n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 21, 2015 am mai avut noi doua discutia asta. mie imi place sa construiesc. asa incat inainte sa imi deschid picioarele si inima imi deschid mintea. daca e cucerita mergem mai departe pe cele doua. evident reciproca valabila.cuceresc si ma las cucerita. daca iti petreci suficient timp cu un barbat comunicand, inclusiv sexual fara a face sex stii care ii bun de tras in toate partile si care nu ti se potriveste Da si nu. Studiezi omul, vezi ce uneori doar crede ca-i place... Multi au fantezii neincercate, convinsi ca puse in practica i-ar face fericiti, in realitate... Am cunoscut o carutza de idioti care erau sclavi, bi, limbisti, etc... doar in imaginatia lor. Pusi sa faca lucrurile din fantezii... nu le mai placea, refuzau.Intr-o oarecare masura, da, poti sa-ti dai seama, dar cand nici ei nu stiu ce vor...
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 21, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 21, 2015 nu mai nu. nu vorbesc deloc de ce isi inchipui unii ca ar face. vorbesc despre faptul ca un barbat care fute bine de tot cand vb cu tine despre sex la nivel personal,de tu si el, are verva, sange , foc. sau o fi hormonii care se atrag reciproc. nu stiu ce dracu o fi, dar inafara de primul meu iubit in nicio ulterioara relatie nu mi-am tras-o prost. Si sa nu crezi ca daca mi-o trag putin nu stiu ce inseamna sex de calitate. Ba chiar am dezvoltat teorii, pe care le-am stabilizat dupa o vreme asa la nivel tehnic. Da si nu. Studiezi omul, vezi ce uneori doar crede ca-i place... Multi au fantezii neincercate, convinsi ca puse in practica i-ar face fericiti, in realitate... Am cunoscut o carutza de idioti care erau sclavi, bi, limbisti, etc... doar in imaginatia lor. Pusi sa faca lucrurile din fantezii... nu le mai placea, refuzau.Intr-o oarecare masura, da, poti sa-ti dai seama, dar cand nici ei nu stiu ce vor... Sa vedemStrict fizic un penis bun se definiste prin 3 caracteristici: lungime, grosime, duritate. Lucrand in online am vazut sufieciente lol. Unul lung nu trebuie sa fie gros neaparat. UNul gros poate fi scurt. La nivel personal cu iubitul meu, in relatii diferite am constatat ca un penis se intareste altfel decat un altul. Mai departe tehnica: aici vorbim de la sex oral primit (facut il lasam ca vb din pct de vedere al unei femei) , SARUT(in viata mea nu as da o sansa sau macar o noua intalnire cuiva care saruta prost), imaginatie si creativitate, alternare a stilurilor. Si la nivel 3 sentimente comune ca nu cred ca sexul casual este la fel ca intre doua persoane bune si frumoase care se iubesc si se doresc mult si sunt in sincronizare fizica, mentala si emotionala :hug1eu de exemplu ma fut prea bine sa o risipesc pe oricine, trebuie sa fie special 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 21, 2015 nu mai nu. nu vorbesc deloc de ce isi inchipui unii ca ar face. vorbesc despre faptul ca un barbat care fute bine de tot cand vb cu tine despre sex la nivel personal,de tu si el, are verva, sange , foc. sau o fi hormonii care se atrag reciproc. nu stiu ce dracu o fi, dar inafara de primul meu iubit in nicio ulterioara relatie nu mi-am tras-o prost. Si sa nu crezi ca daca mi-o trag putin nu stiu ce inseamna sex de calitate. Ba chiar am dezvoltat teorii, pe care le-am stabilizat dupa o vreme asa la nivel tehnic. Da si nu. Studiezi omul, vezi ce uneori doar crede ca-i place... Multi au fantezii neincercate, convinsi ca puse in practica i-ar face fericiti, in realitate... Am cunoscut o carutza de idioti care erau sclavi, bi, limbisti, etc... doar in imaginatia lor. Pusi sa faca lucrurile din fantezii... nu le mai placea, refuzau.Intr-o oarecare masura, da, poti sa-ti dai seama, dar cand nici ei nu stiu ce vor... Sa vedemStrict fizic un penis bun se definiste prin 3 caracteristici: lungime, grosime, duritate. Lucrand in online am vazut sufieciente lol. Unul lung nu trebuie sa fie gros neaparat. UNul gros poate fi scurt. La nivel personal cu iubitul meu, in relatii diferite am constatat ca un penis se intareste altfel decat un altul. Mai departe tehnica: aici vorbim de la sex oral primit (facut il lasam ca vb din pct de vedere al unei femei) , SARUT(in viata mea nu as da o sansa sau macar o noua intalnire cuiva care saruta prost), imaginatie si creativitate, alternare a stilurilor. Si la nivel 3 sentimente comune ca nu cred ca sexul casual este la fel ca intre doua persoane bune si frumoase care se iubesc si se doresc mult si sunt in sincronizare fizica, mentala si emotionala :hug1eu de exemplu ma fut prea bine sa o risipesc pe oricine, trebuie sa fie special Poti sa te simti in al 9-lea cer cu un barbat care nu are nici o treaba cu sexul, in sensul ca nu se pricepe, dar te atrage, orice atingere este de X ori mai mult placuta decat din partea cuiva pentru care nu simti nimic si cu care faci doar sex.Nu te contrazic, n-am cum. Si pur fizic nu conteaza cum are pula. 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 21, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 21, 2015 Poti sa te simti in al 9-lea cer cu un barbat care nu are nici o treaba cu sexul, in sensul ca nu se pricepe, dar te atrage, orice atingere este de X ori mai mult placuta decat din partea cuiva pentru care nu simti nimic si cu care faci doar sex.Nu te contrazic, n-am cum. Si pur fizic nu conteaza cum are pula.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 21, 2015 Imi cam pun mainile in cap, o sa vina aia sa ma trezeasca la prima ora si eu inca nu am chef de somn...Scot the big guns si inchid.Dimineata ii bag banii in gura si ma bag inapoi in pat. Te pupicesc!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 21, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 21, 2015 Imi cam pun mainile in cap, o sa vina aia sa ma trezeasca la prima ora si eu inca nu am chef de somn...Scot the big guns si inchid.Dimineata ii bag banii in gura si ma bag inapoi in pat. Te pupicesc! treci nani acum!!! cand vine ii deshizi usa si ii zici ca dormi. dupa o inchizi. ia da-o-ncolo ca e nerusinata 2
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 21, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 21, 2015 Dimineata ii bag banii in gura si ma bag inapoi in pat. Te pupicesc! da baga-i mai bine un strampon in gura si unu cur si da-i viteza sa plece dracului.!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 22, 2015 da baga-i mai bine un strampon in gura si unu cur si da-i viteza sa plece dracului.! M-am trezit singura la 7:30. Era cam bosumflata ca am tratat-o cu fundul... Sambata pleaca in concediu la mare 2 saptamani, ma tot intreba inainte daca mai raman ca sa plece linistita... O sa-i platesc pana plec, dar nu o sa aiba un concediu linistit pentru ca ramane apartamentul neocupat. 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 22, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 22, 2015 dormit prost spre foarte prost si-s emotiva si imi vine sa plang continuu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 22, 2015 dormit prost spre foarte prost si-s emotiva si imi vine sa plang continuu Cine te-a suparat?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 22, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 22, 2015 Cine te-a suparat? am schimbat becul care s-a ars azi noapte si asta e galben in draci si ma ameteste . nu am mai vazut in viata mea o lumina de bec asa bolnavicioasa
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 22, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 22, 2015 am schimbat becul care s-a ars azi noapte si asta e galben in draci si ma ameteste . nu am mai vazut in viata mea o lumina de bec asa bolnavicioasa Schimbă-l , n-ai altu" ?
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 22, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 22, 2015 Cu toate ciudăţrniile tale tu erai mai zen !
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 22, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 22, 2015 Schimbă-l , n-ai altu" ?nu si imi vine sa arunc cu o perna sa-l sparg de ciuda. asa il las ca nu am chef sa ies pana mai incolo .....
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 22, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 22, 2015 Cu toate ciudăţrniile tale tu erai mai zen !my period...... zambesc sunt calma si greoaie si dintr-o data imi vine sa sparg tot.....
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 22, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 22, 2015 dormit prost spre foarte prost si-s emotiva si imi vine sa plang continuuvezi daca nu am fost langa tine? :) 1 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 22, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 22, 2015 vezi daca nu am fost langa tine? :)pai daca am dormit asa agitat nu ti-e frica ca ti-as fi tras cateva asa zvarcolita 2
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 22, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 22, 2015 nu si imi vine sa arunc cu o perna sa-l sparg de ciuda. asa il las ca nu am chef sa ies pana mai incolo ..... my period...... zambesc sunt calma si greoaie si dintr-o data imi vine sa sparg tot.....Fugi la dus si dupa aia iesi afara din casa , fie si numai pt 10-15 min, papa un fruct, miroase o floare, priveste cum se joaca copiii, etc 1
johnny&white Reputație: -438 Postat Iulie 22, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iulie 22, 2015 Neata. Ce faceti? Eu ma simt bine, doar ca am cazut din pat si ma cam doare spatele....mici detalii:)Azi ma intalnesc cu tanti care a intrat in ''fundul'' meu...sa vedem ce o sa iasa 1 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 22, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 22, 2015 Neata. Ce faceti? Eu ma simt bine, doar ca am cazut din pat si ma cam doare spatele....mici detalii:)Azi ma intalnesc cu tanti care a intrat in spatele meu...sa vedem ce o sa iasa
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 22, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 22, 2015 Azi ma intalnesc cu tanti care a intrat in ''fundul'' meu...sa vedem ce o sa iasa E valabilă şi reciproca ? 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 22, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 22, 2015 De ce ai "răstălmăcit" spusele coloegului ?
johnny&white Reputație: -438 Postat Iulie 22, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iulie 22, 2015 E valabilă şi reciproca ? Din pacate nu, sunt in '' pauza publicitara '' de un an si ceva.
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 22, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 22, 2015 Din pacate nu, sunt in '' pauza publicitara '' de un an si ceva. ???
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 22, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 22, 2015 macar 2 plesneli peste fese tot merge fata obraznica Din pacate nu, sunt in '' pauza publicitara '' de un an si ceva.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum