Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Acum esti mov!? :)

avand in vedere ca pisicutz nici macar nu a citit dorinta mea exprimata in scris pe unde pa forum (drq stie pe unde) de a avea nickname fucsia am facut upgrade la o culoare care sa se apropie :) ori asa ori a luat la cunostiinta si m-a flituit direct ...mda.....

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Iar ai scăpat fa in porumb?

• Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

de toate inafar de populara.

sa vezi ce s-a luat matusa de mine odata pe la o nunta ca nu ma bag la sarba, mi-a zis ca o fac de ras :))) io i-au explicat ca as face-o daca m-as fi bagat

Cu alte cuvinte nu stii ce e mai important.

am facut 5 ani de zile dansuri populare la inceput am facut parte din ansamblu `soimii bihorului apoi in nuntasii bihorului` ....faine vremuri

ioi ce draga le eram la ai mei cand ma vedeau sus pe scena imbracata in costum popular cu batic pe cap :blushing2

https://www.youtube.com/watch?v=p24IflxJRww

• Like 3
Postat

am facut 5 ani de zile dansuri populare la inceput am facut parte din ansamblu `soimii bihorului apoi in nuntasii bihorului` ....faine vremuri

ioi ce draga le eram la ai mei cand ma vedeau sus pe scena imbracata in costum popular cu batic pe cap :blushing2

ce frumos :)

• Like 2
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

ioi ce draga le eram la ai mei cand ma vedeau sus pe scena imbracata in costum popular cu batic pe cap

Si acum crezi ca nu le ești Draga cand te văd dezbracata Sus pe bar ? Astea vremuri :)

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Si acum crezi ca nu le ești Draga cand te văd dezbracata Sus pe bar ? Astea vremuri :)

phoenix.vremuri

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Poate vine Piconas dragalas care e momentan dezertat si ma lamureste. poate vine fara ciorba ca il stropesc cu apa-n ochi

Da! Prezent! Care-i treaba? Am supă de găină de țară, cu găluști. E bună? 

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:Unde vreau
Postat

8 luni am facut dansuri...din pacate doar atât.
  • Like 1
  • Minus 3
Postat

Da! Prezent! Care-i treaba? Am supă de găină de țară, cu găluști. E bună? 

primesc si iti returnez pupicei dragalasi :* :*

ia zi repede Brigada are o lista ceva? eram si noi curiosi :)

later edit: galuste de gris da?

Postat

De gris, da.

Cu Brigada ...știi vorba aia: cine gură mare are/va săpa 5 ani la sare.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

De gris, da.

Cu Brigada ...știi vorba aia: cine gură mare are/va săpa 5 ani la sare.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

sopteste-mi bre la ureche de nu esti exhibitionist. daca nu zici nu mai vreau galutele tale........ :(

Postat

E un hit.

un mit devenit hit

ni-mi spuneti niciunu? bine sa fie a drq care mai vorbeste cu voi doi de-acu incolo :( :( mie nu mi se refuza nimic uooooooooooooooooo

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

ni-mi spuneti niciunu? bine sa fie a drq care mai vorbeste cu voi doi de-acu incolo :( :( mie nu mi se refuza nimic uooooooooooooooooo

solo percutia

• Like 1
  • Minus 4
Postat

:hug1

Postat

Eeeee, ti-ai gasit nasu'. :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...