Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

tu auzi ploaia doar daca dormi puiata des lângă geam?mai rar nu e recomandabil. ai fost office azi?

qam pus-o! dupa ce ca imi venea sa fac tumbe ca o capra mi-e pofta de pepsi ies sa iau. sa vad cum mai stau eu locului

• Oras:-
Postat

Ieri am avut o zi ratata. Azi imi ling ranile :laugh2. Am fost la futut si mi-a murit ala micu'. Nu am reusit sa-l resuscitez cu toata bunavointa. :no2 Concluziile, morala ce se impun, ... va rog respectuos sa va abtineti!! :laugh2

• Like 2
Postat

Ieri am avut o zi ratata. Azi imi ling ranile :laugh2. Am fost la futut si mi-a murit ala micu'. Nu am reusit sa-l resuscitez cu toata bunavointa. :no2 Concluziile, morala ce se impun, ... va rog respectuos sa va abtineti!! :laugh2

RIP  :pope  :laugh2  :laugh2

• Like 4
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

si 10 pula, asa ai vrut sa scrii nu? :kiss3

Da.  :laugh2  :hug1

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Unde vreau
Postat

cine te-a ciufutat?

M-a trezit in puii mei posta publicitara la ora 8...sa-l chis in freza pe ala care distribuie hartii din alea.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

M-a trezit in puii mei posta publicitara la ora 8...sa-l chis in freza pe ala care distribuie hartii din alea.

eu am smuls interfonu de pe perete din a doua zi si asa a ramas ca nu gaseam cum sa il pun pe mute

cine nu imi are nr de telefon nu are treaba cu usa mea

Postat

eu am smuls interfonu de pe perete din a doua zi si asa a ramas ca nu gaseam cum sa il pun pe mute

Eu il inteleg pe om ca asta e meseria lui, dar pana mea, totusi e duminica dimineata...

• Like 1
  • Minus 3
Postat

mi-a venit una buna :)))

nu a incertat resuscitare prin respiratie gura la pl? :)))

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Azi sunt ciufut rau.

Un orgasm rezolva multe... :)  :console

Azi am facut tratamentul la unghii, stau cu ulei de brusture si o punga pe cap pentru tratamentul parului, mananc usturoi si lamaie ca pe mere pentru imunitate, periodic mai fac niste abdomene... 

Nu sunt ciufuta pentru ca sunt si satisfacuta... :D  :blushing2

Postat

mi-a venit una buna :)))

nu a incertat resuscitare prin respiratie gura la pl? :)))

s-a incercat, s-a incercat... dar socul a fost prea mic, trebuia si ceva intravenos! :laugh2 

• Like 1
Postat

cred ca sunt singura domina suficient de smintita sa incep o sesiune cu o patura legata ca un fel de pareo. drq se mai imbraca pt o sesiune astazi.......

• Oras:sud
Postat

daca ai zis asta aici inseamna ca ești bărbat adevarat cu nimic mai prejos ca altii

Postat

Eu il inteleg pe om ca asta e meseria lui, dar pana mea, totusi e duminica dimineata...

ești un om bun și înțelegător.ai șanse mai mari sa fii fericit

• Like 1
Postat

Un orgasm rezolva multe... :) :console

Azi am facut tratamentul la unghii, stau cu ulei de brusture si o punga pe cap pentru tratamentul parului, mananc usturoi si lamaie ca pe mere pentru imunitate, periodic mai fac niste abdomene...

Nu sunt ciufuta pentru ca sunt si satisfacuta... :D :blushing2

bine ca e de bine
Postat

tie iti mai trebuie umpic de minte.la cora mai e deschis?
Postat

cred ca sunt singura domina suficient de smintita sa incep o sesiune cu o patura legata ca un fel de pareo. drq se mai imbraca pt o sesiune astazi.......

sunt incult.ce înseamnă pareo?

Postat

sunt incult.ce înseamnă pareo?

e chestia aia care arata ca un sal gigant si se leaga in juru femei cand este dansa la plaja. de toate trebuie sa va invat.......

Postat

e chestia aia care arata ca un sal gigant si se leaga in juru femei cand este dansa la plaja. de toate trebuie sa va invat.......

nu cumva îi zice poncho?

da toate nu știu unde e

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...