Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

imi canta o vioara si plang cu muci ca acum 50 de ani

O batistă rezolvă problema.

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 3
  • Oras:sud
Postat

Cine are chef sa meargă pe stadion la rugby diseară : România -Tonga , ora 21, stadion Arcul de Triumf, lăngă măn. Caşin ?

Postat

E o idee, mai ales că la peluza dinspre Cașin se vând mici și bere.  ;)

• Oras:Bucuresti
Postat

O batistă rezolvă problema.

Da-i cascheta,cine stie cat il tine  :girly

• Like 2
Postat

Neeee... acum că am recuperat-o după ce mi-ați măscărit-o tu și Michelle?  :rax2

Postat

După ce Microsoft l-a făcut miliardar, un suedez a înţeles că banii nu aduc fericirea. Explicaţia e cât se poate de simplă

Banii aduc fericirea. Cel puţin asta cred majoritatea oamenilor. Sunt, însă, şi cazuri în care acest lucru nu se întâmplă. Creatorul celebrului joc video Minecraft spune că după ce a devenit miliardar se simte trist şi singur.

•  
  •  

A creat jocul-fenomen Minecraft şi apoi l-a vândut Microsoft pentru 2,5 miliarde de dolari în noiembrie 2014. Şi-a cumpărat o vilă în Beverly Hills în valoare de 70 milioane de dolari şi a început o nouă viaţă, dominată de lux şi călătorii în locuri exotice.

Suedezul Markus „Notch” Persson a descoperit, însă, că noua viaţă nu i se potriveşte. Într-o serie de mesaje publicate pe Twitter, miliardarul de 36 de ani se plânge că este „trist şi singur”.

„Problema este că atunci când ai totul rămâi fără motivaţie, iar interacţiunea umană devine imposibilă din cauza dezechilibrului”, a scris Persson. „În Suedia, stau cu ochii în monitor şi-mi aştept prietenii, care au slujbe şi familii, să-şi facă timp să facem lucruri împreună”.

„Sunt in Ibiza cu nişte prieteni şi petrec alături de oameni faimoşi, pot să fac tot ce-mi doresc şi niciodată nu m-am simtit mai izolat”, a continuat el.

„Notch” spune că atunci când a vândut coampania Mojang, care dezvoltă Minecraft, a avut grijă ca tuturor angajaţilor să le fie bine, dar că acum toţi îl urăsc. El nu explică şi de ce.

Suedezul speră că acest moment dificil din viaţa sa, apărut după ce a devenit miliardar într-un timp foarte scurt, să treacă.

Creatorul Minecraft, care face parte din organizaţia Mensa, a celor mai inteligenţi oameni, este cunoscut ca fiind un introvertit căruia îi place să stea departe de lumina reflectoarelor.

Potrivit Forbes, averea lui Persson este de 1,5 miliarde de dolari.

• Oras:-
  • Oras:-
Postat

Banii aduc fericirea "lumeasca", fericirea din stadiile cele mai elementare. E o fericire organica, nervoasa, celulara. :laugh2 Imi aduc aminte ce fericit eram cand dispuneam de mai multi bani pentru proiectele mele. Trebuie redefinita fericirea in functie de ierarhizarea nevoilor umane. Daca le vizezi pe cele ne natura elevata, spirituala evident ca banii nu au cum sa contribuie acolo, daca te referi la cele fiziologice, elementare (si la cele din toate fazele intermediare :laugh2 ), banii sunt tata lor. A te hrani din belsug, a face sex in mod satios, a calatori si a te insoti de persoane deosebite, etc.

Dupa mine tipul acela miliardar in dolari (si multi ca si el) ar trebui sa-si spuna cam asa: daca e sa urc cat mai sus in idealurile mele, sa caut dincolo de ego-ul meu ar trebui sa ma declar cat se poate de nefericit in sensul ca observ ca banii mei nu ma ajuta deloc! Dar mai bine raman acolo unde sunt si-mi savurez fericirea mea. :laugh2

Postat

După ce Microsoft l-a făcut miliardar, un suedez a înţeles că banii nu aduc fericirea. Explicaţia e cât se poate de simplă

Banii aduc fericirea. Cel puţin asta cred majoritatea oamenilor. Sunt, însă, şi cazuri în care acest lucru nu se întâmplă. Creatorul celebrului joc video Minecraft spune că după ce a devenit miliardar se simte trist şi singur.

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/26307/14694342/1/notch.jpg?width=630

A creat jocul-fenomen Minecraft şi apoi l-a vândut Microsoft pentru 2,5 miliarde de dolari în noiembrie 2014. Şi-a cumpărat o vilă în Beverly Hills în valoare de 70 milioane de dolari şi a început o nouă viaţă, dominată de lux şi călătorii în locuri exotice.

Suedezul Markus „Notch” Persson a descoperit, însă, că noua viaţă nu i se potriveşte. Într-o serie de mesaje publicate pe Twitter, miliardarul de 36 de ani se plânge că este „trist şi singur”.

„Problema este că atunci când ai totul rămâi fără motivaţie, iar interacţiunea umană devine imposibilă din cauza dezechilibrului”, a scris Persson. „În Suedia, stau cu ochii în monitor şi-mi aştept prietenii, care au slujbe şi familii, să-şi facă timp să facem lucruri împreună”.

„Sunt in Ibiza cu nişte prieteni şi petrec alături de oameni faimoşi, pot să fac tot ce-mi doresc şi niciodată nu m-am simtit mai izolat”, a continuat el.

„Notch” spune că atunci când a vândut coampania Mojang, care dezvoltă Minecraft, a avut grijă ca tuturor angajaţilor să le fie bine, dar că acum toţi îl urăsc. El nu explică şi de ce.

Suedezul speră că acest moment dificil din viaţa sa, apărut după ce a devenit miliardar într-un timp foarte scurt, să treacă.

Creatorul Minecraft, care face parte din organizaţia Mensa, a celor mai inteligenţi oameni, este cunoscut ca fiind un introvertit căruia îi place să stea departe de lumina reflectoarelor.

Potrivit Forbes, averea lui Persson este de 1,5 miliarde de dolari.

Banii n-aduc fericirea,doar numarul lor ;) .
Postat

Neeee... acum că am recuperat-o după ce mi-ați măscărit-o tu și Michelle?  :rax2

Cica poarta noroc..

Postat

Rugby : Romania - Tonga 6-10 la pauza. Tema pentru acasa : Cautati pe harta Tonga.

Postat

Cu greșelile astea individuale, cu încercările astea de a păcăli crezând că nu vede arbitrul, cu tușele astea pierdute pe repunere proprie, mi-r groază să mă gândesc la ce va fi la Cupa Mondială! Mai au 2 săptămâni de pregătire ... 

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Cu greșelile astea individuale, cu încercările astea de a păcăli crezând că nu vede arbitrul, cu tușele astea pierdute pe repunere proprie, mi-r groază să mă gândesc la ce va fi la Cupa Mondială! Mai au 2 săptămâni de pregătire ... 

Si cu treisferturi aproape inexistente. Asta e baza de selectie.

• Like 1
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Eu unul, la ora asta, ma simt linistit si... bine.

Muzica veche si buna, ascultata la scule vechi si bune, o bere rece si... well, nu veche, dar cu siguranta buna... la ora asta e suficient.

Living an analog lifestyle in a digital world... :)

post-53465-0-68572900-1441493048_thumb.jpg

• Like 4
  • Oras:în a patra zi dã week-end
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Living an analog lifestyle in a digital world... :)

niciodata digitalul nu poate acoperi finetea si fidelitatea analogicului (daca stii cateva notiuni de semnale, intelegi la ce ma refer... esantionarea vietii).

• Like 3
  • Minus 3
Postat

niciodata digitalul nu poate acoperi finetea si fidelitatea analogicului (daca stii cateva notiuni de semnale, intelegi la ce ma refer... esantionarea vietii).

Eh... a nu se intelege ca as fi vreun fanatic; pot asculta si digital, are si asta avantajele lui uneori.

Dar, vorba unei cunostinte, "dom'le, mereu mi se intampla acelasi fenomen: de fiecare data cand pun o placa buna, imi vine sa-mi bag paula in CD-uri" :)

• Like 2
  • Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

pre_1441538465__picard-facepalm1.jpg

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Administrator
Postat

ma simt minunat, impecabil si completa :) nu am nevoie de nimic in plus astazi

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...