rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Decembrie 10, 2015 Hai Amada...pune sticla deoparte si hai la dans...http://www.kappit.com/img/gifs/201312_2231f599e.giffuckin stop actin like that 1
returntosender Reputație: 50 Postat Decembrie 10, 2015 Postat Decembrie 10, 2015 fuckin stop actin like thathttps://media2.giphy.com/media/JyDSdzU7z8nNS/200.gif 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 10, 2015 Arderi mari... Astea sunt prea lesinate pentru interesul meu, ia lectii de Stau de sase, Lopix, etc. Ma provoca si excita creierul, nu prostia. 1 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Decembrie 10, 2015 Arderi mari... Astea sunt prea lesinate pentru interesul meu, ia lectii de Stau de sase, Lopix, etc. Ma provoca si excita creierul, nu prostia.http://3.bp.blogspot.com/-lXPwORNrK-k/UuLPOD-zpqI/AAAAAAAAWIE/mpP3D1a0TZM/s1600/2014-01-24+21_38_06.gif
schlucken Reputație: 29 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:Peste tot în plm Oras:Peste tot în plm Postat Decembrie 10, 2015 Astăzi...mă simt excelent!
returntosender Reputație: 50 Postat Decembrie 10, 2015 Postat Decembrie 10, 2015 Astăzi...mă simt excelent! Si eu. https://media.giphy.com/media/ILNA4DynDAw0g/giphy.gif
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Decembrie 10, 2015 Arderi mari... Astea sunt prea lesinate pentru interesul meu, ia lectii de Stau de sase, Lopix, etc. Ma provoca si excita creierul, nu prostia.iesi drq afara de curva sugace!dupa ce ai ceva cu killbill care e superchill,acumil ataci pe Lopix unul din cei mai de bun simt membrii?stoarfa dracu esti muci de 4 zile consecutiv,nu ti-e rusine?lepra umana
schlucken Reputație: 29 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:Peste tot în plm Oras:Peste tot în plm Postat Decembrie 10, 2015 OoooCe supărata ești...Parcă erați prietene... Sunt în urma rău cu evenimentele...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 10, 2015 Arderi mari... Astea sunt prea lesinate pentru interesul meu, ia lectii de Stau de sase, Lopix, etc. Ma provoca si excita creierul, nu prostia.http://3.bp.blogspot.com/-lXPwORNrK-k/UuLPOD-zpqI/AAAAAAAAWIE/mpP3D1a0TZM/s1600/2014-01-24+21_38_06.gif Tarfulitzo, nu eu te-am scos sa am grija de tine...Nici pula nu ai macar sa te pun la plata. Ti-am vazut disperarea, ok, mai baga inca 20 si vezi daca schimbi ceva.... nici cu scuze. Uitam, dar imi tot reamintesti unde mi-ai calcat stramb....
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Decembrie 10, 2015 OoooCe supărata ești...Parcă erați prietene... Sunt în urma rău cu evenimentele...da cam 5 pag inapoi sa vezi cu ce se ocupa gretoasa, de imi vine sila ca impartim acelasi sex Tarfulitzo, nu eu te-am scos sa am grija de tine...Nici pula nu ai macar sa te pun la plata. Ti-am vazut disperarea, ok, mai baga inca 20 si vezi daca schimbi ceva.... nici cu scuze. Uitam, dar imi tot reamintesti unde mi-ai calcat stramb.... calci tu zilnic stramb dupa a 5 a sticla mutant stramb.vezi sa nu ma ocup de tine ca iti dau ce ai nevoie.somn cateva zile si nopti,ma scarbesti
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 10, 2015 da cam 5 pag inapoi sa vezi cu ce se ocupa gretoasa, de imi vine sila ca impartim acelasi sex calci tu zilnic stramb dupa a 5 a sticla mutant stramb.vezi sa nu ma ocup de tine ca iti dau ce ai nevoie.somn cateva zile si nopti,ma scarbesti Cu ce ma ocup si nu stiu? Ma batea gandul sa ma angajez, desi mare sila am ajuns sa am de sefi prea verzi sau de la natura...Ce vrei sa fac eu cu boala ta? Nu ai remediu, urmeaza trantamentul si nu mai freca la cap, abia am iesit dintr-o greseala cand mi-a pasat iat prea mult...Pastiluta si cumintica.
schlucken Reputație: 29 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:Peste tot în plm Oras:Peste tot în plm Postat Decembrie 10, 2015 M a luat cu amețeală...
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Decembrie 10, 2015 Cu ce ma ocup si nu stiu? Ma batea gandul sa ma angajez, desi mare sila am ajuns sa am de sefi prea verzi sau de la natura...Ce vrei sa fac eu cu boala ta? Nu ai remediu, urmeaza trantamentul si nu mai freca la cap, abia am iesit dintr-o greseala cand mi-a pasat iat prea mult...Pastiluta si cumintica.piei din ochi mei janghina,deja cand iti vad nickul ma apuca mila sau scarba alternativ.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 10, 2015 De la un timp vad numai fetze socate.... Nu incerc sa sochez, viata mea tine neaparat sa fie complicata....Imi schimb comportamentul nu pentru ca sunt schizofrenica, este pentru si ca si eu ca orice om am dorinte... dar se pare ca nu am voie... sa-mi bag daca ma mai judec, unele pica pliosc cand nici nu-ti trece prin cap.... regula haiosului, cand ai luat totul in calcul o sa apara ceva la care nu te-ai gandit.Asta este, renunt sa cedez, prefer sa tai in viu din mine, sa arunc si sa continui... asa am rezistat.Scuze daca va supar cu caderile mele.... piei din ochi mei janghina,deja cand iti vad nickul ma apuca mila sau scarba alternativ. Vezi ca ti-a facut Pisi si tzarc, nu-lk mai sari.
p_morris Reputație: 1076 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 10, 2015 mama,mama...se lasa cu lupte grele...vorbe de ocara...nu va mai potolește Dumnezeu odata... 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Decembrie 10, 2015 De la un timp vad numai fetze socate.... Nu incerc sa sochez, viata mea tine neaparat sa fie complicata....Imi schimb comportamentul nu pentru ca sunt schizofrenica, este pentru si ca si eu ca orice om am dorinte... dar se pare ca nu am voie... sa-mi bag daca ma mai judec, unele pica pliosc cand nici nu-ti trece prin cap.... regula haiosului, cand ai luat totul in calcul o sa apara ceva la care nu te-ai gandit.Asta este, renunt sa cedez, prefer sa tai in viu din mine, sa arunc si sa continui... asa am rezistat.Scuze daca va supar cu caderile mele.... Vezi ca ti-a facut Pisi si tzarc, nu-lk mai sari.daca insisti ca dupa luni de zile de rabdare,tolerenta si gasindu-ti eu una mereu scuze zreanta moldoveanca din parinti alcoolici-spusa de tine de nust cate ori,cu sora si cumnat care ar fute cu japca vaci in camp in spiritul imperecherii vin intre paiele tale si ma jur ca iti dau de reusesti sa dormi minim o luna. lepadatura
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2015 Postat Decembrie 10, 2015 Fetele, doar un sfat: continuati si maine... de fapt e azi. Deci... continuati si mai tarziu, you have all the time in the world ! http://www.amusingfun.com/wp-content/uploads/2014/03/goodnight-moon-inspiring-quotes.jpg 4
rozkendra Reputație: 10772 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Decembrie 10, 2015 Fetele, doar un sfat: continuati si maine... de fapt e azi. Deci... continuati si mai tarziu, you have all the time in the world ! http://www.amusingfun.com/wp-content/uploads/2014/03/goodnight-moon-inspiring-quotes.jpg noapte buna babyboy
p_morris Reputație: 1076 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 10, 2015 daca insisti ca dupa luni de zile de rabdare,tolerenta si gasindu-ti eu una mereu scuze zreanta moldoveanca din parinti alcoolici-spusa de tine de nust cate ori,cu sora si cumnat care ar fute cu japca vaci in camp in spiritul imperecherii vin intre paiele tale si ma jur ca iti dau de reusesti sa dormi minim o luna. lepadatura :o văleleu muică...eu zic,că te arde Amada
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 10, 2015 :o văleleu muică...eu zic,că te arde Amada Cine crezi ca a mai citit? N-am destule? Marfa era aia ca n-am suflet pe vremuri....
p_morris Reputație: 1076 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 10, 2015 Cine crezi ca a mai citit? N-am destule? Marfa era aia ca n-am suflet pe vremuri.... Nu inteleg...
schlucken Reputație: 29 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:Peste tot în plm Oras:Peste tot în plm Postat Decembrie 10, 2015 Ie da bine)
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 10, 2015 Nu inteleg... Nici asta? Ce vrei sa desenez ca explic, unde nu s-a inteles? Aia ca n-am suflet era de la Picon....
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum