klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 28, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 28, 2015 eu nu.mi închipui nimic. nu a stiu de ce e vorba
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 28, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 28, 2015 Nu, stati linistiti nu e vorba de ceea ce credeti voi....e mult mai grav:) eu nu.mi închipui nimic. nu a stiu de ce e vorbapai daca incerci a vorbi spune pana la capat.......
johnny&white Reputație: -438 Postat Iulie 28, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iulie 28, 2015 Eu incerc a vorbi, dar nu pot/reusesc sa spun:)
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 28, 2015 M-a trezit zdreanta ca a venit cineva dupa bani, cica sa astept pana vine zdreanta cealalta din concediu ca sa repare ventilatorul. E si scump rau sa cumperi altul.Ma bag inapoi in pat, nu mi-am facut somnul si cu fatza si starea asta...
johnny&white Reputație: -438 Postat Iulie 28, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iulie 28, 2015 o zi cat mai racoroasa va doresc. Ma duc ca am meci...acu e acu:)
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 28, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 28, 2015 o zi cat mai racoroasa va doresc. Ma duc ca am meci...acu e acu:)Multă baftă
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 28, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 28, 2015 M-a trezit zdreanta ca a venit cineva dupa bani, cica sa astept pana vine zdreanta cealalta din concediu ca sa repare ventilatorul. E si scump rau sa cumperi altul.Ma bag inapoi in pat, nu mi-am facut somnul si cu fatza si starea asta... odihna placuta, eu nu stiu ce am visat,dar m-am trezit de parca ar fi trecut o masina peste mine. ma doare efectiv tot ....
johnny&white Reputație: -438 Postat Iulie 28, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iulie 28, 2015 Multă baftăMersi mister, oricum sincer vorbind nu am sanse, tipu' e in bransa de mult timp si cunoaste meserie, asa ca tot ce-mi ramane e sa rezist.
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 28, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 28, 2015 Mersi mister, oricum sincer vorbind nu am sanse, tipu' e in bransa de mult timp si cunoaste meserie, asa ca tot ce-mi ramane e sa rezist.Dacă te prinzi repede de punctele lui slabe atacă acolo si exploatează la max calitaţile tale
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 28, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 28, 2015 o zi cat mai racoroasa va doresc. Ma duc ca am meci...acu e acu:)bafta, be safe
lukianu23031983 Reputație: 11 Postat Iulie 28, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 28, 2015 Neata oameni buni.... da buna e cafeaua de dimineata 1
Administrator pisicuts Reputație: 114415 Postat Iulie 28, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 28, 2015
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 28, 2015 Postat Iulie 28, 2015 Yeap, cam da, e cam al naibii de cald and NO FUCKS GIVEN ! (for now, at least)...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 28, 2015 odihna placuta, eu nu stiu ce am visat,dar m-am trezit de parca ar fi trecut o masina peste mine. ma doare efectiv tot .... Mi-am stricat ziua, mai bine puneam alarma, abia acum m-am dat jos din pat. Am visat clar si limpede multe prostii, cred ca mi-a fost prea interesant ca sa ma trezesc...
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 28, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 28, 2015 Mi-am stricat ziua, mai bine puneam alarma, abia acum m-am dat jos din pat. Am visat clar si limpede multe prostii, cred ca mi-a fost prea interesant ca sa ma trezesc... eu tot prost stau cu tensiunea. sunt de fel hipotesiva, dar rar ma trezesc intr-o stare asa proasta fizica. cred ca ma afecteaza caldura... hug ya
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 28, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 28, 2015 eu tot prost stau cu tensiunea. sunt de fel hipotesiva, dar rar ma trezesc intr-o stare asa proasta fizica. cred ca ma afecteaza caldura... hug yaofff offf voi amandoua va treziti ori prost dispuse ori naspa.ce se intampla cu voi?haideti la mine o noapte si apoi vedeti voi ce vesele o sa va treziti dimineata!! :) 1 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 28, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 28, 2015 offf offf voi amandoua va treziti ori prost dispusi ori naspa.ce se intampla cu voi?haideti la mine o noapte si apoi vedeti voi ce vesele o sa va treziti dimineata!! :)prosdispuse ciucurel nu ce ai zis mata ))nu ma trezesc des prost dispusa, azi mi-e efectiv rau fizic
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 28, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 28, 2015 prosdispuse ciucurel nu ce ai zis mata ))nu ma trezesc des prost dispusa, azi mi-e efectiv rau fizic da asa este.merci.ti-e rau de inaltime sau esti gravida??
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 28, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 28, 2015 da asa este.merci.ti-e rau de inaltime sau esti gravida??am tensiunea scazuta rau.......imi plac inaltimile
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 28, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 28, 2015 am tensiunea scazuta rau.......imi plac inaltimile day este cumva pilot??
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 28, 2015 eu tot prost stau cu tensiunea. sunt de fel hipotesiva, dar rar ma trezesc intr-o stare asa proasta fizica. cred ca ma afecteaza caldura... hug ya Mai sunt si zile din astea... Eu de scurt timp mi-am mai revenit fizic, dar stiu prea bine prin ce treci... La mine limonada a facut minuni, incearca, merge pe caldura asta si vitamina C mai creste imunitatea.Ca sa nu mai zic ca intr-o zi am avut o pofta nebuna de usturoi, a doua zi de ceapa... Corpul cere singur uneori. 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 28, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 28, 2015 day este cumva pilot??deci pe bune de nu sunt topita dupa omul asta. ma inebuneste
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 28, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 28, 2015 Mai sunt si zile din astea... Eu de scurt timp mi-am mai revenit fizic, dar stiu prea bine prin ce treci... La mine limonada a facut minuni, incearca, merge pe caldura asta si vitamina C mai creste imunitatea.Ca sa nu mai zic ca intr-o zi am avut o pofta nebuna de usturoi, a doua zi de ceapa... Corpul cere singur uneori. beau limo sau ceaiuri zilnic, nu imi plac sucurile si f multa apa. dar corpul cere chestii, desi in general nu tolerez grasimi am perioada cand am manca gras etc. de obicei cand slabesc. in general imi plac gusturile f concentrate f dulce, f acru, f amar. drept pt care beau cafea tare fara zahar fara lapte
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 28, 2015 deci pe bune de nu sunt topita dupa omul asta. ma inebuneste Ai si de ce, l-am intalnit, e bun al naibii... 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 28, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 28, 2015 Ai si de ce, l-am intalnit, e bun al naibii... nu am gusturi proaste la barbati
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum