p_morris Reputație: 1076 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 10, 2015 Io unu te ai lăv iu,ca iesti dal meu,conjudețean 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2015 Postat Decembrie 10, 2015 Io unu te ai lăv iu,ca iesti dal meu,conjudețean Doamnele fie cu noi si domnii cu ei 1
p_morris Reputație: 1076 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 10, 2015 Amin Marene.Sa t'auză 'al de sus )
klm112 Reputație: 5026 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Decembrie 10, 2015 Aici ? nu ai vazut ca am dujmani mai multi ca amada ? Amada nu mai are dujmani ! Am zis !
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 10, 2015 Pai hai ca mi-am reincarcat putin bateria sa-ti desenez (killbill)... Raspunzi la postarea Sorinei despre "barba-su".... Cu pleasca asta: Iti dau perpulis pentru ca e lipsa de respect, indiferent ca au ei o relatie mai deschisa...Mi-am dat seama ca nu vorbeai de Roberto, de asta ti-am si tras una ca ti-ai bagat postarea aiurea. Apoi vii ca un turbat cu: Apoi imi urezi... si claritate in ganduri ca tot eu cica n-am inteles....Esti prostovan, mai pasnic de fel, dar de data asta ai sarit de cur in sus "datorita" amalgamului mandrei, expresia ei. Femeie, NU AM RASPUNS LA INTREBARE, AM FACUT O CONSTATARE BAZATA PE AFIRMATIA DE LA INCEPUT ! In plus, nu vorbeam cu tine ! Da, ti-am raspuns agresiv, datorita faptului ca era a treia data, cand intri in discutii cu mine, pe diverse topice, fara a avea un limbaj adecvat ! Daca intelegi tura asta bine, daca nu, asta e, eu unul nu-ti mai raspund ! 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 10, 2015 Femeie, NU AM RASPUNS LA INTREBARE, AM FACUT O CONSTATARE BAZATA PE AFIRMATIA DE LA INCEPUT ! In plus, nu vorbeam cu tine ! Da, ti-am raspuns agresiv, datorita faptului ca era a treia data, cand intri in discutii cu mine, pe diverse topice, fara a avea un limbaj adecvat ! Daca intelegi tura asta bine, daca nu, asta e, eu unul nu-ti mai raspund ! Limbajul meu de cele mai multe ori e cum cere omul...Am probleme cu o memorie prea buna, mi-am educat-o sa uite, nu invers.Daca te-a deranjat faptul ca ti-am vorbit, inainte de asta parca am mai scris tie o data, sa fie si de 3 ori cum zici, nu ma incarc cu inutilitati.Nu e cazul sa retin altercatiile virtuale si nici cele reale.Daca vrei "pur" ca in topingul deschis de mine... nu stai cu ura in suflet.Singurul mod mai eficient este sa si uiti ce s-a intamplat si de ce s-a intamplat. Nu mai stiu pentru ca nu vreau sa stiu, altfel cand trebuie sa retin - nu am pagini de notite scrise.Te-am suparat si cu ultima postare, ai vrea sa-mi9 zbieri in ureche.... treci peste.Daca te pot ajuta, spune-mi, am PM. 1
proxeneta 13 yad Reputație: 3 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:yad Oras:yad Postat Decembrie 10, 2015 gresie si faiantza da capu' lor sa le stea graiu la dușmanii mei in buda de la gara arză-i focu ca tare mulți am/ te pup viața mea acum lasa- ma sa dorm ca mis rupta de obosita / te sun eu cînd ma trezesc viata mea si sufletul meu esti .
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 10, 2015 M-a derutat a dracului de tarfa pe moment cu poza lui Pisi... Coicoleflender de zburatoare!
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2015 Postat Decembrie 10, 2015 M-a derutat a dracului de tarfa pe moment cu poza lui Pisi... Coicoleflender de zburatoare! Amada, nebuno mica, ce program ai azi? Te futi si bati lumea pe bani sau iti iei bataie gratuit pe forum? Ai cam inceput sa pierzi luptele... PS : ca sa nu ma afurisesti, am sa pun multi de " )))) " sau te intreb simplu : ce mai face Picon? 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 10, 2015 Amada, nebuno mica, ce program ai azi? Te futi si bati lumea pe bani sau iti iei bataie gratuit pe forum? Ai cam inceput sa pierzi luptele... PS : ca sa nu ma afurisesti, am sa pun multi de " )))) " sau te intreb simplu : ce mai face Picon? M-am facut de... Am uitat si de coloana si papuci! Greu am acceptat, am facut umbe si online... ce i-am facut lui... nici nu vrei sa stii! Acum da, nu intrebi sa ma provoci... Respect, cand ti-e greu si nu stiu, da nu un semn ca nu uit...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 10, 2015 Nu s-a inteles pentru multi nici postarea asta.Cred ca ma marit/insor si-mi bag ceva in forum, nu e un atac, Pisi, in retardatii care s-au lipit de el... M-a provocat, desteptilor curului, asta face, asta ii place, mi-a placut si mie... De data asta diferenta vede cine poate! 1
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2015 Postat Decembrie 10, 2015 Nu s-a inteles pentru multi nici postarea asta.Cred ca ma marit/insor si-mi bag ceva in forum, nu e un atac, Pisi, in retardatii care s-au lipit de el... M-a provocat, desteptilor curului, asta face, asta ii place, mi-a placut si mie... De data asta diferenta vede cine poate! Amada, m-as ocupa eu de toate, cu mare placere, si te-as marita..., dar am asa de multi dujmani si nu stiu pe care sa-l nenorocesc ))) 5
klm112 Reputație: 5026 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Decembrie 10, 2015 Amada n.are dujmani adică nu are adversari.e prea tare....
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2015 Postat Decembrie 10, 2015 Amada Panzer 7 Maus (ianuarie 1945 - martie 1945) - doar 7 construite (prototipuri), 450 Tone/Blindaj 120 mm/Obuzier 220 mm) http://realitypod.com/wp-content/uploads/2011/09/Panzer-VIII-Maus-11.jpg 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Decembrie 10, 2015 Ce sexy e nebunul asta de Pisicuts si-a tras stalker cu oscar,matura pestoaica anului.Degeaba o tot banezi,tot incearca sa te futa si tu in loc sa stai te eschivezi si o dai afar'.afurisitule
sexysexy2014 Reputație: 523 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 10, 2015 astazi ma simt rasfatata !! 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 10, 2015 Amada, m-as ocupa eu de toate, cu mare placere, si te-as marita..., dar am asa de multi dujmani si nu stiu pe care sa-l nenorocesc ))) :laugh2 Cred ca am gasit pe cine sa chinui, apoi sa fac fericit... Dujmanii astept dupa ce ma mut la curte cu pivnita.... fericire, fericire dau in ei zilnic! 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 10, 2015 Gata.Daca nu pun punct ma apuca fugitul din tara sau aruncatul pe geam... Pa,pa. Tot eu eram cu probleme... Nu-i frumos ce fac acum, dar-i sanatos! M-au mai corupt unii cu pula fara sa ne intelegem..... Nu-mi dau seama ce asteptari cretine mi se trag cand cauut dupa sentimente....Nu vreau postura de curva si cand in relatie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!iNTELEGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Decembrie 10, 2015 http://i.qkme.me/2she.jpg 1
returntosender Reputație: 50 Postat Decembrie 10, 2015 Postat Decembrie 10, 2015 Gata.Daca nu pun punct ma apuca fugitul din tara sau aruncatul pe geam... Pa,pa. Tot eu eram cu probleme... Nu-i frumos ce fac acum, dar-i sanatos! M-au mai corupt unii cu pula fara sa ne intelegem..... Nu-mi dau seama ce asteptari cretine mi se trag cand cauut dupa sentimente....Nu vreau postura de curva si cand in relatie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!iNTELEGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! https://media.giphy.com/media/Ggt6xYnww3cxG/giphy.gif 1
returntosender Reputație: 50 Postat Decembrie 10, 2015 Postat Decembrie 10, 2015 Amada,incercand sa impresioneze viitorii (ne)fericiti... https://media.giphy.com/media/SgFXIW1MeBgUU/giphy.gif
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 10, 2015 http://i.qkme.me/2she.jpg Crezi ca-mi place sa mananc.... cand spun ceva? Nu o sa sterg cu el pe jos acum, nu conteaza....Scurt si la obiect: Mai am nevoie de cap, pana acum cu tot ajutorul practic/financiar il aveam futut.
returntosender Reputație: 50 Postat Decembrie 10, 2015 Postat Decembrie 10, 2015 Amada, arata lumii ce talente zac in tine... https://media3.giphy.com/media/q7zoH2UjGkRiM/200.gif
returntosender Reputație: 50 Postat Decembrie 10, 2015 Postat Decembrie 10, 2015 Hai Amada...pune sticla deoparte si hai la dans...http://www.kappit.com/img/gifs/201312_2231f599e.gif
returntosender Reputație: 50 Postat Decembrie 10, 2015 Postat Decembrie 10, 2015 Pisicuts, intepand-o pe Amada, din nou... http://media1.giphy.com/media/PqdfIrXEza6fC/giphy.gif
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum