Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Postat

iar te-ai tacanit? prefer degetele la masturbare.pastile nu consum nici daca racesc,recreational iau un prozac pt ca iti da un super buzz,in 6 luni am luat de 2 ori. pari tare preocupata de tabieturile mele

Treci acas' sa ne futem.Haida.

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Treci acas' sa ne futem.Haida.

Pai tu nu esti in stare sa faci laba...daramite sa futi :))

• Like 4
  • Oras:Bucuresti
Postat

N-am idee, mi s-a futut fengsuiu! :laugh2

E ultima data cand mai las pe cineva asa aproape...

N-am idee ce pula mea sa fac acum. :no2

Coloana e un pic mai bine, incao zi/doua si cred ca se vindeca, cu restul e mai grav. :slap2

Imi revin eu, trebuie sa dau cu capul sa-mi dau seama ca fac prostii... :)E

o lege nescrisa, cand cred ca ma pot opri, trebuie s-o iau din loc.

Bag ceva in greselile la scris, nici beata nu scriam asa. :slap2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Deci pe bune, topicul asta e mai futut decat... oarecare gauri... Gasesti "di tati", colocvii foto (subsemnatul), batalii din Star Wars (nu ala planetar, Amada vs Roz, alti useri impotriva altor useri, cu diverse schimbari de roluri pe ici pe colo), diferite retete de mancare (care ar trebui puse la topic-ul cu mancare, daca nu cumva mancare de acolo se transfera aici si razboaiele incep sa se duca si pe acolo), plus diversi oameni la anaghii (unul nu are revelator foto (eu :blushing2 ), altul moare de ciuda, altul moare de ciuda ca celalalt nu mai moare odata de ciuda, etc. ... Cred ca e cel mai complex topic de pe forum, ce mai, un adevarat "ghiveci" :laugh2 :blushing2

• Like 1
  • Oras:worldwide
Postat

Deci pe bune, topicul asta e mai futut decat... oarecare gauri... Gasesti "di tati", colocvii foto (subsemnatul), batalii din Star Wars (nu ala planetar, Amada vs Roz, alti useri impotriva altor useri, cu diverse schimbari de roluri pe ici pe colo), diferite retete de mancare (care ar trebui puse la topic-ul cu mancare, daca nu cumva mancare de acolo se transfera aici si razboaiele incep sa se duca si pe acolo), plus diversi oameni la anaghii (unul nu are revelator foto (eu :blushing2 ), altul moare de ciuda, altul moare de ciuda ca celalalt nu mai moare odata de ciuda, etc. ... Cred ca e cel mai complex topic de pe forum, ce mai, un adevarat "ghiveci" :laugh2 :blushing2

eu am povestit aici odata cum arunc cu oua de la geam :laugh2  :laugh2

Vizitator
Postat

eu am povestit aici odata cum arunc cu oua de la geam :laugh2  :laugh2

WUT ?! :shocked :wacko: :habarnam Oh, Dear God ! :cry2 Macar sper ca NU in trecatori !! :cry2 :cry2

• Like 1
Postat

WUT ?! :shocked :wacko: :habarnam Oh, Dear God ! :cry2 Macar sper ca NU in trecatori !! :cry2 :cry2

dar in cine, in gaste?  :laugh2​ 

Vizitator
Postat

dar in cine, in gaste?  :laugh2​ 

LoL :cry2 :cry2 :cry2 :shocked  :shocked But, uh... WHY !?  :350x  :350x Stai, nu conteaza, nu vreau sa stiu ! Chiar ca "Crazy shit people do !" =)) =))

• Like 1
Postat

LoL :cry2 :cry2 :cry2 :shocked  :shocked But, uh... WHY !?  :350x  :350x Stai, nu conteaza, nu vreau sa stiu ! Chiar ca "Crazy shit people do !" =)) =))

glumesc ,dar vara ii mai amenint pe pusti urland ca arunc cu borcane daca ma ridic din pat ca fac panarama pana la 3,4 dimi si las geamu deschis si nu pot dormi din cauza lor. ca si cum nu se pot aciuta in parc, casa unuia,terasa

Vizitator
Postat

glumesc ,dar vara ii mai amenint pe pusti urland ca arunc cu borcane daca ma ridic din pat ca fac panarama pana la 3,4 dimi si las geamu deschis si nu pot dormi din cauza lor. ca si cum nu se pot aciuta in parc, casa unuia,terasa

Pune si tu Brahms la boxe si sa vezi cum pleaca toti ! :laugh2 :laugh2 :laugh2

Postat

Pune si tu Brahms la boxe si sa vezi cum pleaca toti ! :laugh2 :laugh2 :laugh2

azi tb sa imi fac neaparat timp sa ma  vad cu o prietena psihiatru la un suc la ceva cafenea de aproape ca raman fara prozac si imi cam trebuie o reteta :D

Postat

Nu se da fara reteta ??

nuuuuuuuu  :laugh2 daca ar fi asa simplu ai vedea oameni colerici si entuziasti incingand o hora-n parcuri in orice zi,orice sezon

• Oras:Everybody in the casa mare..
Postat

azi tb sa imi fac neaparat timp sa ma  vad cu o prietena psihiatru la un suc la ceva cafenea de aproape ca raman fara prozac si imi cam trebuie o reteta :D

du-te fa in pulile barbatilor de aici si numai infecta pe aici

• Like 1
  • Minus 2
Postat

du-te fa in pulile barbatilor de aici si numai infecta pe aici

lame ass luzar, fa e dna ma-ta

Postat

lame ass luzar, fa e dna ma-ta

mancai-ai flocii lu' mama...ca sa iti ramana in dinti..

Panarama dracu' care esti

• Like 1
  • Minus 2
Postat

mancai-ai flocii lu' mama...ca sa iti ramana in dinti..

Panarama dracu' care esti

hai pa, ca nu permit ratatilor sa se bage-n seama cu mine.latra singur pana ragusesti  :laugh2

• Like 1
Postat

hai pa, ca nu permit ratatilor sa se bage-n seama cu mine.latra singur pana ragusesti  :laugh2

iti dai seama....vorbea ratata care suge puli virtual... fa, te iau toti la misto aici, cand o sa iti dai seama ? 

• Like 1
  • Minus 2
Postat

In pula lu Roberto,el a citit ce-ai scris?

Roberto este homofob, este imposibil sa fie gelos pe Wentworth Miller. =)) =))

Tu crezi ca eu sunt vreo fraiera si nu m-am orientat?!?!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Minus 13
  • Oras:Lost in the wind
Postat

Roberto este homofob, este imposibil sa fie gelos pe Wentworth Miller. =)) =))

Tu crezi ca eu sunt vreo fraiera si nu m-am orientat?!?!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Poate tu sa fi geloasa ca omul e gay in toata regula !
  • Like 1
Postat

iti dai seama....vorbea ratata care suge puli virtual... fa, te iau toti la misto aici, cand o sa iti dai seama ? 

:laugh2  Nu pot egala, multi vad, putini cunosc.... :laugh2 :hihat

Postat

Cand esti lingau si cauti sa fie altii si mai jos ca tine.... :refoz

Catara-te, nu ingropa.

Cand vrei musai sa vorbesti si habar n-ai, dar, incerci sa pari inteligenta !  :slap2

post-179802-0-47686700-1449680079_thumb.jpg

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...