Vizitator Josep_Guardiola Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 azi sper sa castig la pariuri! Link spre comentariu
Vizitator Angel Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Ce faci josepe???!!! Omu' isi "deschide sufletul" in fata noastra cu regrete si tot tacamul si tu postezi ca vrei sa castigi la pariuri??!! DE 2 ORI?? Pfoai.!!!!Nene!! Link spre comentariu
Vizitator Josep_Guardiola Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 am scris de 2 ori, din greseala!! imi face figuri wirelessul ((. Am avut si eu cateva regrete, dar a trebuit sa trec peste ele Link spre comentariu
dragos13 Reputație: 79 Postat Noiembrie 7, 2012 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Eu astazi nu ma simt asa bine,pentru ca sunt un tolomac ,am reusit sa ajung la o fata f frumoasa si cum mi se intampla mie in situatii din astea cand imi place mult de cineva am reusit contraperformanta de a da cu batul in balta,nu in sensul ca i-am facut ceva,mai degraba ca nu i-am facut mai nimic Asta e ,e si maine o zi! Link spre comentariu
microsddd Reputație: 110 Postat Noiembrie 7, 2012 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Dragi colegi eu astazi ma simt foarte fericit motivul este ca sotia mea mi-a spus ca este insarcinata yupiiiiiii Link spre comentariu
Vizitator Josep_Guardiola Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 asta da veste extraordinara!!! felicitari din partea noastra!! Link spre comentariu
fanebabane Reputație: -446 Postat Noiembrie 7, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Dragi colegi eu astazi ma simt foarte fericit motivul este ca sotia mea mi-a spus ca este insarcinata yupiiiiiiiIntr-adevar, felicitari! Speram ca asta sa nu te faca sa uiti de ce esti pe acest forum asa ca te invitam la o recenzie Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Noiembrie 7, 2012 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Sunt trista, ca nu oly nu e pe aici, si socata de cand am observat ca Telegrafistull si-a sters contul. Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114261 Postat Noiembrie 7, 2012 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Sunt trista, ca nu oly nu e pe aici, si socata de cand am observat ca Telegrafistull si-a sters contul. Buna CasnicaOly e banat 10 zile pentru offtopic iar telegrafistul a cerut si confirmat stergerea contului. Vestea buna e ca a mentionat ca va reveni sub o alta denumire:wave Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Noiembrie 7, 2012 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Multumesc, pisicuts, acum sunt si eu usurata, e ceva temporar Link spre comentariu
magic blue Reputație: -409 Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Sunt trista, ca nu oly nu e pe aici, si socata de cand am observat ca Telegrafistull si-a sters contul.Subscriu si eu si in acelasi timp ma intreb de ce a facut asta telegrafistul si mai ales de ce nu a lasat un mesaj de ramas bun...parca nu e stilul lui. Link spre comentariu
magic blue Reputație: -409 Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Multumim pentru lamuriri, pisicuts si abia astept revenirea maestrului telegrafistull... beau un coniac pentru asta. Link spre comentariu
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Azi ma simt excelent ... si urez un sincer LA MULTI ANI ! tuturor celor care isi sarbatoresc ziua numelui, in special doamnelor si domnisoarelor, dar si domnilor. Sanatate si implinirea tuturor dorintelor ... va ureaza @Scrat. Link spre comentariu
Vizitator Cory Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 @scrat multumesc (nu m ai nominalizat da' ma simt ) Urez si eu la multi ani tuturor sarbatoritilor/sarbatoritelor! Link spre comentariu
magic blue Reputație: -409 Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Azi ma simt bine, pentru ca am ocazia sa spun... La multi ani Cory si la multi ani tuturor celor ce poarta numele sfintilor pe care ii celebram in aceasta frumoasa zi. Sa fiti iubiti! Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114261 Postat Noiembrie 8, 2012 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 La multi ani si din partea mea Corina si tot ce iti doresti Link spre comentariu
Vizitator Josep_Guardiola Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Azi ma simt excelent pentru ca-mi serbez onomastica, am castigat la pariuri si stiu ca ma asteapta o fata draguta !!! La multi ani tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor!!! Link spre comentariu
Vizitator Cory Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 @magic & @pisic multumesc mult de urari Link spre comentariu
doixdoi Reputație: 941 Postat Noiembrie 8, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 E foarte frumos acest topic.Nebunaticul ala mic de oly a avut o idee superba.Si eu il astept sa revina. Si mai ales pe telegrafist il vreau inapoi,daca se razgindeste eventual sa revina in aceeasi forma si statut, prin aceeasi modalitate in care a fost readus si alt membru de valoare,colegul Shark.Si o vreau si pe Alexandraaaaaaa...In rest ... traim o toamna SUPERBA,este incredibil,parca ar fi primavara,din pacate nu urmeaza vara ci iarna.La multi ani Cory si Guardiola,sa fiti iubiti si fericiti dar mai ales,stiti voi,sanatosi.La multi ani si tuturor celorlalti care se incadreaza in sarbatorire.Microsddd,sa-ti traiasca.Deci,sint fericit,viata e frumoasa.Nu uitati ca viata e frumoasa,bucurati-va la maximum.Cu drag Link spre comentariu
Vizitator Josep_Guardiola Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Respectele mele maestre 2x2!! Link spre comentariu
Vizitator Cory Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Multumesc 2x2 Link spre comentariu
Mr TedBundy Reputație: 6 Postat Noiembrie 9, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Ma simt excelent. Imi beau cafeaua, citesc ziarele online, am facut prima recenzie, citesc toate articolele de pe forum si ma pregatesc mintal pentru ora 14. Un gratar ! cu fostii mei colegi de facultate. Super tare, mai ales ca ne-am schimbat foarte mult toti. Link spre comentariu
pistolgina Reputație: 19 Postat Noiembrie 9, 2012 Oras:la umbra Oras:la umbra Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Naspa!!!Am multe proiecte de facut si n-am chef, banii din conturi au zburat si asteptam altii sa vina, de fete parca nici nu-mi arde, cafele am baut 3 pana acum, cred ca astept pranzul sa ciugulesc ceva si sa mai socializez, iar pe la ora 2pm cred ca ma apuc de treaba.... Link spre comentariu
Vizitator Cory Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Foarte ocupata...putin dezamagita..imi programasem un weekend cu iubitul, dar am fete la unghiute asa ca se amana ...dar sunt bucuroasa ca am de lucru Link spre comentariu
Vizitator Josep_Guardiola Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Azi m-am simtit rau... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum