picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 8, 2015 Sa stii ca poti incerca rugaciunea ca un tratament impotriva bolilor. Bineinteles, nu ne putem culca pe o ureche si incerca doar aceasta metoda; printr-o combinatie de antibiotice si iubire fata de Dumnezeu poti trece peste raceala cumplita. Ai pus-o! 2 2
sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2015 Pai la tine cica ar veni fabrica de medicamente direct
relatie Reputație: -193 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2015 image.jpg Inlocuiti facebook cu nimfomane )Esti prost tare,nu te doare? 1
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 8, 2015 Postat Octombrie 8, 2015 Esti prost tare,nu te doare?Retardinho,ai aparut? Pana si Roz are demnitatea ei
relatie Reputație: -193 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2015 Retardinho,ai aparut? Pana si Roz are demnitatea eiIar te iei gura-n pula cu mine! Sau vrei sa rontaii ceva si nu stii cum. 1
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 8, 2015 Postat Octombrie 8, 2015 Iar te iei gura-n pula cu mine! Sau vrei sa rontaii ceva si nu stii cum.Zi ma si tu ceva nouP.S .........
relatie Reputație: -193 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2015 Zi ma si tu ceva nouP.S .........Lasa-te de beutura! 1
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 8, 2015 Postat Octombrie 8, 2015 Lasa-te de beutura!Sa bei tu cat beau eu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2015 In sfarsit m-am enervat cu folos! Am luat o decizie. Nu o sa-mi fie mai usor o perioada, ba mai greu, dar pe viitor...Ma mir si eu uneori la ce riscuri ma supun, dar trebuie sa merite. Iar bagaje... Am avut placerea sa o vad pe nepoata-mea in sacourile care nu-mi mai vin, nici nu simti cum trece timpul... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2015 Postat Octombrie 8, 2015 In sfarsit m-am enervat cu folos! Am luat o decizie. Nu o sa-mi fie mai usor o perioada, ba mai greu, dar pe viitor...Ma mir si eu uneori la ce riscuri ma supun, dar trebuie sa merite. Iar bagaje... Am avut placerea sa o vad pe nepoata-mea in sacourile care nu-mi mai vin, nici nu simti cum trece timpul... Sa-ti traiasca, sa fie fericita si sa te bucuri de ea ! 1
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 8, 2015 Postat Octombrie 8, 2015 In sfarsit m-am enervat cu folos! Am luat o decizie. Nu o sa-mi fie mai usor o perioada, ba mai greu, dar pe viitor...Ma mir si eu uneori la ce riscuri ma supun, dar trebuie sa merite. Iar bagaje... Am avut placerea sa o vad pe nepoata-mea in sacourile care nu-mi mai vin, nici nu simti cum trece timpul... Băh,iar te muți? Ești mai rău ca tiganu cu cortu,să mor
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2015 Sa-ti traiasca, sa fie fericita si sa te bucuri de ea ! Multumesc! Asta cred ca a fost ultima mea vizita la sor-mea, am avut timp sa-i arat ca ma judeca fara motive, pentru mine e suficient. Băh,iar te muți? Ești mai rău ca tiganu cu cortu,să mor Ce naiba sa fac aici? Eu ziceam ca romanii sunt prosti... Eheeee, se poate mult, mult mai rau! Am avut nevoie psihic sa vin pana aici, acum sa vad daca am invatat engleza aia cu folos...
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2015 Postat Octombrie 8, 2015 WOW !!! WOW !!! (bine, min. 19 dar oricum....) Hun. - Ins. Feroe: 0-1 ?!?! :shocked Oricum, bine pentru noi (ar fi si mai bine daca am si marca)....
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 8, 2015 Postat Octombrie 8, 2015 Multumesc! Asta cred ca a fost ultima mea vizita la sor-mea, am avut timp sa-i arat ca ma judeca fara motive, pentru mine e suficient. Ce naiba sa fac aici? Eu ziceam ca romanii sunt prosti... Eheeee, se poate mult, mult mai rau! Am avut nevoie psihic sa vin pana aici, acum sa vad daca am invatat engleza aia cu folos... Las-o dreaq de romgleza,vino acasă
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2015 Las-o dreaq de romgleza,vino acasă Care casa, cortu'?
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 8, 2015 Postat Octombrie 8, 2015 Care casa, cortu'? Bun si ăla,...Ce plm contează care casă? A mea,a lui Picon,chiar si un cort,plus că putem face o chetă sa stai cu chirie,Totul e sa vii acasă,da?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2015 Bun si ăla,...Ce plm contează care casă? A mea,a lui Picon,chiar si un cort,plus că putem face o chetă sa stai cu chirie,Totul e sa vii acasă,da? :laugh2 Tare asta!
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 8, 2015 Postat Octombrie 8, 2015 :laugh2 Tare asta! Nu ma lua cu texte de astea,treci acasa,da?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2015 Nu ma lua cu texte de astea,treci acasa,da? Ai zis ca nu bei, ceai? M-am saturat de chirie, daca fac de o cosmelie la tara pentru pensionare, sunt multumita.Ma apuc de sere si animale rare de companie, e suficient.
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 8, 2015 Postat Octombrie 8, 2015 Ai zis ca nu bei, ceai? M-am saturat de chirie, daca fac de o cosmelie la tara pentru pensionare, sunt multumita.Ma apuc de sere si animale rare de companie, e suficient. Ai de plm,tot eu beau??? Tu vezi ce ai scris ca vrei sa faci? Hai ma ce dracuP.S crezi ca te mai asteptam mult? n-o da in Roz-isme ca nu mai apuci fucsia da pai casa la țară 2
sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 9, 2015 Sunt cobza. Fuck...
klm112 Reputație: 5026 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Octombrie 9, 2015 Sunt cobza. Fuck... Dacă ai febra nu lua paracetamol ca prelungesti răceala si scazi eficienţa anticorpilor tăi. Nu dulciuri , nu bauturi dulci - Zaharul e hrana microbilorDA - Lămâie multă , ceapă , usturoi , ghimbir, cimbruFrectie cu alcool 2
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 9, 2015 azi is predispus la o macheala
bipolar Reputație: 535 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:offline Oras:offline Postat Octombrie 9, 2015 Ma simt bine. De ce nu?
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 9, 2015 Dacă ai febra nu lua paracetamol ca prelungesti răceala si scazi eficienţa anticorpilor tăi. Nu dulciuri , nu bauturi dulci - Zaharul e hrana microbilorDA - Lămâie multă , ceapă , usturoi , ghimbir, cimbruFrectie cu alcool Si un brebenel.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum