Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Asta înseamnă să fii mafiot!  :laugh2

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Tu ce PLM razi ca proasta la pula? Asa razi tu cand vine clientu'?

Daca te crezi inteligenta baga o traducere! Da' stai, ca de fapt asa razi tu! :) Nu itzi mai obosi neuronul, ca ai nevoie de el la scoala da psihopatzi, pardon, pshihopupu, pardon psiho .... cum PLM ii zice!

Hai mai fa un pic pa superioara poolii pa aici!

• Oras:sud
Postat

Din casa pana acum nu am fost furata...

Mi-am dat seama doar cand am zis sa pregatesc banii pentru livrarea mancarei.

In lipsa mea, doar cat m-am dus pana si inapoi... o ora sa spunem.

Stiu exact cine a fost, ma mir? Initial ca erau din hartii 100euro lipsa, da, m-am cautat in buzunarele din memorie, de, initial speri ca ai pus in alta parte... nope!

Nu m-am ascultat, tot, inclusiv sa nu las "acasa"... logica foarte des, mult prea des, este in contradictie cu ce ar trebui sa fac.

Ce fac acum? Sunt impartita intre a ma duce si face mari probleme, ma calomniez personal daca e cazul sa pun cireasa pe tort... si intre sa plec pur simplu... dar n-as putea fara macar sa dau foc la benzina turnata pe covor...

Idei?

Pune in balanţă + si - pentru ambele situaţii. Ori e o plată care trebuia sa o faci , ori ţi se va intoarce cu dobândă intr-un viitor apropiat. Ideea de răzbunare să nu fie printre prioritaţile tale dar nici de neglijat. Judecă mai intâi toate celelalte posibilităţi

• Oras:Bucuresti
Postat

:) Pana mea, ma batea si gandul de crima de om la nervii care mi-a facut... :slap2

Acum, ca de obicei, nu vreau sa-mi fac cum e mai bine, vorba vine, ci cum sa se pise pe ea cand doar se mai gandeste sa ia ce nu-i apartine...

• Oras:pretutindeni
Postat

Tu ce PLM razi ca proasta la pula? Asa razi tu cand vine clientu'?

Daca te crezi inteligenta baga o traducere! Da' stai, ca de fapt asa razi tu! :) Nu itzi mai obosi neuronul, ca ai nevoie de el la scoala da psihopatzi, pardon, pshihopupu, pardon psiho .... cum PLM ii zice!

Hai mai fa un pic pa superioara poolii pa aici!

Ce-ai mă? :(

Râdea de mine, unde-i problema că eu chiar n-o văd???

Vezi ca postat si la "de pe forum adunate" ;)

• Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

i'auzi sorina ce zice Cosmin =)))

sa te mai vad ca ridici nasul de sub mine  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Minus 3
  • Oras:B
  • Oras:B
Postat

Expresia "du-re-n căcat", o știi? Știi o pulă! Dă restu', ce-ai debitat, numa' io nu te luasem la pulă. Dacă vrei să-mi sugi pula, dă bulangiu ce sunt, nu trebe' decât să mă rogi!

Daca ai avea pula ar fii ceva! Cum esti un castrat de doi lei, mars in mocirla cu "prietenii" tai! Alt bulangiu, nu va mai saturati muistilor!

• Minus 3
Postat

sa te mai vad ca ridici nasul de sub mine  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Mda, tocmai cel mai specializat in lins in cur e peste Sorina. Cand zici ca-ti permiti 5 minute cu ea de vedere? :laugh2

Sunteti offtoping, pana si papucii mei! Ce rahat ii fac la asta ca sa nu-i rup gatul?! :blushing2

Postat

Cine crezi ca baga in seama toti prostii lingai?!? Eu nu.  :no2  

Postat

lucrez doar de la juma de ora in sus. :D

Iti platesc eu cateva ore! Trebuie doar sa mi-o aduci, o sa ai si sofer. Name your price. (nu te aruca prea departe, fomisti garla...) Ai coaie? :)

Postat

Iti platesc eu cateva ore! Trebuie doar sa mi-o aduci, o sa ai si sofer. Name your price. (nu te aruca prea departe, fomisti garla...) Ai coaie? :)

sorina, ia-o de pe capul meu. zi-i tu mai bine ce trebe, ca eu sunt in tura de 24 si mi-e ca fac vreo prostie.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Ce tură mă, te-ai apucat de șah? 

• Like 4
  • Minus 3
Postat

Nu ma pot decide la ce sa ma uit la televizor, la Edi Mexicanu cocalarus distrusus, pe Antena 1, sau la Leo de la Strehaia si tigancile lui pe care "le pupa-n buza", pe Kanal D. Mare dilema am, offfff....de le-ar crapa rasa odata.

Postat

mai bine iti dau pe pm o poza cu pula mea si ti-o pui pe ecran la TV si te uiti la ea =)))))

Postat

Nu ma pot decide la ce sa ma uit la televizor, la Edi Mexicanu cocalarus distrusus, pe Antena 1, sau la Leo de la Strehaia si tigancile lui pe care "le pupa-n buza", pe Kanal D. Mare dilema am, offfff....de le-ar crapa rasa odata.

Pă Taraf =))

Postat

sorina, ia-o de pe capul. zi-i tu mai bine ce trebe, ca eu sunt in tura de 24 si mi-e ca fac vreo prostie.

Faci un rahat, numai gura e de tine, compensezi oral mult...

Fara idei pana maine, raman la dat foc... Hmmm, consecintele imi plac si mai mult, nu am nimic absolut pe hartie...

De cate ori v-ati imaginat ce ar merita un om? Cata eliberare as simti sa o si fac... :)

Thanks mutherfucker for nothing! :)

Postat

Fara idei pana maine, raman la dat foc... Hmmm, consecintele imi plac si mai mult, nu am nimic absolut pe hartie...

De cate ori v-ati imaginat ce ar merita un om? Cata eliberare as simti sa o si fac... :)

Nu te juca cu focu'...iegzistă pericolu' de-a face pipi-n pat :)

• Like 2
Postat

Nu te juca cu focu'...iegzistă pericolu' de-a face pipi-n pat :)

Amada, te pisi in pat, daca iti confirma sorina ca ne-am vazut? :)

Postat

Amada, te pisi in pat, daca iti confirma sorina ca ne-am vazut? :)

M-am cunoscut eu cu Sorina si nu stiu? Sau e faza veche gen ca s-a combinat cu Roberto pe care il conosteam? :)

Pe astea nu ma pis nici pe bani. :)

Postat

Mai bine citeste Dilema veche

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...