Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ai ba las-o ! in blugi si fara cravata la intalnire business ! :) Ma bucur ca nu-s asa formalisti.... La noi daca era nu stiu ce rahat pansat de nu stiu ce mega-ultra intalnire de multi-nationale/corporatii BIG pana si fotografii trebuiau sa fie impopotonati la 4 ace.... :slap2 :slap2 :slap2

• Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Adrian Beleaua nu era pe acolo in trening si ciocate?

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Ai ba las-o ! in blugi si fara cravata la intalnire business ! :) Ma bucur ca nu-s asa formalisti.... La noi daca era nu stiu ce rahat pansat de nu stiu ce mega-ultra intalnire de multi-nationale/corporatii BIG pana si fotografii trebuiau sa fie impopotonati la 4 ace.... :slap2 :slap2 :slap2

prin multinationale o sa-mi fac si eu veacul. ca magnatii :D

• Minus 3
Vizitator
Postat

Daca nu te imbraci la maieu cu papion si tenisi n-ai facut nika ;) :D

• Oras:sud
Postat

Noi ne cunoastem demult , nu suntem asa formalisti, decat la inceput la Deschiderea oficiala si apoi care cum vrea, dar decent totusi. Intalnirile noastre sunt tehnice, despre trenurile internationale. Nu suntem scortosi , exista o oarece amicitie intre multi dintre noi

• Oras:worldwide
Postat

Daca nu te imbraci la maieu cu papion si tenisi n-ai facut nika ;) :D

in multinationale mare parte din ele mai ales pe back office te imbraci cum vrei tu.....

• Like 1
Postat

Noi ne cunoastem demult , nu suntem asa formalisti, decat la inceput la Deschiderea oficiala si apoi care cum vrea, dar decent totusi. Intalnirile noastre sunt tehnice, despre trenurile internationale. Nu suntem scortosi , exista o oarece amicitie intre multi dintre noi

mama ce dor mi s-a facut de munca office vazandu-ti pozele. imi aduc aminte de ultima mea sedinta asa de team nu ma refer la on to one uri cand muream de plictiseala ca oricum nu aveam nici unul treaba si mai mult ne manca din timpul de munca si cascat urat. si  am cerut o gura de cafea de la o colega musulmana pe departe cel mai mare dracusor din echipa numai prostii facea/ zicea. ei bine eu de obicei nu beau dupa nimeni dar  deveniseram prietene si imi era drag de ea. am luat o gura zdravana din paharu de starbucks si m-am inecat efectiv incercand sa nu scuip tot pe scaunele din fata. nebuna a pus vodka cu suc de portocale , mai mult vodka si nu m-a avertizat.........

• Like 2
Postat

mama ce dor mi s-a facut de munca office vazandu-ti pozele. imi aduc aminte de ultima mea sedinta asa de team nu ma refer la on to one uri cand muream de plictiseala ca oricum nu aveam nici unul treaba si mai mult ne manca din timpul de munca si cascat urat. si  am cerut o gura de cafea de la o colega musulmana pe departe cel mai mare dracusor din echipa numai prostii facea/ zicea. ei bine eu de obicei nu beau dupa nimeni dar  deveniseram prietene si imi era drag de ea. am luat o gura zdravana din paharu de starbucks si m-am inecat efectiv incercand sa nu scuip tot pe scaunele din fata. nebuna a pus vodka cu suc de portocale , mai mult vodka si nu m-a avertizat.........

Musulmana cu vodka, foarte tare. Eu as vrea sa vad Concurs de MIss in Iran .

Postat

Musulmana cu vodka, foarte tare. Eu as vrea sa vad Concurs de MIss in Iran .

bine nah familia ei, ea totusi nascuta, crescuta in Romania. pe asta cu vodka laso. sa vezi ce glume porcoase facea cu mine dupa ce a inceput sa isi permita roseam instant :)))) chiar mi-e dor de nebunica :)

Postat

Si in Belgrad se construieste noua Catedrala Sf . Sava- O consolare ?

post-162802-0-69076400-1439982028_thumb.jpg

• Like 1
  • Oras:aicisha
  • Oras:aicisha
Postat

infiorator...

Postat

Urmeaza ceva complicat - balaceala, croaziera , posibil betivaneala. Impresiile la noapte daca oi mai putea

Vizitator stau de sase
Postat

Ce plm faci mai nene? Vizitezi biserici din alte tari? Nu avem destule in tara???

Vizitator
Postat

NU se compara cu Catedrala Neamului Prost :rax2 :rax2 :rax2 :angry :angry .... pentru ca sarbii nu se prostesc asa usor. Nu pot, nu vor.... Nu poti tu sa-l prostesti pe sarb cand/cum vrei tu... La noi... oricand, la orice ora, la cat mai multi prosti..... :sweeping :sweeping :angry :angry :angry

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

NU se compara cu Catedrala Neamului Prost :rax2 :rax2 :rax2 :angry :angry .... pentru ca sarbii nu se prostesc asa usor. Nu pot, nu vor.... Nu poti tu sa-l prostesti pe sarb cand/cum vrei tu... La noi... oricand, la orice ora, la cat mai multi prosti..... :sweeping :sweeping :angry :angry :angry

Păi dă ce crezi că veni războiu' peste ei? Da' avionu' ăla cu poloneji, dă ce căzu? Crezi că se găsesc peste tot curve d'astea proaste ca la noi?

Postat

ti-as darui un buchet de flori pe asa vorbe :)

la sarbi nu prea merge cu vrajeala. ori alba ori neagra. uite la muzica indiferent de sex, varsta pana si solistele care sunt frumoase si gen pitzi duc concerte live cu voci impecabile si ridica stadioane in picioare. nu prea merge sa simulezi ca stii ca poti. un sarb autentic prefera razboi si risca sa crape decat sa isi piarda mandria. in schimb sunt f temperamentali si cam aroganti :)))

• Like 1
Postat

Ce plm faci mai nene? Vizitezi biserici din alte tari? Nu avem destule in tara???

avem, Dumnezeu cu mila

Postat

omg cred ca astazi tocmai va deveni oficial una din cele mai fericite zile din viata mea. manga ma fac de beata :)

Postat

not super, but uber happy. omggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg  :ellao  :ellao  :ellao  :ellao

• Oras:fara
Postat

Ma simt ca dracu', am luat o tranta si ma doare curu' .

fa-ti poza vreau sa-ti vad si tatuaju de pe spate  :rax2  :2qm40hg

• Like 1
  • Oras:Unde vreau
Postat

fa-ti poza vreau sa-ti vad si tatuaju de pe spate  :rax2  :2qm40hg

Prea curioasa esti. :) si de unde stii ca e poza mea?

Poate o sa pui mana pe el, cine stie  :138x

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Prea curioasa esti. :) si de unde stii ca e poza mea?

Poate o sa pui mana pe el, cine stie  :138x

vreau sa pun si altceva pe el :P , stiu ca ai tatuaje  :kiss3

Postat

vreau sa pun si altceva pe el :P , stiu ca ai tatuaje  :kiss3

Am inteles de unde stii. Il omor :) ..da, ai dreptate am.

• Like 1
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...