Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Tot nu ești mafioata:))) trebuie sa te mai jmekeresti. Întreba l pe Piconel ce am vrut sa zic. Pa . :*

• Oras:worldwide
Postat

Tot nu ești mafioata:))) trebuie sa te mai jmekeresti. Întreba l pe Piconel ce am vrut sa zic. Pa . :*

o sa il intreb. sa fii cuminte si sa nu mai dat ratinguri mici la fete. eu pretind fidelitate si stalkerilor mei . ia aminte

Postat

Picoanash ce dr a vrut sarlatanu sa zica ca vrea sa bea din ceasca mea? era o aluzie sexuala, ma injura sau ce zicea fanul meu?

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

sa-mi bag pula pe fereastra sa va fut pe toti din casa

Foaie verde și o mură/ Să te futem toți în gură.

• Like 2
  • Minus 3
Postat

coughsamapisinceaiultaucough

praf ai sistemu imunitar femeie, baga si tu suplimente de vitamine si minerale.

eu sunt asa toanta ca era sa incep o sesiune uitandu-ma la mine in webcam si cu orice altceva in gand in fundu gol, uitand de faptul ca de la buric in jos sunt goala :))))_)

• Oras:Bucuresti
Postat

praf ai sistemu imunitar femeie, baga si tu suplimente de vitamine si minerale.

eu sunt asa toanta ca era sa incep o sesiune uitandu-ma la mine in webcam si cu orice altceva in gand in fundu gol, uitand de faptul ca de la buric in jos sunt goala :))))_)

:laugh2

Sunt bine, merci. :)

Mananc regulat, adorm mai tarziu si dorm mai putin, dar fara aburi, ma simt tot mai bine in fiecare zi. 

M-am inecat putin cu cafeaua cand am vazut ca iar ploua cu prietenie dupa N certuri...  :laugh2

Postat

:laugh2

Sunt bine, merci. :)

Mananc regulat, adorm mai tarziu si dorm mai putin, dar fara aburi, ma simt tot mai bine in fiecare zi. 

M-am inecat putin cu cafeaua cand am vazut ca iar ploua cu prietenie dupa N certuri...  :laugh2

asa sa ai grija de tine.

bag ceva in dominare. DETEST pielea in miezu verii, o urasc!!! pula mea cu cizme peste genunchio in august jeaca l;unga pe pielea goala manusi!!!! i hate my life right now :(

PS daca te refereai la mine cu certurile sa stii ca sincer sunt cea mai iertatoare persoana pe care am cunoscut-o.... dar in stilu ala incat nici nu mai imi aduc aminte ce si cum

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Foaie verde și o mură/ Să te futem toți în gură.

sa-mi bag pula`n tine de muratura

• Like 12
  • Minus 1
Postat

Nu e frumos să vorbeşti urât

nu stie ce vorbeste piconash e numa' lapte si miere 

• Like 2
Postat

asa sa ai grija de tine.

bag ceva in dominare. DETEST pielea in miezu verii, o urasc!!! pula mea cu cizme peste genunchio in august jeaca l;unga pe pielea goala manusi!!!! i hate my life right now :(

PS daca te refereai la mine cu certurile sa stii ca sincer sunt cea mai iertatoare persoana pe care am cunoscut-o.... dar in stilu ala incat nici nu mai imi aduc aminte ce si cum

Hei! Nu aveam cum sa vorbesc de tine, eu te-am respins la un moment dat, desi mi-ai vorbit numai frumos, scuze pentru asta. 

:kiss3

Ei, aici nu pot fi de acord, la asta m-am si referit. :)

• Like 1
Postat

Hei! Nu aveam cum sa vorbesc de tine, eu te-am respins la un moment dat, desi mi-ai vorbit numai frumos, scuze pentru asta. 

ei las ca am vorbit urat si eu cand mi-a sarit tandara. multumesc pt scuze ti le ofer si eu.

:( :( desi pielea  si  multe straturi imi provoaca un mare disconfort intr-un fel e bine ca imi da  cruzime. cand ma simt indragostita sunt o domina oribila, ma moleasc prea tare  :laugh2  :hug1

• Like 2
  • Oras:bucuresti
Postat

Pune virguleeeeeee! 'Mi-aș pula-n dânsele!

• Like 1
Postat

Ei, aici nu pot fi de acord, la asta m-am si referit. :)

Ești total neinteresantă trează! Aproape o femeie normală...

• Like 1
Postat

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,      ;;;; .....

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Crezi că ajungi la orgasm cu ele ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...