esti femeie ghideaza-l pe romanticos pe stilul care iti place si de care ai nevoie in momentu ala. niciun barbat nu e prost sa nu iti urmeze stlul 

Postat

ei ei ce faceti voi aici nu aveti somn?

care nu aveti somn Amada sau Kendra haideti la mine ca dam o petrecere!

:P :P

iar te iei cu prostioare bag seama   :laugh2

Postat

iar te iei cu prostioare bag seama :laugh2

tot timpul!

Amada ce faci?

Veniti cu roz in vizita la noapte?

:) :)

Postat

nici eu nu-s genul hard. ma rog cateodata. in general imi place tandretea :) da' cateodata te mai alergi trantesti tavalesti si alte dati faci dragoste. esti femeie ghideaza-l pe romanticos pe stilul care iti place si de care ai nevoie in momentu ala. niciun barbat nu e prost sa nu iti urmeze stlul 

Eu am vazut cu timpul ca barbatii care ajung in patul meu... ori ma simt perfect, suporta si apucati de par, etc. in momentele... imi gasesc tot ce li se pare evident...

Pe langa altii care orbechaie mult si bine, dar nici cu manualul de utilizare nu gasesc piesele. :laugh2

Nu oricine e mecanic, nu orice barbat se naste sa satisfaca o femeie... :)

Postat

Eu am vazut cu timpul ca barbatii care ajung in patul meu... ori ma simt perfect, suporta si apucati de par, etc. in momentele... imi gasesc tot ce li se pare evident...

Pe langa altii care orbechaie mult si bine, dar nici cu manualul de utilizare nu gasesc piesele. :laugh2

Nu oricine e mecanic, nu orice barbat se naste sa satisfaca o femeie... :)

nu stiu nu cunosc eu nu ma fut pana nu sunt convinsa ca cel care ma fute ma fute exact cum imi va placea ori eu ma fut cum ii place ;lui daca are o idee mai buna. inafara de primul meu. talk about years lost in your life

Postat

nu stiu nu cunosc eu nu ma fut pana nu sunt convinsa ca cel care ma fute ma fute exact cum imi va placea ori eu ma fut cum ii place ;lui daca are o idee mai buna. inafara de primul meu. talk about years lost in your life

upsss nu pot sa zic nimic!

Postat

upsss nu pot sa zic nimic!

pai nu spune ca si asa te obraznicesti destul  :laugh2  :*

Postat

pai nu spune ca si asa te obraznicesti destul :laugh2 :*

mai ales la ora asta cred ca da!

te-as lua si pe tin si pe amada si ......wowww ar iesi ceva frumos!

=)) =))

Postat

mai ales la ora asta cred ca da!

te-as lua si pe tin si pe amada si ......wowww ar iesi ceva frumos!

=)) =))

pai daca esti asa obraznic s-ar putea ca eu si Amada sa ne echipam cu gear ul de domine :D

Postat

pai daca esti asa obraznic s-ar putea ca eu si Amada sa ne echipam cu gear ul de domine :D

ei apoi nici chiar asa,vreau sa va fut eu pe voi nu voi pe mine!

• Like 1
  • Minus 3
Postat

ei apoi nici chiar asa,vreau sa va fut eu pe voi nu voi pe mine!

nu stiu ce zice amada... eu una ma fut cu inelu pe deget, actele de la cabana in co-proprietate  :laugh2  te mai bagi?

• Like 2
Postat

Nu te contrazic, fiecare are convingerea sa, dar eu am intalnit multi care in afara patului au fost cei mai dragastosi, sarutau cu o pasiune de neimaginat, ar oferi orice...

Conteaza cum au identificat din primele experiente sexul...

Unii se transforma, complet. Nu te mai intelegi cu ei cand au pula sculata, comportamentul se schimba complet cand se vad in fapta...

Parerea mea, nu poti fi sigura ca te va face sa te simti bine, nu mai zic ca va incerca sa ai orgasm, unii fac doar prostii si fata tampita apoi te intreaba daca ai terminat. :laugh2

Unii intradevar gandesc cu pula cand pula e sculata si au sanse sa o bage... :)

• Like 2

Postat

Nu te contrazic, fiecare are convingerea sa, dar eu am intalnit multi care in afara patului au fost cei mai dragastosi, sarutau cu o pasiune de neimaginat, ar oferi orice...

Conteaza cum au identificat din primele experiente sexul...

Unii se transforma, complet. Nu te mai intelegi cu ei cand au pula sculata, comportamentul se schimba complet cand se vad in fapta...

Parerea mea, nu poti fi sigura ca te va face sa te simti bine, nu mai zic ca va incerca sa ai orgasm, unii fac doar prostii si fata tampita apoi te intreaba daca ai terminat. :laugh2

Unii intradevar gandesc cu pula cand pula e sculata si au sanse sa o bage... :)

am mai avut noi doua discutia asta. mie imi place sa construiesc. asa incat inainte sa imi deschid picioarele si inima imi deschid mintea. daca e cucerita mergem mai departe pe cele doua. evident reciproca valabila.cuceresc si ma las cucerita. daca iti petreci suficient timp cu un barbat comunicand, inclusiv sexual fara a face sex stii care ii bun de tras in toate partile si care nu ti se potriveste :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...