Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Pai...esti? 

is. dar altadata parca eram mai rapida. acu imi ia mai mult timp sa conving unu altu sa ma ceara, etc. si nici chei de la casa nu mai obtin asa rapid ca inainte ......pana mea cred ca imbatranesc

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

daca nu-l determin sa mi-l daruiasca si sa imi cumpere si o ciocolata dupa ce ma invita la o cina cu sarmale nu ma pot numi femeie adevarata, sau drac impielitat totuna. Pisiiiiiii ziua mea e in decembrie, sa nu uiti!  :girly  :girly

si o inginereasca pt impresie generala  :laugh2  :blushing2  :blushing2  :boob  :boob

iti fac subforum de ziua ta, ala e cadoul

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

iti fac subforum de ziua ta, ala e cadoul

accept doar daca imi faci nicknamu fucsia, hai ca stiu ca vrei. nu crezi ca imi sta bine, mi se potriveste personalitatii.   :girly  :girly

Postat

e nasol numele ala

ce nume visezi, nu vreau sa imi shimbi numele ci culoarea la el. Vreau sa nu fiu mov, ci roz aprins. haaai ca stiu ca arzi de nerabdare sa imi dai culoare unica si cocheta . fa cadou nu fi uratzel si ciufut  :kiss3  :girly  :girly  :boob  :blushing2

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

accept doar daca imi faci nicknamu fucsia, hai ca stiu ca vrei. nu crezi ca imi sta bine, mi se potriveste personalitatii. :girly :girly

Micinata ți s-ar potrivi dă minune :)

Postat

weeeeeeeeeeeeeeeee mi-a venit un sissy. imi iubesc sisalaii sunt asa cute cum ne aratam garderoba, danseaza si ne facem unghille impreuna. mi-e foame tare da gatesc dupa  :girly  :ellao  :ellao  :ellao

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...