Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator Angel
Reputație: 0

Ce faci josepe???!!!

Omu' isi "deschide sufletul" in fata noastra cu regrete si tot tacamul si tu postezi ca vrei sa castigi la pariuri??!! :slap2

DE 2 ORI??

Pfoai.!!!!Nene!!

:D

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Eu astazi nu ma simt asa bine,pentru ca sunt un tolomac :laugh2 ,am reusit sa ajung la o fata f frumoasa si cum mi se intampla mie in situatii din astea cand imi place mult de cineva am reusit contraperformanta de a da cu batul in balta,nu in sensul ca i-am facut ceva,mai degraba ca nu i-am facut :slap2 mai nimic :laugh2

Asta e ,e si maine o zi!

Link spre comentariu

Dragi colegi eu astazi ma simt foarte fericit motivul este ca sotia mea mi-a spus ca este insarcinata yupiiiiiii

Intr-adevar, felicitari! Speram ca asta sa nu te faca sa uiti de ce esti pe acest forum asa ca te invitam la o recenzie ;)

Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

Sunt trista, ca nu oly nu e pe aici, si socata de cand am observat ca Telegrafistull si-a sters contul.

Buna Casnica

Oly e banat 10 zile pentru offtopic iar telegrafistul a cerut si confirmat stergerea contului. Vestea buna e ca a mentionat ca va reveni sub o alta denumire

:wave

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu
Vizitator Scrat

Azi ma simt excelent ... si urez un sincer LA MULTI ANI ! tuturor celor care isi sarbatoresc ziua numelui, in special doamnelor si domnisoarelor, dar si domnilor. Sanatate si implinirea tuturor dorintelor ... va ureaza @Scrat.

Link spre comentariu
Vizitator Josep_Guardiola

Azi ma simt excelent pentru ca-mi serbez onomastica, am castigat la pariuri si stiu ca ma asteapta o fata draguta :D !!!

La multi ani tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor!!!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

E foarte frumos acest topic.Nebunaticul ala mic de oly a avut o idee superba.Si eu il astept sa revina. Si mai ales pe telegrafist il vreau inapoi,daca se razgindeste eventual sa revina in aceeasi forma si statut, prin aceeasi modalitate in care a fost readus si alt membru de valoare,colegul Shark.Si o vreau si pe Alexandraaaaaaa...In rest ... traim o toamna SUPERBA,este incredibil,parca ar fi primavara,din pacate nu urmeaza vara ci iarna.

La multi ani Cory si Guardiola,sa fiti iubiti si fericiti dar mai ales,stiti voi,sanatosi.La multi ani si tuturor celorlalti care se incadreaza in sarbatorire.Microsddd,sa-ti traiasca.Deci,sint fericit,viata e frumoasa.Nu uitati ca viata e frumoasa,bucurati-va la maximum.

Cu drag

Link spre comentariu

Ma simt excelent. Imi beau cafeaua, citesc ziarele online, am facut prima recenzie, citesc toate articolele de pe forum si ma pregatesc mintal pentru ora 14. Un gratar ! cu fostii mei colegi de facultate. Super tare, mai ales ca ne-am schimbat foarte mult toti.

Link spre comentariu
  • Oras:la umbra
  • Oras:la umbra

Naspa!!!

Am multe proiecte de facut si n-am chef, banii din conturi au zburat si asteptam altii sa vina, de fete parca nici nu-mi arde, cafele am baut 3 pana acum, cred ca astept pranzul sa ciugulesc ceva si sa mai socializez, iar pe la ora 2pm cred ca ma apuc de treaba....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...