rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 23, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 23, 2015 As putea sa spun ca esti sub controlul partenerului tau...Ca ma comport ca un badatran cu tine,este datorita atitudinii tale,chiar nu intelegi? Si culmea,vroiam sa fac si pace cu tibne...dar nu am nicio atitudine din moment ce nu m-am adresat niciodata eu prima tie.....control, necontrol, f bine face, nu ma deranjeaza din moment ce pe aici sunt multi binevoitori care dau raportul eu nu-mi fut relatia pt un forum.... era cat pe ce sa se intample facem pace dar tu incepi mereu eu nu vorbesc cu tine, chiar nu te cunosc . daca incepi sa vb pe un ton urat cam la ce raspuns te astepti
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2015 dar nu am nicio atitudine din moment ce nu m-am adresat niciodata eu prima tie.....control, necontrol, f bine face, nu ma deranjeaza din moment ce pe aici sunt multi binevoitori care dau raportul eu nu-mi fut relatia pt un forum.... era cat pe ce sa se intample facem pace dar tu incepi mereu eu nu vorbesc cu tine, chiar nu te cunosc . daca incepi sa vb pe un ton urat cam la ce raspuns te astepti N-ai inteles,am lasat de la mine,dar sunt ochean pe tine,stii ce zic? App,faptul ca era sa-ti termini rrelatia datorita forumului,este ca masturbatorul citeste aici si nu strie de gluma.Da-l in pulili brigazii
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 23, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 23, 2015 N-ai inteles,am lasat de la mine,dar sunt ochean pe tine,stii ce zic? App,faptul ca era sa-ti termini rrelatia datorita forumului,este ca masturbatorul citeste aici si nu strie de gluma.Da-l in pulili brigaziilas ca stie si are dreptate in multe chestii. la ce te referi ca ai lasat de la tine?si de ce ai fi 'ochean' pe mine ?
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2015 las ca stie si are dreptate in multe chestii. la ce te referi ca ai lasat de la tine?si de ce ai fi 'ochean' pe mine ?Stie o pula el,crede-ma ca nu stie nimicP.s sunt cu ochii pa tine ca mi-am dscopeit noua dragoste( in inchipuirea mea desigur),probleme?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2015 Amada,cu tot respectul pe care oricum nu ti-l port,cum plm ai facut tu o labuta? Ti-a crescut carici?P>S nu mai cauta conexiunile,nu le vei gasi niciodata! Tu chiar nu vezi din postarile tale ca duci lipsa? Pula suprema nu exista Te agati de toti, latri in continuu la majoritatea si nu-ti dai seama ca esti in cautarea atentiei pe care o obtii cu scandal varsandu-ti frustrarile...Nu am nevoie de respectul tau.Cat de cretin sa spui ca duc lipsa cand eu am scris clar ca am avut o gura in pizda, dar am preferat sa nu-mi stric orgasmul doar de dragul de a termina pentru ca nu simteam nimic fata de acel barbat.Nu mai incerca sa spui ca ma cunosti pe mine sau altcineva, eu m-am certat cu tine de cateva ori doar din cauza ca vorbeai in continuu despre tine si cu voce foarte tare pentru ca esti egoist, vrei sa zbieri cat de destept esti si cum tu le stii pe toate, exact cum faci pe forum.Ce scriem noi despre viata noastra nu te priveste daca nu te intereseaza, nu mai intra la Cum te simti azi, sectiunea de la denumire asta presupune, sa spui ce simti.Sa nu spui ce simti, latra in continuare, se intelege oricum.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 23, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 23, 2015 Stie o pula el,crede-ma ca nu stie nimicP.s sunt cu ochii pa tine ca mi-am dscopeit noua dragoste( in inchipuirea mea desigur),probleme?repet nu ma cunosti deeeeloc
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 23, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 23, 2015 Ce se mai intampla pe aici?
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 23, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 23, 2015 Tu nu vezi? Căldură mare ! Şi nici prea multă bere se zice că nu e bine să consumi
crystinutza Reputație: 7707 Postat Iulie 23, 2015 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Postat Iulie 23, 2015 nici eu nu-s genul hard. ma rog cateodata. in general imi place tandretea da' cateodata te mai alergi trantesti tavalesti si alte dati faci dragoste. esti femeie ghideaza-l pe romanticos pe stilul care iti place si de care ai nevoie in momentu ala. niciun barbat nu e prost sa nu iti urmeze stlul Mai exista s caposi.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 23, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 23, 2015 Mai exista s caposi.nu-s caposi sunt incapabili poate. si asa ceva nu-mi deschide picioarele
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 23, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 23, 2015 Ce se mai intampla pe aici? Tu nu vezi? Căldură mare ! Şi nici prea multă bere se zice că nu e bine să consumiyolo waz up
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2015 Te agati de toti, latri in continuu la majoritatea si nu-ti dai seama ca esti in cautarea atentiei pe care o obtii cu scandal varsandu-ti frustrarile...Nu am nevoie de respectul tau.Cat de cretin sa spui ca duc lipsa cand eu am scris clar ca am avut o gura in pizda, dar am preferat sa nu-mi stric orgasmul doar de dragul de a termina pentru ca nu simteam nimic fata de acel barbat.Nu mai incerca sa spui ca ma cunosti pe mine sau altcineva, eu m-am certat cu tine de cateva ori doar din cauza ca vorbeai in continuu despre tine si cu voce foarte tare pentru ca esti egoist, vrei sa zbieri cat de destept esti si cum tu le stii pe toate, exact cum faci pe forum.Ce scriem noi despre viata noastra nu te priveste daca nu te intereseaza, nu mai intra la Cum te simti azi, sectiunea de la denumire asta presupune, sa spui ce simti.Sa nu spui ce simti, latra in continuare, se intelege oricum.Bine ai revenit.Mi-era dor de tine
johnny&white Reputație: -438 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iulie 23, 2015 Care e viata pe aici? E mai racoare?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 23, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 23, 2015 Care e viata pe aici? E mai racoare? Nu preaazi nu ne-am intalnit veseli pe aici. toti disipati. pe unde o fi Amada oare? am vrut sa o salut peste 5 ori astazi m-am luat cu altceva si am uitat de fiecare data
johnny&white Reputație: -438 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iulie 23, 2015 Da' ce ati avut? Din cauza caldurii?
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2015 azi nu ne-am intalnit veseli pe aici. toti disipati. pe unde o fi Amada oare? am vrut sa o salut peste 5 ori astazi m-am luat cu altceva si am uitat de fiecare dataDa-i un PM,iti va raspunde cu siguranta,aici nu poate,pt ca ...conturi multiple
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 23, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 23, 2015 E cald , e explicabil. "Sora" ta in ale stăpânirii a trecut pe-aici, acum o avea treabă
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 23, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 23, 2015 Da' ce ati avut? Din cauza caldurii? habat n-am . prgrame diferite cred Da-i un PM,iti va raspunde cu siguranta,aici nu poate,pt ca ...conturi multipleloool ma inteleg bine cu Amada da' nu am vb macar odata in pm. las ca vine ea, nu tb sa o frec. E cald , e explicabil. "Sora" ta in ale stăpânirii a trecut pe-aici, acum o avea treabăvazut-o
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2015 loool ma inteleg bine cu Amada da' nu am vb macar odata in pm. las ca vine ea, nu tb sa o frec. Stim draga noastra,doar esti si tu o domina,ce pula voastra
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 23, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 23, 2015 Stim draga noastra,doar esti si tu o domina,ce pula voastra eu nu am pl, am dildouri
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2015 eu nu am pl, am dildouri Si atunci de ce-ti bagi pula cand nu-ti convine ceva?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 23, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 23, 2015 Si atunci de ce-ti bagi pula cand nu-ti convine ceva?eu nu prea incep conflicte mai niciodata. extrem de rar sa incep ceva prima . in rest consider ca orice om trebuie sa se apare si intr-adevar am un stil mai agresiv in defensiva
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2015 eu nu prea incep conflicte mai niciodata. extrem de rar sa incep ceva prima . in rest consider ca orice om trebuie sa se apare si intr-adevar am un stil mai agresiv in defensiva Tocmai asta e pb ta,ca ai inceput conflicte gratuit,doar sa te afirmi.Ca ai un stil agresiv,who cares? Mie imi place,da fi si tu agresiva cu un scop,nu aiurea in tramvaiNa ma,si mai zice lumea ca io sunt agresiv in ultima perioada... 1 4
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 23, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 23, 2015 Tocmai asta e pb ta,ca ai inceput conflicte gratuit,doar sa te afirmi.Ca ai un stil agresiv,who cares? Mie imi place,da fi si tu agresiva cu un scop,nu aiurea in tramvaiNa ma,si mai zice lumea ca io sunt agresiv in ultima perioada...nu am inceput niciun . numeste unul singur inceput de mine nu vreau sa ma afirm si ma stinghereste atentia ca am parte de ea off computer on computer basically all day long de aia nu pun poze si altele. chair am nevoie de intimaitate si spatiul meu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum