Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:sud
Postat

sunt copil si vreau!!!!

Aoleooooooo ce alintată ești și îți si placeeee, mamă-mamă. Uneori sunteți delicioase dar mai trebuie si un strop de lămâie câteodată

• Like 1
  • Oras:worldwide
Postat

Aoleooooooo ce alintată ești și îți si placeeee, mamă-mamă. Uneori sunteți delicioase dar mai trebuie si un strop de lămâie câteodată

de ce sa nu ma alint si sa primesc daca merit? sunt cuminte si dragalasa :) :girly

Postat

de ce sa nu ma alint si sa primesc daca merit? sunt cuminte si dragalasa :) :girly

Dar scrie și tu cu diacritice

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ati auzit buei !!! Cica ar fi disparut Johannis, nici siri-ul nu stie pe unde se afla.... :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Și așa ar trebui redus la o constantă și apoi să-l derivăm

nu t0ti stie matematici pa aci :(

Postat

Ati auzit buei !!! Cica ar fi disparut Johannis, nici siri-ul nu stie pe unde se afla.... :laugh2 :laugh2 :laugh2

Stie SPP-ul sigur. :)))

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Și așa ar trebui redus la o constantă și apoi să-l derivăm

Îl integrăm. 

Postat

cam plictiseala pa forum. unde-i lumea (ne)buna?

• Minus 3
Postat

mamaaaaaaaaaaaaaaaa deci atipisem cu geamu deschis si mai am si pau langa geam. si a intrat unu cu masina in ceva in ce fel s-a auzit. jeezas

Postat

Cum ma simt azi!? Prost da' constant! :laugh2 It's a fuckin' joke..

Eu te știu că spui doar adevărul. :))))

Postat

Pau? 

deci s-a auzit naspa rau am simtit zgomotu de izbitura  pana in stomac. dar eram despuiata si mi-era lene sa ma imbrac sa merg la geam sa vad care e faza....

Vizitator
Reputație: 0
Postat

P(u)loua, p(u)loua / Ratele se OoO :laugh2 ... N-am chef de nimic, sarbii vor pozele, muntenegrenii vor pozele, coreenii vor pozele, nu am chef, na, nu am chef sa le descarc si sa le editez. Azi n-am chef... :( :no2 :no2

Postat

P(u)loua, p(u)loua / Ratele se OoO :laugh2 ... N-am chef de nimic, sarbii vor pozele, muntenegrenii vor pozele, coreenii vor pozele, nu am chef, na, nu am chef sa le descarc si sa le editez. Azi n-am chef... :( :no2 :no2

aoleu cred ca ceva e in aer. de ore in sir trag de mine sa incep munca si nu am facut decat la mailuri.... oricum la cate trimit zilnic zici ca sunt secretara cu program prelungit. m-am trezit super ok si apoi parca mi s-a taia firu' efectiv simt un blocaj mental :(

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...