Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:sud
Postat

Ti-ar raspunsurile ale dracu,zicio ca esti Amada pă coniac

Nu ştii că e multitasching ?Of , să nu-mi scrântesc degeţelele!

• Oras:worldwide
Postat

in ce fel si ce ganduri / intentii ulterioare se nasc in mintea ta dupa intrebarile aferente? :)) ma prostesc breee sunt f vesela si imi vine sa topai

ps coniacu nu e bun, bautura nesanatoasa.merge uMpic vreo 2 lingurite in cafea doar daca esti de neresuscitat  de dimi in semi coma alcoolica

• Oras:Bucuresti
Postat

Nu ştii că e multitasching ?Of , să nu-mi scrântesc degeţelele!

Da plm,ai de grija sa nu ti le rupa Guru

Postat

in ce fel si ce ganduri / intentii ulterioare se nasc in mintea ta dupa intrebarile aferente? :)) ma prostesc breee sunt f vesela si imi vine sa topai

ps coniacu nu e bun, bautura nesanatoasa.merge uMpic vreo 2 lingurite in cafea doar daca esti de neresuscitat  de dimi in semi coma alcoolica

N-am ganduri si nici intentii cu tine,nu ma bag peste fratele Day.In plus,tu esti doar o chestie virtuala.cu bune si rele

Vizitator
Reputație: 0
Postat

:no2 :no2 Rum :yummy

http://globe-views.com/dcim/dreams/rum/rum-03.jpg

• Like 3
Postat

Aşa daaaaaaaa !

Postat

N-am ganduri si nici intentii cu tine,nu ma bag peste fratele Day.In plus,tu esti doar o chestie virtuala.cu bune si rele

de caterinca aici da, cu bune si cu rele. dar btw de ce ziceai  ca-s domina perversa si tare sunt infinit mai strong si cu tupeu off forum. asta ca ma vezi si , fiind fizic avantajata, mi se da da free pass de la cam orice barbat live. si prea draguta, sincera si caterincoasa cu femeile sa nu am si de la ele :)

acum vb serios si pe bune eu cu day avem sentimente nu virtuale , ci cat se poate de reale :) si nu de astazi de ieri. ne atragem natural ca magnetii  si cam atat :)

Postat

de caterinca aici da, cu bune si cu rele. dar btw de ce ziceai  ca-s domina perversa si tare sunt infinit mai strong si cu tupeu off forum. asta ca ma vezi si , fiind fizic avantajata, mi se da da free pass de la cam orice barbat live. si prea draguta, sincera si caterincoasa cu femeile sa nu am si de la ele :)

acum vb serios si pe bune eu cu day avem sentimente nu virtuale , ci cat se poate de reale :) si nu de astazi de ieri. ne atragem natural ca magnetii  si cam atat :)

Te superi daca te rog sa-mi traduci,again?

Postat

Te superi daca te rog sa-mi traduci,again?

las ca ai inteles :) doar nu esti bovina

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Iar ai scapat fa'n porumb ?

Postat

Iar ai scapat fa'n porumb ?

fanul meu ai scapat din catusele muncilor office? ori v-au bagat pe camp 8 h, de L pana V. sa fii al drq de bugetar daca nu ai fi birocrat ai fi ajuns cu o ora  mai tarziu , ca aveai lunch break. huooo de acritura, nu cumva esti motivu pt care nici plati nu mai fac eu insami singura pe la ghisee?

Postat

zi tu fonixule in care parti nu ai inteles exact :)

fă,dracu te mai intelege pe tine ,poate doar Amada că doar sunteti domine amandoua :laugh2

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

sa-mi bag pula`n tine de muratura

Greu cu versurile! Mai citește, cultivă-te și apoi vorbim, da?

Baftă!

Postat

fanul meu ai scapat din catusele muncilor office? ori v-au bagat pe camp 8 h, de L pana V. sa fii al drq de bugetar daca nu ai fi birocrat ai fi ajuns cu o ora  mai tarziu , ca aveai lunch break. huooo de acritura, nu cumva esti motivu pt care nici plati nu mai fac eu insami singura pe la ghisee?

Te rog frumos sa nu te iei de fratele meu Sarlatanu,o ardem amandoi in acelasi cartier,da? Pai eu m-am luat de tine si Day?

• Oras:Wasluy
  • Oras:Wasluy
Postat

azi ma simt smeker ca l-am pus pe un jegos numit pelicanu sa-mi suga pula si sa stearga cateva zeci de comenturi in haznaua arabului

Postat

fă,dracu te mai intelege pe tine ,poate doar Amada că doar sunteti domine amandoua :laugh2

lasa vrajeala si zi ce ai papat / papi astazi. nu stiu ce sa fac pt cina 

Postat

Esti fratele ML-eu

• Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 5 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...