Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Pai tocmai, am nevoie de energie si.o canalizez spre altceva.

Deci nu faci sex, nici masturbare pentru ca asa vrei.

Din motive religioase? Sport?

• Oras:sud
Postat

Artist??? prea prost pentru asta.

Sport.

Esti intr-o competiţie importantă, sa inteleg. Si nu mai folosi cuvantul "prost" la adresa ta !

• Oras:worldwide
Postat

Deci nu faci sex, nici masturbare pentru ca asa vrei.

Din motive religioase?

nu auzi mah ca o arde sporty :P

• Oras:Unde vreau
Postat

Esti intr-o competiţie importantă, sa inteleg. Si nu mai folosi cuvantul "prost" la adresa ta !

Pai daca n-am invatat, asa imi trebuie acum sa.mi iau pumni in cap.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

nu doar in cap, ai vazut ca esti ciocnit si din spate  :laugh2

• Like 3
Postat

Procesul invăţării nu se opreste niciodată, teoretic, doar că . inaintând in vârstă, atât cheful cât si randamentul, scad destul de mult. Contează să avem "apetit" pentru lucruri noi.

Postat

Procesul invăţării nu se opreste niciodată, teoretic, doar că . inaintând in vârstă, atât cheful cât si randamentul, scad destul de mult. Contează să avem "apetit" pentru lucruri noi.

eu am decis sa fiu trendy si sa involuez asa de caterinca  :laugh2  :girly

Postat

Bine zici, eu la 18 ani nu gandeam la fel.

Faceam banu' usor si am zis ca asa o sa fie toata viata, doar lapte si miere, dar se pare ca m-am inselat. E din ce in ce mai greu, incep sa ma doara toate, dar merg inainte.

Postat

eu am decis sa fiu trendy si sa involuez asa de caterinca  :laugh2  :girly

Pare a fi similar cu următoarea idee: Stim ca pâinea consumată in exces prosteşte , si atunci eu(tu, oricare) fiind foarte inteligenţi mâncăm multă pâine ca să putem comunica(relaţiona) cu majoritatea semenilor

Postat

:laugh2

Pai doar inainte de meci sau concurs cateva zile sa te abtii e suficient. :)

Permite.mi sa te contrazic.

Postat

Pare a fi similar cu următoarea idee: Stim ca pâinea consumată in exces prosteşte , si atunci eu(tu, oricare) fiind foarte inteligenţi mâncăm multă pâine ca să putem comunica(relaţiona) cu majoritatea semenilor

eu nu consum paine de mic copil  :laugh2

nu vreau sa ma amestec cu masele, tind sa revin la primitivism. Rousseau groupie de cand ma stiu

PS tind sa reusesc anu asta am fost numita salbatica de cel putin 5 persoane diferite :D :D

Postat

Permite.mi sa te contrazic.

Fiecare alege cum se simte mai bine.

Eu cand eram frustrata ma urcam pe banda de alergat, abia pe la 8-9 km ma simteam mai bine, dar la mine era descarcare de energii negative.

Nu as putea sta peste un an fara orgasm. :no2 :blushing2

Am stat o data 2 luni fara nimic, am terminat in somn! :slap2 :laugh2

Postat

A fost demult ? Poţi să detaliezi ?

• Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Fiecare alege cum se simte mai bine.

Eu cand eram frustrata ma urcam pe banda de alergat, abia pe la 8-9 km ma simteam mai bine, dar la mine era descarcare de energii negative.

Nu as putea sta peste un an fara orgasm. :no2 :blushing2

:)

cum sa stai asa pe uscat?nu se poate.

la mine este grav daca o saptamana trece si nu am facut sex,sint asa mai nervos tot timpul ca si un caine turbat,dupa o partida buna deja se schimba totul sunt calm si linistit si ma pot gandi la toate!

Postat

eu nu consum paine de mic copil  :laugh2

nu vreau sa ma amestec cu masele, tind sa revin la primitivism. Rousseau groupie de cand ma stiu

PS tind sa reusesc anu asta am fost numita salbatica de cel putin 5 persoane diferite :D :D

Si nu vrei să fii domesticită ?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Si nu vrei să fii domesticită ?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

asta e ceva mai complex. ma las si domesticita si presata cu toata masa undeva dedesupt daca vreau eu. trebuie sa ma convingi sa vreau, dar eu decid daca si cand.  era un horoscop rautacios despre sagetatori. jumatate om, jumatate cal  si de-a intregul salbatic  :laugh2  :laugh2  cam asa si eu. partea pozitiva (pt altii) e ca sunt cel mai usor mituibil om din lume (din cauza mamei care nu isi recunoastea niciodata greseala, o constientiza nu zice niciodata scuze, dar cumpara chestii lol.....)

Postat

asta e ceva mai complex. ma las si domesticita si presata cu toata masa undeva dedesupt daca vreau eu. trebuie sa ma convingi sa vreau, dar eu decid daca si cand.  era un horoscop rautacios despre sagetatori. jumatate om, jumatate cal  si de-a intregul salbatic  :laugh2  :laugh2  cam asa si eu

Crezi in zodii ? Eu nu. Greşesc ? Desi si eu sunt de foc-berbec , si stiu ca ne putem intelege, daca mai tin eu minte bine

Postat

A fost demult ? Poţi să detaliezi ?

A fost mai demult. Am avut un prieten din alta tara, care a plecat si a zis ca revine intr-o luna.

Eu l-am asteptat in zadar 2 luni... M-a sunat un prieten de-al lui sa-mi spuna ca ala nu stie cand vine si ca sa-i dau playstation-ul care a ramas la mine.

Am zis ciuciu, nu mai dau nimic inapoi! :laugh2

2 luni nici nu m-am masturbat, am visat ceva erotic si ups... :laugh2

cum sa stai asa pe uscat?nu se poate.

la mine este grav daca o saptamana trece si nu am facut sex,sint asa mai nervos tot timpul ca si un caine turbat,dupa o partida buna deja se schimba totul sunt calm si linistit si ma pot gandi la toate!

:iagree

Postat

Crezi in zodii ? Eu nu. Greşesc ? Desi si eu sunt de foc-berbec , si stiu ca ne putem intelege, daca mai tin eu minte bine

da, in zodii da. in horoscop nu. uite mama e fecioara tipica. tew toaca , cicaleste, poti face orice mult mai rapid, mult mai bine. daca nu faci cum face ea oricum e prost facut. fixista, enervanta si complet iubibila lol. dap cu berbecii de fapt eu m-am inteles bine cu toate zodiile de foc. bine conteaza si ascendentu si in ce semn pica planete si etc. tb astrograma personala

Postat

A fost mai demult. Am avut un prieten din alta tara, care a plecat si a zis ca revine intr-o luna.

Eu l-am asteptat in zadar 2 luni... M-a sunat un prieten de-al lui sa-mi spuna ca ala nu stie cand vine si ca sa-i dau playstation-ul care a ramas la mine.

Am zis ciuciu, nu mai dau nimic inapoi! :laugh2

2 luni nici nu m-am masturbat, am visat ceva erotic si ups... :laugh2

Ai fost (esti) un om onest!  :iagree

Postat

da, in zodii da. in horoscop nu. uite mama e fecioara tipica. tew toaca , cicaleste, poti face orice mult mai rapid, mult mai bine. daca nu faci cum face ea oricum e prost facut. fixista, enervanta si complet iubibila lol. dap cu berbecii de fapt eu m-am inteles bine cu toate zodiile de foc. bine conteaza si ascendentu si in ce semn pica planete si etc. tb astrograma personala

Eu am niste informatii sumare, dar detalii d-astea ma scot din minţi . deja. O fi tipic pentru un berbec ? :laugh2  Stiu 2 berbeci celebri - Chaplin şi Hitler

Fără a o neglija pe Amada

• Like 1
Postat

Eu am niste informatii sumare, dar detalii d-astea ma scot din minţi . deja. O fi tipic pentru un berbec ? :laugh2  Stiu 2 berbeci celebri - Chaplin şi Hitler

Hitleras nu era tauras?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...