klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 30, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 30, 2015 Nu stiu in plm unde pot cumpara un ventilator aici...Zici ca sunt intr-o camera/ap de tortura...Ma duc pana la piata, sper sa gesesc ceva, in loc de ventilator mi s-au propus bani... Retardati. Probabil ca să îţi faci vânt cu un fel de evantai din bancnote 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 30, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 30, 2015 Eu ma simt suparata. parca toate imi ies pe dos Incearcă sa aplici negaţia logică pentru fiecare fază nasoală si atunci poate o să o pozitivezi.
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 30, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 30, 2015 Probabil ca să îţi faci vânt cu un fel de evantai din bancnote chiar asa cum zici!Amado nu stii sa iti faci evantai din bani?sau eventual platesti un negru ca sa iti faca vand cu o frunza de palmier! =))
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 30, 2015 Probabil ca să îţi faci vânt cu un fel de evantai din bancnote Le spui ca nu vrei bani, dar sa aduca un rahat de ventilator si... Ma racoresc un pic in dus si ma duc la piata, barbatii de fata se exclud, dar nu vrei sa stii ce parere am ajuns sa am despre barbati in general...
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 30, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 30, 2015 Le spui ca nu vrei bani, dar sa aduca un rahat de ventilator si... Ma racoresc un pic in dus si ma duc la piata, barbatii de fata se exclud, dar nu vrei sa stii ce parere am ajuns sa am despre barbati in general... :no2 dece gandesti asa?nu toti suntem la fel cum nici voi nu toate sunteti la fel!!
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 30, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 30, 2015 Le spui ca nu vrei bani, dar sa aduca un rahat de ventilator si... Ma racoresc un pic in dus si ma duc la piata, barbatii de fata se exclud, dar nu vrei sa stii ce parere am ajuns sa am despre barbati in general... Dacă ai cadă in baie , umple-o cu apă rece, lasă uşa deschisă la baie , mai extrage un pic de caldură din casă, nu mult , dar... Teoretic ar fi plauzibil.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 30, 2015 :no2 dece gandesti asa?nu toti suntem la fel cum nici voi nu toate sunteti la fel!! Corect! Cei pe care ii intalnesc parca au acelasi tipar...Nu vorbeam de toti.Toata viata, mi s-a reprosat ca vreau sa fiu prea independenta, cand am avut nevoie am gasit dureri in cur...Nu spun ca toti, doar cei pe care naiba stie de unde ii dezgrop.
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 30, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 30, 2015 Corect! Cei pe care ii intalnesc parca au acelasi tipar...Nu vorbeam de toti.Toata viata, mi s-a reprosat ca vreau sa fiu prea independenta, cand am avut nevoie am gasit dureri in cur...Nu spun ca toti, doar cei pe care naiba stie de unde ii dezgrop. Stii tu să-i atragi ! cine ştie ce magnet ai !
crystinutza Reputație: 7707 Postat Iulie 30, 2015 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Postat Iulie 30, 2015 Incearcă sa aplici negaţia logică pentru fiecare fază nasoală si atunci poate o să o pozitivezi. Imi strica tot "concediul" chestiile care nu le rezolv. x(
johnny&white Reputație: -438 Postat Iulie 30, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iulie 30, 2015 Am revenit la caldura.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 30, 2015 Am primit tot bani... what is wrong with people?!La modul cel mai serios am spus a vreau doar un ventilator, "iti las sa-ti cumperi doua"!Vreau un ventilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatoooooooooooooooooooooooooooooooor ! Nu Bani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( O sa ma duc maine sa-mi cumpar, barbatii... well, I shell keep that for me...
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 30, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 30, 2015 Am primit tot bani... what is wrong with people?!La modul cel mai serios am spus a vreau doar un ventilator, "iti las sa-ti cumperi doua"!Vreau un ventilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatoooooooooooooooooooooooooooooooor ! Nu Bani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( Nu ai primit de multe ori răspunsul "afara plouă" la intrebarea "cât e ceasul ?" Nu stii cum e ? Ăsta e materialu" ! Pe de altă parte , te superi cand arunca lumea cu bani in tine ?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 30, 2015 Nu ai primit de multe ori răspunsul "afara plouă" la intrebarea "cât e ceasul ?" Nu stii cum e ? Ăsta e materialu" ! Pe de altă parte , te superi cand arunca lumea cu bani in tine ? Vinovata. Vroiam elementar, doar un mascul cu ventilator. Am dat si peste un phihopat, fara glume, nu vrei sa stii ce mi-a dat in sms...Deci, in ce priveste o relatie, ma declar out, over, not a fucking way!
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 30, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 30, 2015 Vinovata. Vroiam elementar, doar un mascul cu ventilator. Am dat si peste un phihopat, fara glume, nu vrei sa stii ce mi-a dat in sms...Deci, in ce priveste o relatie, ma declar out, over, not a fucking way! Nu considera ca nimic nu e pe veci. Incearcă să faci măine ceva mai neobişnuit
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 30, 2015 Nu considera ca nimic nu e pe veci. Incearcă să faci măine ceva mai neobişnuit Maine o sa ma duc sa-mi iau un rahat de ventilator, un lucru cat se poate de sub...E un rahat, pe care eu il puneam la punct din start, darGata dar, eu fac, punct.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 30, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 30, 2015 Am primit tot bani... what is wrong with people?!La modul cel mai serios am spus a vreau doar un ventilator, "iti las sa-ti cumperi doua"!Vreau un ventilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatoooooooooooooooooooooooooooooooor ! Nu Bani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( O sa ma duc maine sa-mi cumpar, barbatii... well, I shell keep that for me...vrei sa-ti trimit miine un instalator sa-ti puna aer conditionat?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 30, 2015 vrei sa-ti trimit miine un instalator sa-ti puna aer conditionat?Daca as fi vrut sa pun de tampita AC in ap platit la zi, well, nu as face-o, nu am vrut nici sa cumpar o suflatoare pentru ca nu ar trebui, teoretic ar trebui sa am conditii...In orice caz, Obi tu vrei sa-ti trimit multe si manunte?Vai de capul meu ca nu-mi permit AC in regim hotelier, oare ce ma faceam fara tine?
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 30, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 30, 2015 Daca as fi vrut sa pun de tampita AC in ap platit la zi, well, nu as face-o, nu am vrut nici sa cumpar o suflatoare pentru ca nu ar trebui, teoretic ar trebui sa am conditii...In orice caz, Obi tu vrei sa-ti trimit multe si manunte?Vai de capul meu ca nu-mi permit AC in regim hotelier, oare ce ma faceam fara tine? scuza-ma ,nu am mai urmarit detaliile , nu stiam cum locuiesti , am fost cam ocupat in ultimele saptamini si nu am mai urmarit dg am vrut doar sa fiu dragut. nu te-am luat la misto , zilele astea toride ,am fost si eu in vizita la unele fete si mi-a murit netrebnicul intr-o locatie fara aer , ventilator si in care termometrul arata 43 de grade, la ultimul etaj. 1
andreea rebeca Reputație: 231727 Postat Iulie 30, 2015 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Postat Iulie 30, 2015 MA simt neputincioasa...plina de nervi,ura etc etc etc...... 8
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 30, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 30, 2015 MA simt neputincioasa...plina de nervi,ura etc etc etc......injura=l pe ddpof , scapi usor de tensiune, eu ma simt grozav cind il injur, ma racoresc.
andreea rebeca Reputație: 231727 Postat Iulie 30, 2015 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Postat Iulie 30, 2015 injura=l pe ddpof , scapi usor de tensiune, eu ma simt grozav cind il injur, ma racoresc.Singurul care merita injurat este X ,stie el.. nu-l cunosc pe ddpof...
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 30, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 30, 2015 banuiesc de cine vorbesti , bine ca nu il cunosti pe ddpof, e trist tare.hai la mare de te racoreste aerul sarat face bine la durere -n suflet. 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iulie 30, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 30, 2015 injura=l pe ddpof , scapi usor de tensiune, eu ma simt grozav cind il injur, ma racoresc.Da ce a facut pof pof asta de si-o ia in gura de la toti ))
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 30, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Iulie 30, 2015 Da ce a facut pof pof asta de si-o ia in gura de la toti )) are o boala psihica incurabila si vrea sa desfinteze sectiunea constanteana a forumului . s-a jurat ca nu se lasafapt pentru care ii transmit si eu muie pe toate topicele pina dispare in neant
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum