Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

e unu din bucatari  forumului :hug1

e de foarte bine :)

Păi când facem bilanțul la sfârșit, cu ce rămânem? Cu ce am băgat în gură și cu ce am tras pe pulă. 

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:worldwide
Postat

Păi când facem bilanțul la sfârșit, cu ce rămânem? Cu ce am băgat în gură și cu ce am tras pe pulă. 

maine ce facem. eu fac curcan. cu vad eu ce 

Postat

Mâine fut. 

curcani? scuze nu m-am putut abtine. dun mind me sunt dezaxata de foame. imi vine sa ma duc de nebuna sa cumpar alti cartofi dar ar tb sa o iau de la zero!!!

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ma simt devastata!  :cry2 

Doi stimabili domni mi-au dat cate o stea la profil!  :cry2  :cry2  :cry2

Respectul meu pe forum s-a dus pe apa sambetei si acum nu stiu ce sa fac...  :cry2

Eu le spun ca o dau in mintea copiilor, ei imi si demonstreaza!  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :slap2

FYI, e doar un site, punctele si stelele au valoare pentru cei care nu inteleg definitia valorii, deci nu o poseda.  :laugh2

Pe puncte stiam ca erau tigaile la promotie, acum cu stele sa-mi explice cineva ce putem lua...  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Respectul meu pe forum s-a dus pe apa sambetei si acum nu stiu ce sa fac...  :cry2

Eu le spun ca o dau in mintea copiilor, ei imi si demonstreaza!  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :slap2

FYI, e doar un site, punctele si stelele au valoare pentru cei care nu inteleg definitia valorii, deci nu o poseda.  :laugh2

Pe puncte stiam ca erau tigaile la promotie, acum cu stele sa-mi explice cineva ce putem lua...  :laugh2  :laugh2  :laugh2

pre_1440451188__808019_slap_jpg91b8a1b02

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Poate campionatul intern, că în cupele europene ...  :laugh2

Postat

Vise, de care mi se...  :laugh2

ti-a dat stalkeru meu sartanul. poate scap naibii de el si se obsedeaza de altcareva

Postat

Care stalker? Ăla a lui Tarkovski? 

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Care stalker? Ăla a lui Tarkovski? 

am niste fani pe aici care daca mi-ar avea dresa m-ar baga in un sac si pl s-ar mai stii de mine :)))) neata piconas esti singuru meu prieten care a matinal ca mine. zici ca ne bem cafeaua impreuna

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Pe puncte se ia tigăi si pe stele se ia mwie :)))

Postat

am niste fani pe aici care daca mi-ar avea dresa m-ar baga in un sac si pl s-ar mai stii de mine :)))) neata piconas esti singuru meu prieten care a matinal ca mine. zici ca ne bem cafeaua impreuna

Eu beau ceai verde. 

Vizitator sarlatanu
Postat

Te ai sculat fa? Buna dimineața. Ce zic eu te ai sculat, ca nu cred ca ai dormit :))

Bei ai cu mine o cafea?

Postat

Te ai sculat fa? Buna dimineața. Ce zic eu te ai sculat, ca nu cred ca ai dormit :))

Bei ai cu mine o cafea?

nu beau cu tine fanule ca esti nebun si ori ma otravesti ori ma droghezi

Vizitator sarlatanu
Postat

Beau din ceașca ta :)))

Postat

Beau din ceașca ta :)))

nu reusesti tu sa bei ca mine. beau cafea super tare fara zahar fara lapte

Vizitator sarlatanu
Postat

N ai înțeles.... Nu ești mafioata :(

Vizitator sarlatanu
Postat

Nu contează cafeaua, ceașca ma interesa:)

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

sa-mi bag pula pe fereastra sa va fut pe toti din casa

Vizitator sarlatanu
Postat

Dorele, noi deja suntem afara la ora asta :))) Ieși si tu afara :))

Postat

Nu contează cafeaua, ceașca ma interesa:)

eu beau cafea doar din cana nu ceasca ca beau multa personalizata cu i :heart: tattoo doar ca inima e rosie nu roz

grupa de sange doresti sa mi-o stii?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 21 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...