Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

Am inteles de unde stii. Il omor :) ..da, ai dreptate am.

nuuu , e de-al tau/nostru :) astept poze/poza :2qm40hg

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Puțin Sancerre la FL380

Welcome Back ! Sa ai pofta ! ;)

• Oras:în a patra zi dã week-end
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

V-am pupat! Ne mai auzim in toamna! Asa e cand iti permiti numai vacante exotice. Altii abia daca ies la marginea orasului.

Ce sa va fac, ba? Sa va dau mintea mea? Mi-e c-o luati razna!

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

V-am pupat! Ne mai auzim in toamna! Asa e cand iti permiti numai vacante exotice. Altii abia daca ies la marginea orasului.

Ce sa va fac, ba? Sa va dau mintea mea? Mi-e c-o luati razna!

Trage-ți un copil! Să vezi atunci ce exotice ți-s vacanțele!

• Like 1
Vizitator
Postat

La voi plouă?

in Panti ........da :)

• Like 1
Vizitator
Postat

Ma simt.... asa :D (2850 $)

http://jafaphotography.com/images/eq/hslb_h3d2.jpg

• Like 2
  • Oras:worldwide
Postat

sublim. petrcut toata noaptea trezindu-ma din cosmaruri, unu dupa altu. inceput ziua la dentist, ca e asa placut sa-ti bage cineva diverse pri gura la prima ora a diminetii. ziua asta nu e deloc ideala, cred ca ma pun sa ma imbat.... :(

Postat

mdaaa. mi-am verificat inboxu dupa multa vreme pe cele 2 siteuri vdc unde mai am cont si mai fac ocazional dominare. pe unul sunt inca in top 5 in listare desi intru rar dar cand intru stau peste 12 ore. pe celalat am caazut pe pagina 3 :( ma enerveaza sa vad ca nu fac lucrurile altfel. Mi-am obsnuit submisivi prost sa vb cu ei mult inafara sesiunilor si sa ma intind cu mailurile.cand as putea folosi acest timp sa stau partial si pe siterui. serios acu pierd o gramada de bani. e naspa sa iti obisnuiest clientela prost si apoi sa nu te mentii la fel, dar dupa ce se vor ofusca un timp o sa intre in noul eu ritm. Mai ales ca pretul meu pe minut este 2.69, si 3.5 si tot am cerinte

Vizitator
Postat

Ma simt super ! Imi place cum se developeaza Fomapan-urile (si late, si inguste si Color si A/N). Ieftine, dar cehii fac TREABA BUNA ! Bine, acum nu putem sa le comparam cu un Fuji Velvia sau cu un Agfa sau un Portra, de la Kodak (si nici chiar cu un amarat de Ilford), dar la 10 Ron/rola fac treaba FOARTE BUNA !

Vizitator
Postat

A propos, pentru fotografii care (inca) mai lucreaza pe film pe aici, un sfat util. Datorita faptului ca apa de la noi din RO. are FOARTE MULT calcar, pe film raman pete chiar si dupa uscare.

Ca sa nu va mai ramana, fie folositi "Saponada" la clatirea finala, inainte de a scoate filmul din tanc (problema este ca se gaseste FOAARRTEE greu astazi, mai puteti avea noroc pe ebay, daca vinde vre-un roman, sau pe Photo-Magazin), sau mai facil, clatiti cu apa distilata. Cei cu centrale termice cu filtru sau cei care au montat filtru nu au problema apei cu calcar, deci nu ar trebui sa aiba pete.

Thank me later ;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...