Vizitator Reputație: 0 Postat August 19, 2015 Postat August 19, 2015 Ai ba las-o ! in blugi si fara cravata la intalnire business ! Ma bucur ca nu-s asa formalisti.... La noi daca era nu stiu ce rahat pansat de nu stiu ce mega-ultra intalnire de multi-nationale/corporatii BIG pana si fotografii trebuiau sa fie impopotonati la 4 ace.... :slap2
dolores rld Reputație: -518 Postat August 19, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat August 19, 2015 Adrian Beleaua nu era pe acolo in trening si ciocate? 1 3
dolores rld Reputație: -518 Postat August 19, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat August 19, 2015 Ai ba las-o ! in blugi si fara cravata la intalnire business ! Ma bucur ca nu-s asa formalisti.... La noi daca era nu stiu ce rahat pansat de nu stiu ce mega-ultra intalnire de multi-nationale/corporatii BIG pana si fotografii trebuiau sa fie impopotonati la 4 ace.... :slap2 prin multinationale o sa-mi fac si eu veacul. ca magnatii 3
Vizitator Reputație: 0 Postat August 19, 2015 Postat August 19, 2015 prin multinationale o sa-mi fac si eu veacul. ca magnatii Daca nu te imbraci la maieu cu papion si tenisi n-ai facut nika
klm112 Reputație: 5026 Postat August 19, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 19, 2015 Ai ba las-o ! in blugi si fara cravata la intalnire business ! Ma bucur ca nu-s asa formalisti.... La noi daca era nu stiu ce rahat pansat de nu stiu ce mega-ultra intalnire de multi-nationale/corporatii BIG pana si fotografii trebuiau sa fie impopotonati la 4 ace.... :slap2 Noi ne cunoastem demult , nu suntem asa formalisti, decat la inceput la Deschiderea oficiala si apoi care cum vrea, dar decent totusi. Intalnirile noastre sunt tehnice, despre trenurile internationale. Nu suntem scortosi , exista o oarece amicitie intre multi dintre noi
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 19, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 19, 2015 prin multinationale o sa-mi fac si eu veacul. ca magnatii Daca nu te imbraci la maieu cu papion si tenisi n-ai facut nika in multinationale mare parte din ele mai ales pe back office te imbraci cum vrei tu..... 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 19, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 19, 2015 Noi ne cunoastem demult , nu suntem asa formalisti, decat la inceput la Deschiderea oficiala si apoi care cum vrea, dar decent totusi. Intalnirile noastre sunt tehnice, despre trenurile internationale. Nu suntem scortosi , exista o oarece amicitie intre multi dintre noimama ce dor mi s-a facut de munca office vazandu-ti pozele. imi aduc aminte de ultima mea sedinta asa de team nu ma refer la on to one uri cand muream de plictiseala ca oricum nu aveam nici unul treaba si mai mult ne manca din timpul de munca si cascat urat. si am cerut o gura de cafea de la o colega musulmana pe departe cel mai mare dracusor din echipa numai prostii facea/ zicea. ei bine eu de obicei nu beau dupa nimeni dar deveniseram prietene si imi era drag de ea. am luat o gura zdravana din paharu de starbucks si m-am inecat efectiv incercand sa nu scuip tot pe scaunele din fata. nebuna a pus vodka cu suc de portocale , mai mult vodka si nu m-a avertizat......... 2
klm112 Reputație: 5026 Postat August 19, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 19, 2015 mama ce dor mi s-a facut de munca office vazandu-ti pozele. imi aduc aminte de ultima mea sedinta asa de team nu ma refer la on to one uri cand muream de plictiseala ca oricum nu aveam nici unul treaba si mai mult ne manca din timpul de munca si cascat urat. si am cerut o gura de cafea de la o colega musulmana pe departe cel mai mare dracusor din echipa numai prostii facea/ zicea. ei bine eu de obicei nu beau dupa nimeni dar deveniseram prietene si imi era drag de ea. am luat o gura zdravana din paharu de starbucks si m-am inecat efectiv incercand sa nu scuip tot pe scaunele din fata. nebuna a pus vodka cu suc de portocale , mai mult vodka si nu m-a avertizat.........Musulmana cu vodka, foarte tare. Eu as vrea sa vad Concurs de MIss in Iran .
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 19, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 19, 2015 Musulmana cu vodka, foarte tare. Eu as vrea sa vad Concurs de MIss in Iran .bine nah familia ei, ea totusi nascuta, crescuta in Romania. pe asta cu vodka laso. sa vezi ce glume porcoase facea cu mine dupa ce a inceput sa isi permita roseam instant ))) chiar mi-e dor de nebunica
klm112 Reputație: 5026 Postat August 19, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 19, 2015 Si in Belgrad se construieste noua Catedrala Sf . Sava- O consolare ? 1
dă toate Reputație: 1981 Postat August 19, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat August 19, 2015 Si in Belgrad se construieste noua Catedrala Sf . Sava- O consolare ?infiorator...
klm112 Reputație: 5026 Postat August 19, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 19, 2015 infiorator...Prima data am vazut - infloritor
klm112 Reputație: 5026 Postat August 19, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 19, 2015 Urmeaza ceva complicat - balaceala, croaziera , posibil betivaneala. Impresiile la noapte daca oi mai putea
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat August 19, 2015 Postat August 19, 2015 Si in Belgrad se construieste noua Catedrala Sf . Sava- O consolare ?Ce plm faci mai nene? Vizitezi biserici din alte tari? Nu avem destule in tara???
Vizitator Reputație: 0 Postat August 19, 2015 Postat August 19, 2015 Si in Belgrad se construieste noua Catedrala Sf . Sava- O consolare ?NU se compara cu Catedrala Neamului Prost .... pentru ca sarbii nu se prostesc asa usor. Nu pot, nu vor.... Nu poti tu sa-l prostesti pe sarb cand/cum vrei tu... La noi... oricand, la orice ora, la cat mai multi prosti..... :sweeping :angry 1
laurelian Reputație: 2012 Postat August 19, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 19, 2015 NU se compara cu Catedrala Neamului Prost .... pentru ca sarbii nu se prostesc asa usor. Nu pot, nu vor.... Nu poti tu sa-l prostesti pe sarb cand/cum vrei tu... La noi... oricand, la orice ora, la cat mai multi prosti..... :sweeping :angry Păi dă ce crezi că veni războiu' peste ei? Da' avionu' ăla cu poloneji, dă ce căzu? Crezi că se găsesc peste tot curve d'astea proaste ca la noi?
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 19, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 19, 2015 NU se compara cu Catedrala Neamului Prost .... pentru ca sarbii nu se prostesc asa usor. Nu pot, nu vor.... Nu poti tu sa-l prostesti pe sarb cand/cum vrei tu... La noi... oricand, la orice ora, la cat mai multi prosti..... :sweeping :angry ti-as darui un buchet de flori pe asa vorbe la sarbi nu prea merge cu vrajeala. ori alba ori neagra. uite la muzica indiferent de sex, varsta pana si solistele care sunt frumoase si gen pitzi duc concerte live cu voci impecabile si ridica stadioane in picioare. nu prea merge sa simulezi ca stii ca poti. un sarb autentic prefera razboi si risca sa crape decat sa isi piarda mandria. in schimb sunt f temperamentali si cam aroganti )) 1
dolores rld Reputație: -518 Postat August 19, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat August 19, 2015 Ce plm faci mai nene? Vizitezi biserici din alte tari? Nu avem destule in tara???avem, Dumnezeu cu mila
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 19, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 19, 2015 omg cred ca astazi tocmai va deveni oficial una din cele mai fericite zile din viata mea. manga ma fac de beata
johnny&white Reputație: -438 Postat August 19, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat August 19, 2015 Ma simt ca dracu', am luat o tranta si ma doare curu' .
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 19, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 19, 2015 not super, but uber happy. omggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg
justlove Reputație: 8972 Postat August 19, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat August 19, 2015 Ma simt ca dracu', am luat o tranta si ma doare curu' .fa-ti poza vreau sa-ti vad si tatuaju de pe spate 1
johnny&white Reputație: -438 Postat August 19, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat August 19, 2015 fa-ti poza vreau sa-ti vad si tatuaju de pe spate Prea curioasa esti. si de unde stii ca e poza mea?Poate o sa pui mana pe el, cine stie 1 3
justlove Reputație: 8972 Postat August 19, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat August 19, 2015 Prea curioasa esti. si de unde stii ca e poza mea?Poate o sa pui mana pe el, cine stie vreau sa pun si altceva pe el , stiu ca ai tatuaje
johnny&white Reputație: -438 Postat August 19, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat August 19, 2015 vreau sa pun si altceva pe el , stiu ca ai tatuaje Am inteles de unde stii. Il omor ..da, ai dreptate am. 1 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum