picon Reputație: 1046 Postat August 24, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 24, 2015 e unu din bucatari forumului e de foarte bine Păi când facem bilanțul la sfârșit, cu ce rămânem? Cu ce am băgat în gură și cu ce am tras pe pulă. 3 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 24, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 24, 2015 Păi când facem bilanțul la sfârșit, cu ce rămânem? Cu ce am băgat în gură și cu ce am tras pe pulă. maine ce facem. eu fac curcan. cu vad eu ce
picon Reputație: 1046 Postat August 24, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 24, 2015 Mâine fut. 3 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 24, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 24, 2015 Mâine fut. curcani? scuze nu m-am putut abtine. dun mind me sunt dezaxata de foame. imi vine sa ma duc de nebuna sa cumpar alti cartofi dar ar tb sa o iau de la zero!!!
picon Reputație: 1046 Postat August 24, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 24, 2015 O curcă. 2 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2015 Ma simt devastata! Doi stimabili domni mi-au dat cate o stea la profil! Respectul meu pe forum s-a dus pe apa sambetei si acum nu stiu ce sa fac... Eu le spun ca o dau in mintea copiilor, ei imi si demonstreaza! FYI, e doar un site, punctele si stelele au valoare pentru cei care nu inteleg definitia valorii, deci nu o poseda. Pe puncte stiam ca erau tigaile la promotie, acum cu stele sa-mi explice cineva ce putem lua...
Administrator pisicuts Reputație: 114438 Postat August 24, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 24, 2015 Ma simt devastata! Doi stimabili domni mi-au dat cate o stea la profil! Respectul meu pe forum s-a dus pe apa sambetei si acum nu stiu ce sa fac... Eu le spun ca o dau in mintea copiilor, ei imi si demonstreaza! FYI, e doar un site, punctele si stelele au valoare pentru cei care nu inteleg definitia valorii, deci nu o poseda. Pe puncte stiam ca erau tigaile la promotie, acum cu stele sa-mi explice cineva ce putem lua...
costel85 Reputație: 287 Postat August 24, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat August 24, 2015 Azi a fost o zi perfecta din toate punctele de vedere.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2015 Vise, de care mi se...
picon Reputație: 1046 Postat August 25, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 25, 2015 Ma simt devastata! Doi stimabili domni mi-au dat cate o stea la profil! Respectul meu pe forum s-a dus pe apa sambetei si acum nu stiu ce sa fac... Eu le spun ca o dau in mintea copiilor, ei imi si demonstreaza! FYI, e doar un site, punctele si stelele au valoare pentru cei care nu inteleg definitia valorii, deci nu o poseda. Pe puncte stiam ca erau tigaile la promotie, acum cu stele sa-mi explice cineva ce putem lua... Poate campionatul intern, că în cupele europene ...
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 25, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 25, 2015 Vise, de care mi se... ti-a dat stalkeru meu sartanul. poate scap naibii de el si se obsedeaza de altcareva
picon Reputație: 1046 Postat August 25, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 25, 2015 Care stalker? Ăla a lui Tarkovski? 1 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 25, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 25, 2015 Care stalker? Ăla a lui Tarkovski? am niste fani pe aici care daca mi-ar avea dresa m-ar baga in un sac si pl s-ar mai stii de mine ))) neata piconas esti singuru meu prieten care a matinal ca mine. zici ca ne bem cafeaua impreuna
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat August 25, 2015 Postat August 25, 2015 Ma simt devastata! Doi stimabili domni mi-au dat cate o stea la profil! Respectul meu pe forum s-a dus pe apa sambetei si acum nu stiu ce sa fac... Eu le spun ca o dau in mintea copiilor, ei imi si demonstreaza! FYI, e doar un site, punctele si stelele au valoare pentru cei care nu inteleg definitia valorii, deci nu o poseda. Pe puncte stiam ca erau tigaile la promotie, acum cu stele sa-mi explice cineva ce putem lua... Pe puncte se ia tigăi si pe stele se ia mwie ))
picon Reputație: 1046 Postat August 25, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 25, 2015 am niste fani pe aici care daca mi-ar avea dresa m-ar baga in un sac si pl s-ar mai stii de mine ))) neata piconas esti singuru meu prieten care a matinal ca mine. zici ca ne bem cafeaua impreunaEu beau ceai verde.
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat August 25, 2015 Postat August 25, 2015 am niste fani pe aici care daca mi-ar avea dresa m-ar baga in un sac si pl s-ar mai stii de mine ))) neata piconas esti singuru meu prieten care a matinal ca mine. zici ca ne bem cafeaua impreuna Te ai sculat fa? Buna dimineața. Ce zic eu te ai sculat, ca nu cred ca ai dormit ) Bei ai cu mine o cafea?
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 25, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 25, 2015 Eu beau ceai verde. enjoy
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 25, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 25, 2015 Te ai sculat fa? Buna dimineața. Ce zic eu te ai sculat, ca nu cred ca ai dormit )Bei ai cu mine o cafea?nu beau cu tine fanule ca esti nebun si ori ma otravesti ori ma droghezi
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 25, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 25, 2015 Beau din ceașca ta ))nu reusesti tu sa bei ca mine. beau cafea super tare fara zahar fara lapte
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat August 25, 2015 Postat August 25, 2015 N ai înțeles.... Nu ești mafioata
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat August 25, 2015 Postat August 25, 2015 Nu contează cafeaua, ceașca ma interesa:) 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 25, 2015 Postat August 25, 2015 sa-mi bag pula pe fereastra sa va fut pe toti din casa
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat August 25, 2015 Postat August 25, 2015 Dorele, noi deja suntem afara la ora asta )) Ieși si tu afara )
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 25, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 25, 2015 Nu contează cafeaua, ceașca ma interesa:)eu beau cafea doar din cana nu ceasca ca beau multa personalizata cu i tattoo doar ca inima e rosie nu rozgrupa de sange doresti sa mi-o stii?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum