Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

s.au spart prea multe geamuri

da-le drq mie-mi plac cioburile. le pictam in culori acriliceca se usuca rapid si personalizam scrumiere cu mozaic colorat. there fixed. 

stiu sunt o vesnica optimista

Postat

Ma bucur pt voi, dar klm de ce e mai retinut?

sa nu se taie de cioburi el nu este jucaus si optimist ca mine :)  tu ce faci? nu am mai vb demult

• Oras:Unde vreau
  • Oras:Unde vreau
Postat

sa nu se taie de cioburi el nu este jucaus si optimist ca mine :)  tu ce faci? nu am mai vb demult

Eu am terminat inca un meci si am mai mult timp liber, vreau sa plec putin la '' fratii mei'' am multi amici acolo. :)

Postat

Eu am terminat inca un meci si am mai mult timp liber, vreau sa plec putin la '' fratii nostri'' am multi amici acolo. :)

cool, have fun  :hug1  sper ca nu esti grav avariat

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

De data asta mi-am luat-o bine:) ...

De la o vreme văz că ți-o cam iei.  :laugh2  Nu treci tu mai bine pe șah?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:sud
Postat

De la o vreme văz că ți-o cam iei.  :laugh2  Nu treci tu mai bine pe șah?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

L-au răsturnat si a venit Ayatolahu" - Shwaorma şi Ingineru ştiu ei mai bine  :laugh2

• Like 2
Postat

L-au răsturnat si a venit Ayatolahu" - Shwaorma şi Ingineru ştiu ei mai bine  :laugh2

daca nu m-a chemat pa mine sa ii vin in ajutor

Postat

daca nu m-a chemat pa mine sa ii vin in ajutor

Nu le mergea faxu, şi nici fixu . Curieri pă cămile ajung greu

Postat

ok

ce sec ai fost Costine  :laugh2  :*

io sunt intr-o faza foarte zburdalnica si ma stapanesc cu greu sa raspund submisivilor mei, pe care ii gasesc prea emo fiind prea vesela astazi. tre sa ma imbrac si sa incep sesiunea

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ploaia... o fi romantica pentru altii, pe mine ma deprima :(... Dar cel putin dormi foarteee biinnnee cand ploua :laugh2

• Like 1
Postat

Mie când plouă îmi place să fut. 

Postat

Ploaia... o fi romantica pentru altii, pe mine ma deprima :(... Dar cel putin dormi foarteee biinnnee cand ploua :laugh2

pe mine ploaia si focul (de tabara, semineu, whatever) ma relaxeaza si ma baga in zen instant. de fapt nu stiu daca e ploaia sau sunetul ei(imi place sa aud furtuna iarasi). mereu dorm cu geamu deschis cand ploua si cand eram si eu teen ma plimbam cate o ora asa fara tinta si umbrela. dupa baie fierbinte cu saruri si spuma si lumanarele o ora si ma simteam new born

Postat

mamaaaaaaaaaa prima mea sesiune ever cu un sarb. sunt foarte emotionat ceea ce nu este ok, bine ca facem doar fetish stuff ca nu as putea fi domina pt un ungur sau un sarb, as fi prea intimidata cred.....plus ca sarbii sunt prea temperamentali pt a fi dominati cum trebuie, efort mare.....

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...