Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

E o oarecare formă de nor dar nu cred că va ploua

imediat iese soarele!

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bleah, am fost pana la Profi, ca e pe aproape, sa iau una alta, si ma tenta sa ies sa fotografiez trandafirii si panselutele din parcul de vis-a-vis, am un film care sta saracul neterminat cam de ceva vreme. Dar la 41 de grade la ora asta imi piere tot chefu' :( :no2 :no2

• Oras:worldwide
Postat

nimic!

:)

o intrebam pe Amada care nu inteleg nici acu daca are sau nu are ceva cu mine

Postat

ma simt asa aeriana ca nu doar ca nu-s multitasking, dar uit si sa termin un singur task.  sunt aiurita rau

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

ma simt asa aeriana ca nu doar ca nu-s multitasking, dar uit si sa termin un singur task.  sunt aiurita rau

Fă-te stewardesă

Postat

Fă-te stewardesă

era cat pe ce odata prin Qatar. mi-a dat Doamne Doamne minte sa nu . la cat de stricte erau politicile comapniei si cat de libera e firea mea ma sinucideam sigur.....

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

era cat pe ce odata prin Qatar. mi-a dat Doamne Doamne minte sa nu . la cat de stricte erau politicile comapniei si cat de libera e firea mea ma sinucideam sigur.....

Păcat că nu te-ai angajat...

• Like 1
Postat

Păcat că nu te-ai angajat...

am obtinut un job mai bun dupa de care eram multumita :)

Postat

deci de la aiurita am devenit blegita.... cred ca de la caldura , plus mancare ... gata pan diseara o sa accept doar sesiuni cu caterinca in care sa fac misto de ei. adica sa iau totul in gluma, ca bag seama nici daca m-as concentra de altceva nu-s buna acum....

https://www.youtube.com/watch?v=5kz6xAI6d7M

• Oras:Bucuresti
Postat

o intrebam pe Amada care nu inteleg nici acu daca are sau nu are ceva cu mine

Nu am nimic cu tine, au fost doar niste contraziceri in ce ai spus si m-am hotarat ca e cam bleg din partea mea sa pun atata suflet, that's all.

Postat

Nu am nimic cu tine, au fost doar niste contraziceri in ce ai spus si m-am hotarat ca e cam bleg din partea mea sa pun atata suflet, that's all.

ma Amada eu glumesc des, nu ma vezi sa o dau in dramatic. la mine e o pb cand sunt retrasa si nu vorbesc. cand dau mult din gura nu e grav.....

si mai precis in ce m-am contrazis ca te lamuresc acum :)

Postat

ma Amada eu glumesc des, nu ma vezi sa o dau in dramatic. la mine e o pb cand sunt retrasa si nu vorbesc. cand dau mult din gura nu e grav.....

Postat

?

Postat

Sunt iar pe tel, laptopul e in odihna... :)

nu ai ce sa-mi explici, pur simplu initial am inteles gresit, all good now. :D

glad to hear so we are strong women not whinny bitches for god sake  :hug1

Postat

So that is what i was so far... :)

You are not the only one to think that.

What makes you think that you are stronger, not excepting my support? Am i a retard? You wouldn,t like to be in my place, my place can handle only a stong caracter and body.

Deal with my life for at least 1 week, talk to you after superwoman. :)

Postat

What makes you think that you are stronger, not excepting my support? Am i a retard? You wouldn,t like to be in my place, my place can handle only a stong caracter and body.

femeia lui Dumnezeu sduntem diferite. eu nu ma compar si nu m-am comparat niciodata cu tine. tu de ce te compari cu mine???!! vb altadata ca nu am chef de iesirele tale nenaturale. daca am chef de femei ciufute imi sun mama l;a pms sau intru intr-o relatie lezbiana. eu nu o sa joc rolul unui barbat care sa iti regleze homronii si te rog ca de cate ori vei vrea sa vb sa te comporti matur nu ca un copil cicalitor ori o femei ciufuta. daca vrei sa ai toane de astea cu mine ti le inghit doar daca dupa ma futi

Postat

vezi ca de data asta mi-a sarit tandara rau

Postat

Peace, girls! :)

Laissez moi tranquille avec votre anglaise!

imi bag pula in ea de peace. ieri i-am tolerat iesirile nefiresti de nu stiam de unde si de la ce a inceput sau ce vorbeste c a am crezut ca a baut. dar unde in pula galaxiei ii tolerez gesturi inexplicabile si replici care nu au treaba cu nimic din ce am spus 2 zile consecutive.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 5 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...