Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

:) Daca incepi de dimineata, iti merge bine toata ziua...fiind si luni, se aplica pentru toata saptamana =))

• Like 2
  • Oras:belgravistan
  • Oras:belgravistan
Postat

Nici nu stii cand te bat pe umar, domnule Roberto...=)) =))

Poţi folosi un DEX sau pagini aurii. Pe urmă loveşti. Garantat curat fără urme

• Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

Salut nene, ce mai faci? Când mai bem un vinuț, știi tu unde? 

Nu stiu si nu e ca nu vreau. Pur si simplu au fost cateva schimbari si s-au terminat drumurile, deocamdata sper.

Promit ca diseara sa deschid o sticla si primul pahar sa-l beau cu capitalistii" chiar daca virtual. 

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Nu stiu si nu e ca nu vreau. Pur si simplu au fost cateva schimbari si s-au terminat drumurile, deocamdata sper.

Promit ca diseara sa deschid o sticla si primul pahar sa-l beau cu capitalistii" chiar daca virtual. 

ceva frumos sa iti "tina de bine" departe acolo:

• Like 3

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator transparent
Reputație: 0
Postat

Nespalat.

Jegos.

Si cu cizme de siberia,vara in Cluj.

Intr-un cuvant ...rocker.

In alta ordine de idei imi vine sa vomit la ce mentalitati si mari personalitati se perinda pe forumul asta.

Sincer;mi-e sila.

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Ma simt trista.

a fost iar la munca ? :)

Postat

a fost iar la munca ? :)

A fost da, dar degeaba fiindca eu sunt in celalalt capat al tarii. ;)

• Minus 13
  • Oras:worldwide
Postat

Început ziua fumând prea mult, hold ya horses woman!! de căutat alte chestii de băgat in gură

• Like 1
Vizitator
Postat

A fost da, dar degeaba fiindca eu sunt in celalalt capat al tarii. ;)

Of , of  :laugh2

Vizitator
Postat

Simt ca Romania se pregateste pentru un nou '89

Postat

astazi ma simt om si am chef de solitudine si doar de mine insami. si da sa fie prezenta pe forum inseamna sa fiu doar eu cu mine, desi conversez. pe scurt masca cu pudra de argila verde cu apa minerala pe mecla, pe gat amestec de galbenus miere si ulei de germeni de grau si in cap masca cu kiwi si lamaie blenduite pt stralucire pe lung, desi la radacini am ulei de cocos

• Oras:Lost in the wind
Postat

astazi ma simt om si am chef de solitudine si doar de mine insami. si da sa fie prezenta pe forum inseamna sa fiu doar eu cu mine, desi conversez. pe scurt masca cu pudra de argila verde cu apa minerala pe mecla, pe gat amestec de galbenus miere si ulei de germeni de grau si in cap masca cu kiwi si lamaie blenduite pt stralucire pe lung, desi la radacini am ulei de cocos

fata, Halloween-ul a fost saptamana trecuta ! :)
Postat

fata, Halloween-ul a fost saptamana trecuta ! :)

stai ca i-am spus mamei si eram pe speaker si a zis ca isi face si ea maine ca acum vrea sa doarma.  si tata auzindu-ne pe speaker in timp ce eu o tratam pe mama numai cu iubito, steluto, scumpa mea, se aude in surdina, iar va dati maaaa mazga de aia cu trafaletu pe fata? :))))))

Postat

stai ca i-am spus mamei si eram pe speaker si a zis ca isi face si ea maine ca acum vrea sa doarma.  si tata auzindu-ne pe speaker in timp ce eu o tratam pe mama numai cu iubito, steluto, scumpa mea, se aude in surdina, iar va dati maaaa mazga de aia cu trafaletu pe fata? :))))))

Tot respectul meu pentru nenea ala care a imbuteliat prima data noroi si l-a vandut pe post de masca de argila ! :)
Postat

Tot respectul meu pentru nenea ala care a imbuteliat prima data noroi si l-a vandut pe post de masca de argila ! :)

da' ce-are, e eco!!!

Postat

Bă să-mi bag pula de nu sunt zen.Am vb azi cu o persoana draga mie,după mulți ani in care n-am mai știut nimic de ea.Ca să vezi ce-nseamnă viața

• Minus 4
Postat

Ma simt ca si cum deja as trai printre viitorii mei pacienti. E de bine, invat multe...dupa cum spuneam prostia nu are limite, nebunia nici atat. ;)

• Like 1
  • Minus 13

Postat

Simt ca Romania se pregateste pentru un nou '89

Bobii tai nu sunt cei buni

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...