johnny&white Reputație: -438 Postat Iulie 27, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iulie 27, 2015 Da' nu mai vorbiti de zapada, ploaie pe o vreme ca asta. 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 27, 2015 Si eu te pup! On toping: M-am trezit cu ochii umflati... si nasul infundat. 'Mi-as in el de ventilator!Ce trece de 25C pentru mine e insuportabil. Abia astept o ploaie. http://24.media.tumblr.com/tumblr_m9czr1Koad1rutbklo1_500.gif 1
johnny&white Reputație: -438 Postat Iulie 27, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iulie 27, 2015 Iar nu am like-uri ...ce naiba! 1 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 27, 2015 Iar nu am like-uri ...ce naiba! ce faci cu ele bre?
johnny&white Reputație: -438 Postat Iulie 27, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iulie 27, 2015 ce faci cu ele bre?Da' cate sunt pe zi, sau cum sunt contorizate?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2015 Postat Iulie 27, 2015 Abia astept o ploaie. http://24.media.tumblr.com/tumblr_m9czr1Koad1rutbklo1_500.gif
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 27, 2015
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2015 Postat Iulie 27, 2015 Daaa, mi-a placut melodia cu care a mers Spania anul trecut, chiar mai faina decat melodia cu care au participat anul asta 1
crystinutza Reputație: 7707 Postat Iulie 27, 2015 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Postat Iulie 27, 2015 Te-ai urcat pe Fagaras ? Ai ajuns la Cetatea Poenari ? Cred ca Balea imi suna mai cunoscut 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2015 Postat Iulie 27, 2015 Cum sunt, de fapt, femeile ? (toate !.... chiar toate...) De ce castiga Eurovision-ul toate ca&^@-urile de melodii si nu castiga cele care transmit un mesaj ??????? Din punctul meu de vedere ar fi castigat detasat melodia asta daca ar fi fost sa votez doar eu... () 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 27, 2015 Am draci. Femeia asta chiar vrea sa-mi bag p in ea...S-a stricat si saracia veche de ventilator!La care ea mi-a raspuns "Pai oamenii stau asa, tu ai avut si ventilator, cauta pe cineva sa-l repare." E naspa sa fii fata buna, apartamente sunt (scuze) cacalau gramada, dar asta are impresii... Gata, m-am prostit destul.
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 27, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 27, 2015 Am draci. Femeia asta chiar vrea sa-mi bag p in ea...S-a stricat si saracia veche de ventilator!La care ea mi-a raspuns "Pai oamenii stau asa, tu ai avut si ventilator, cauta pe cineva sa-l repare." E naspa sa fii fata buna, apartamente sunt (scuze) cacalau gramada, dar asta are impresii... Gata, m-am prostit destul. apoi vezi?nici nu stiu dece mai stai acolo?
bagabontuxxx Reputație: 549 Postat Iulie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 27, 2015 apoi vezi?nici nu stiu dece mai stai acolo? Vrea sa slabeasca!Face sauna...
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 27, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 27, 2015 Vrea sa slabeasca!Face sauna... aaaa am inteles,scuze atunci! 1 3
vypushka Reputație: 4156 Postat Iulie 27, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iulie 27, 2015 azi l-am facut pe un cioroi bou cu bemeveu la semafor la Floreasca si l-am tinut in curu meu pana la pasaj la Obor ma duc sa beau 3 beri de bucurie 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 27, 2015 apoi vezi?nici nu stiu dece mai stai acolo? M-am facut prea comoda, m-am saturat si de bagaje, dar sunt satula si de bataie de joc.Mai stau si maine maxim, inainte sa platesc pentru ceva o sa ma duc sa vad, ap asta l-am luat printr-o cunostinta fara sa-l vad. Deja e prea mult, dupa urcarea pe cap da vesel din picioare...
johnny&white Reputație: -438 Postat Iulie 27, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iulie 27, 2015 azi l-am facut pe un cioroi bou cu bemeveu la semafor la Floreasca si l-am tinut in curu meu pana la pasaj la Obor ma duc sa beau 3 beri de bucurieN-a coborat ''romanu'' la tine?
vypushka Reputație: 4156 Postat Iulie 27, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iulie 27, 2015 N-a coborat ''romanu'' la tine?n-avea cum ca era departe de teava mea de esapament
johnny&white Reputație: -438 Postat Iulie 27, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iulie 27, 2015 .
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 27, 2015 M-am facut prea comoda, m-am saturat si de bagaje, dar sunt satula si de bataie de joc.Mai stau si maine maxim, inainte sa platesc pentru ceva o sa ma duc sa vad, ap asta l-am luat printr-o cunostinta fara sa-l vad. Deja e prea mult, dupa urcarea pe cap da vesel din picioare... sorry dear e super aiurea sa nu ai liniste in casa, e ceva ce pe mine m-ar termina psihic cred.in legatura cu mutarile nici mie nu imi plac. deloc.
johnny&white Reputație: -438 Postat Iulie 27, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iulie 27, 2015 Ce e nou pe aici?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 27, 2015 Ce e nou pe aici?nada, se pare. eu nu stiu ce am,dar beau continuu apa si tot ma simt deshidratata si sete
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 27, 2015 sorry dear e super aiurea sa nu ai liniste in casa, e ceva ce pe mine m-ar termina psihic cred.in legatura cu mutarile nici mie nu imi plac. deloc. Ce ti-e si cu visele astea, s-a rupt gardul! I-am spus sa vina maine sa-i dau banii la zi, nu i-am spus ca maine caut alt apartament, vreau sa-i fac o surpriza placuta... pentru mine. :laugh2 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 27, 2015 Ce ti-e si cu visele astea, s-a rupt gardul! I-am spus sa vina maine sa-i dau banii la zi, nu i-am spus ca maine caut alt apartament, vreau sa-i fac o surpriza placuta... pentru mine. :laugh2 mcar tu esti ghidusa si gasesti placere in a o lasa cu botu umflateu am devenit f apatica astazi pe parcursul zilei. m-a sunat si mama si m-a obligat sa imi iau concediu si sa ma duc undeva dragut.mi-a zis ca ii place ca m-am calmat cu iesirile si noptile pierdute topaind peste tot, dar trebuie sa ma rasfat din cand in cand ca nu e bine ce fac. nu am niciun chef de vacante, dar o sa o ascult
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 27, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 27, 2015 Ce ti-e si cu visele astea, s-a rupt gardul! I-am spus sa vina maine sa-i dau banii la zi, nu i-am spus ca maine caut alt apartament, vreau sa-i fac o surpriza placuta... pentru mine. :laugh2 Aşa i-am facut si eu unui idiot , acu mai bine de 15 ani, la care stateam . Ii venise nopotu, ofiter atasat prin Emirate , Golf, pana mea, si m-a mutat dintr-o camera mai procopsita intr-o tâmpenie la mansardă. Si am facut 2 drumuri la noua mea destinatie, ca nu comunicam , scara da mansarda era in afara apartamentului, si in loc sa se trezească cu banii i-am pus cheile in brate 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum