killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 9, 2015 o palidă atenuare a postului mai putin controlat,ca să nu zic altfel,ce nu cred că te caracterizează. o completare cu niște scuze ar fi mult mai nimerităExact asa faceam , daca incepeam eu vre-un conflict ! Am postat un adevar cunoscut despre un actor, nu am atacat pe absolut nimeni ! 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 9, 2015 Exact asa faceam , daca incepeam eu vre-un conflict ! Am postat un adevar cunoscut despre un actor, nu am atacat pe absolut nimeni ! Pentru ce te lupti? Forum? Ti-l las. 1 1
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 9, 2015 Pentru ce te lupti? Forum? Ti-l las.Serios acum, m-am implicat eu in vreo cearta de-a ta cu oricine, ti-am zis eu ca esti beata ? M-am certat eu vreodata cu Sorina ? Cu Roberto nu am vorbit niciodata ! Am scris de W. Miller , atat ! Din asta ai concluzionat ca te-am atacat ! 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Decembrie 9, 2015 Numai va luptatz !eu ma dezbrac direct 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2015 Postat Decembrie 9, 2015 eu ma dezbrac directhttps://media4.giphy.com/media/RNYPzaOb9FDkA/200.gif 3
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 9, 2015 eu ma dezbrac direct Daca primeam un banut de fiecare data cand am auzit asta.... stranepotii mei nu aveau probleme cu banii !
bipolar Reputație: 535 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:offline Oras:offline Postat Decembrie 9, 2015 Penibil. 1
p_morris Reputație: 1076 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 9, 2015 Oameni buni,macar luna asta lasati cearta Gata!!!! Nu va ajunge??? 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 9, 2015 Il ador...Are rabdarea care imi lipseste.... sufera de aceeasi frica... ma suporta, ma asculta, ma sustine... Nu am stiut de frica pana acum, sunt terifiata. Stiu ca o sa sufar, dar nu azi...
klm112 Reputație: 5026 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Decembrie 9, 2015 voi adormi fericit,proaspăt ...
proxeneta 13 yad Reputație: 3 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:yad Oras:yad Postat Decembrie 10, 2015 pregatit de lupta mareane da nr tau viata mea am nevoie urgenta sa vb cu tine o treaba
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2015 Postat Decembrie 10, 2015 mareane da nr tau viata mea am nevoie urgenta sa vb cu tine o treaba Aici ? nu ai vazut ca am dujmani mai multi ca amada ?
proxeneta 13 yad Reputație: 3 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:yad Oras:yad Postat Decembrie 10, 2015 Aici ? nu am alta posibilitate cum sa fac
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2015 Postat Decembrie 10, 2015 nu am alta posibilitate cum sa facsuna-l pe .......... stii tu
proxeneta 13 yad Reputație: 3 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:yad Oras:yad Postat Decembrie 10, 2015 Aici ? nu ai vazut ca am dujmani mai multi ca amada ? spunemi nr tau la sf si bag eu nr meu aici si ma suni
proxeneta 13 yad Reputație: 3 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:yad Oras:yad Postat Decembrie 10, 2015 stai ca sa trezit bing 1 si sunt moarta ma baneaza in secunda doi,te salut fratica fac eu rost de nr tau
proxeneta 13 yad Reputație: 3 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:yad Oras:yad Postat Decembrie 10, 2015 suna-l pe .......... stii tu ok pupici ne auzim
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2015 Postat Decembrie 10, 2015 stai ca sa trezit bing 1 si sunt moarta ma baneaza in secunda doi,te salut fratica fac eu rost de nr tau
proxeneta 13 yad Reputație: 3 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:yad Oras:yad Postat Decembrie 10, 2015 dujmaniiii si praduitoriii sa moara de invidie VIATA MEA
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2015 Postat Decembrie 10, 2015 dujmaniiii si praduitoriii sa moara de invidie VIATA MEA gresie si faiantza da capu' lor 1
p_morris Reputație: 1076 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 10, 2015 mareane,ejti kel mai yubyt dintre pămînteni ) 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 10, 2015 Pai hai ca mi-am reincarcat putin bateria sa-ti desenez (killbill)... Raspunzi la postarea Sorinei despre "barba-su".... Roberto este homofob, este imposibil sa fie gelos pe Wentworth Miller. =)) Tu crezi ca eu sunt vreo fraiera si nu m-am orientat?!?! Cu pleasca asta: Poate tu sa fi geloasa ca omul e gay in toata regula ! Iti dau perpulis pentru ca e lipsa de respect, indiferent ca au ei o relatie mai deschisa...Mi-am dat seama ca nu vorbeai de Roberto, de asta ti-am si tras una ca ti-ai bagat postarea aiurea. Apoi vii ca un turbat cu: Sa-ti explic cu cuvintele tale: Cine plm a pomenit ceva de curul lu Roberto, dintre noi eu sunt ala care isi castiga existenta cu ce a invatat la scoala, pentru ca pot ! Nu te mai baga in plm in vorba cu mine pentru ca prinzi greu si uiti repede ! Nu mai fi trista in plm aseaza-te pe doua, trei scaune si mediteaza !! Nu incerca sa-mi mai sfaturi ca singurul lucru la care te pricepi mai bine implica organe sexuale care nu-ti apartin ! Apoi imi urezi... si claritate in ganduri ca tot eu cica n-am inteles....Esti prostovan, mai pasnic de fel, dar de data asta ai sarit de cur in sus "datorita" amalgamului mandrei, expresia ei. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2015 Postat Decembrie 10, 2015 mareane,ejti kel mai yubyt dintre pămînteni )stai cuminte ca nu e' chiar asha 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum