Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Ti-ai luat Duplo, da? :))) Imi rup zilnic picioarele calcand pe piese, dar si mintea.

Mi-am luat Castorland...tu crezi ca eu cunosc firmele astea de jucarii?!?! Eu cunosc un alt gen de jucarii....d-alea care se fac mari. =))

Mi-am luat puzzle ca sa invat sa am rabdare si sa imi exersez atentia. M-am apucat de el, gata...am facut 2 margini....plm, la noapte numai piese o sa visez. Mai bine imi faceam eu propriul meu puzzle cu Michael Scofield dezbracat, tatuat si cu ochii albastri ca cerul la care ma chinui eu acum fiindca nu gasesc niste piese.

• Like 1
  • Minus 13
  • Oras:ici-colo
  • Oras:ici-colo
Postat

Intrebarea e in van (probabil), dar Vypushka (daca mai e pe aici) si TheCat ar putea sti raspunsul. So..., ma risc, ce o fi:

Mai foloseste cineva aici Kodak XTOL (este sub forma de pulbere) pentru developarea alb-negru ?? Adica m-ar interesa la granulatie, este mai fin decat Agfa Rodinal R09 (lichid) ? Intreb ca sa nu mai dau bani aiurea si pe el, si asa am de cumparat o gramada de alte chestii. Saru'mana, si nu umpleti frigideru' prea tare ! :blushing2 :hihat

Un raspuns doar intuitiv: eu as folosi fara rezerve Agfa Rodinal R09 (lichid).    :hihat
Postat

Iubitzel, vorbaa vine, nu sunt bine. Nu inteleg de ce a insuistat pe niste sentimente,,,, m-a chinuit ca nu mi-e felul... apoi ia o plleasca de indiferenta! :slap2

Nu ma doare indiferenta, asta consum zilnic cu placere... de ce trebuia sa simt sa nu mai simta el.... :no2

Am drumuri de facut.... bin einteles ca trebuie sa le fac fara vlaga... Acum, intreb, daca nu mai simt.... mi-e mai bine? :hug1

• Like 1
  • Oras:in cramă
Postat

Mi-am luat Castorland...tu crezi ca eu cunosc firmele astea de jucarii?!?! Eu cunosc un alt gen de jucarii....d-alea care se fac mari. =))

Mi-am luat puzzle ca sa invat sa am rabdare si sa imi exersez atentia. M-am apucat de el, gata...am facut 2 margini....plm, la noapte numai piese o sa visez. Mai bine imi faceam eu propriul meu puzzle cu Michael Scofield dezbracat, tatuat si cu ochii albastri ca cerul la care ma chinui eu acum fiindca nu gasesc niste piese.

In pula lu Roberto,el a citit ce-ai scris?

Postat

Am bagat alarma la igrore...Nimic nou, hai sa vad ca ma iubesti, apoi...

Numai retardati!!!! :slap2

Profesore, sunt optimista, clar, ia o rigla sa le mai dai in cap! :laugh2 :hug1

Iubitzel, vorbaa vine, nu sunt bine. Nu inteleg de ce a insuistat pe niste sentimente,,,, m-a chinuit ca nu mi-e felul... apoi ia o plleasca de indiferenta! :slap2

Nu ma doare indiferenta, asta consum zilnic cu placere... de ce trebuia sa simt sa nu mai simta el.... :no2

Am drumuri de facut.... bin einteles ca trebuie sa le fac fara vlaga... Acum, intreb, daca nu mai simt.... mi-e mai bine? :hug1

Sa vie Alexandru69 sa traduca

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Un raspuns doar intuitiv: eu as folosi fara rezerve Agfa Rodinal R09 (lichid).    :hihat

:138x Mdap... din ce am mai citit pe ici pe colo, pareri opinii ale celor care (inca) mai lucreaza cu (pe) film, raman pe Rodinal R09 ! :hihat Multumesc !

Postat

Nu mai pot nici euazi a ajuns sa aiba reprosul ala in privire de dispret...

Sa revizualizez topingul de metode... nu mai am forze, nici dorintze...

Pai futu-ti mintea ta aia in colturi,cand te-am invatat eu de rau? Ti-am zis  hai la spritz tu ai dat-o in d-alea de dragoste

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Recomandare pentru viitor: :)

• $4.99
  • $3.98
  • Like 1
Postat

Pai futu-ti mintea ta aia in colturi,cand te-am invatat eu de rau? Ti-am zis  hai la spritz tu ai dat-o in d-alea de dragoste

Mda, tu mi-ai vrut binele si nu mi-am dat seama! :laugh2 :slap2

Franjuri mi-a facut asta capul cu binisorul.... asta a fost cireasa pe tort, numai e scizofrenici mi se face mila, ii iubesc ca duc lipsa, apoi munai eu stiu cum ma spal de voma lor...

Ma mut iar!@ Imi vine sa-mi fut o caramida in cap, da nu ma ajuta! :slap2

• Like 1
Postat

Nimic, oparitule..e doar beata.

Hai noroc, in plm.

https://media.giphy.com/media/ToMjGpqqDQiEIUfQPkc/giphy.gif

Retaradat vrei sa si mori... :) Vezi ca nu am scris "retard" ca nu-ti place.... :laugh2

N-am putut sa mananc, nu pot nici sa beau, treaza100% n-am fost, dar inainte sa te scremi la neuron, pune-te in locul meu...

• Like 1
Postat

Retaradat vrei sa si mori... :) Vezi ca nu am scris "retard" ca nu-ti place.... :laugh2

N-am putut sa mananc, nu pot nici sa beau, treaza100% n-am fost, dar inainte sa te scremi la neuron, pune-te in locul meu...

Plm...ai ulcer de la atata borala.

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Ejti nebun?! :slap2 :laugh2  Las-o in... :slap2  "AJutorul" asta extra ma incurca... :laugh2Pe bune, da-le-n... de puncte. :)

Mda...

Hai ca...

• Like 1
Postat

Plm...ai ulcer de la atata borala.

De la ce? Tata, cu care seman leit aproape, m-a si ofticat ca am iesit fata... s-a uscat de la stomac.  :)

Tu vrei sa ma cert cu el si sa zic "rinichi", "ficat" creierii tai? :laugh2

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

cu farmecul luminii reci

gândirile străbate-mi

revarsă liniște de veci

pe noaptea mea de patimi

și deasupra mea rămâi

durerea mea de-o curmă

căci ești iubirea mea de-ntâi

și visul meu din urmă

eminescu-luceafărul

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...