p_morris Reputație: 1076 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 10, 2015 Nici asta? Ce vrei sa desenez ca explic, unde nu s-a inteles? Aia ca n-am suflet era de la Picon.... ...e clar! Noapte buna 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 10, 2015 ...e clar! Noapte buna Culca-te ofticos. Cum ai intrebat, asa am raspuns.
p_morris Reputație: 1076 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 10, 2015 Culca-te ofticos. Cum ai intrebat, asa am raspuns. Nu ma culc nicicum Am spus ca e clar , pentru ca eu nu stiu acele discutii. N-aș avea de ce sa ma oftic Stii prea bine ca nu-s dușmănos 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 10, 2015 Amada, image.jpeg De-ar fi asta. Nu ma culc nicicum Am spus ca e clar , pentru ca eu nu stiu acele discutii. N-aș avea de ce sa ma oftic Stii prea bine ca nu-s dușmănos Pai crezi ca mie nu-mi place sa zgandar uneori? Pup, e si maine o zi in care n-am habar ce fac, pe bune maine nu am idee ce fac. Ata ete. 1 1
p_morris Reputație: 1076 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 10, 2015 Pai crezi ca mie nu-mi place sa zgandar uneori? Pup, e si maine o zi in care n-am habar ce fac, pe bune maine nu am idee ce fac. Ata ete. Ne facem un program frumos ca nici eu n am nimic programat
Administrator pisicuts Reputație: 114580 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 10, 2015 Ne facem un program frumos ca nici eu n am nimic programat] 6
p_morris Reputație: 1076 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 10, 2015 ]Pisoiule,manele mai ascultam si noi,b0$$ul€?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 10, 2015 ] Se stie, pe sistem! Mi-a tras si un sut in fund.... Multi din astia am vazut, far nu mai sunt ca mine... :laugh2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 10, 2015 *dar. Pipai tastele in semi-intuneric.
yka Reputație: 9109 Postat Decembrie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 11, 2015 binii 3
klm112 Reputație: 5026 Postat Decembrie 11, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Decembrie 11, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=ehwSEVbBZl4
sorina4u Reputație: 79 Postat Decembrie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 11, 2015 Cam buimaca...nu m-am mai trezit la 11 de cand eram mica. 2 13
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 11, 2015 Ai pus si lyrics, dar inutil, vezi inca o data: Been dazed and Confused for so long it's not trueWanted a woman, never bargained for youLots of people talk and few of them knowSoul of a woman was created below[Verse]You hurt and abuse telling all of your liesRun around sweet baby, Lord how they hypnotizeSweet little baby, I don't know where you've beenGonna' love you baby, here I come againEvery day I work so hard, bringing home my hard earned payTry to love you baby, but you push me awayDon't know where you're going, only know just where you've beenSweet little baby, I want you again[Chorus]Been Dazed and Confused for so long it's not trueWanted a woman, never bargained for youTake it easy baby, let them say what they willWill your tongue wag so much when I send you the bill?[Verse 2]If you're going to San FranciscoBe sure to wear some flowers in your hairIf you're going to San FranciscoYou're gonna meet a lot of gentle people there In concluzie si prin urmare se pare ca eu sunt un tanc rusesc, o femeie puternica, dar imi iau reprosuri ca sunt prea dura cand mi se cere sa fiu eu si mai puternica decat barbatul.Nu am sufletul in pizda, am obosit sa-mi fie acel suflet, de care unii spun ca nu exista, maltratat si mutilat, surprinzator va pare ca am si eu limite. Mi-ai adus si mi-ai facut... Nu duc lipsa de recunostinta, dar eu nu am mai putut lucra dupa ce mi-ai invadat "sufletul inexistent"!Nu am fost si nu o sa fiu materialista, nu suport gandul sa nu fiu independenta si cineva sa ma trateze vesnic ca o distrusa, asta ma si distruge!Stai linistit ca nu raman datoare. 1
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 11, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Decembrie 11, 2015 I feel like batman
p_morris Reputație: 1076 Postat Decembrie 11, 2015 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 11, 2015 Azi ma simt darnic
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2015 Postat Decembrie 11, 2015 Cam buimaca...nu m-am mai trezit la 11 de cand eram mica. O fi de la orgasm ?!? peseu : săracu Roberto 1
roberto Reputație: 4138 Postat Decembrie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 11, 2015 O fi de la orgasm ?!? peseu : săracu Roberto O fi de la domnita? 2
sorina4u Reputație: 79 Postat Decembrie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 11, 2015 O fi de la orgasm ?!? Cu siguranta... peseu : sracu Roberto Saracu' saracu' dar crezi ca avea somn aseara?!?! Eu tot incercam sa-i explic ca mai are doar 5 ore de somn, el nu si nu...pentru ca Mixi. Cum sunt barbatii astia cand e vorba de fofoloanca...le trece somn, foame, frig, durere de masea ...le trece tot frate, incredibil!!! 6 13
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2015 Postat Decembrie 11, 2015 O fi de la domnita? Să fi fost domnița stricată zici ? 1
roberto Reputație: 4138 Postat Decembrie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 11, 2015 Să fi fost domnița stricată zici ? Dimpotriva...era chiar bineeee 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2015 Postat Decembrie 11, 2015 Cu siguranta... Saracu' saracu' dar crezi ca avea somn aseara?!?! Eu tot incercam sa-i explic ca mai are doar 5 ore de somn, el nu si nu...pentru ca Mixi. Cum sunt barbatii astia cand e vorba de fofoloanca...le trece somn, foame, frig, durere de masea ...le trece tot frate, incredibil!!!Ia luat otrava mințile 5
roberto Reputație: 4138 Postat Decembrie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 11, 2015 =))
sorina4u Reputație: 79 Postat Decembrie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 11, 2015 Mie mi-a placut de Picon...vorbea cu mine dar, in loc sa se uite in ochii mei, el se uita la tzatze...plm, cred ca el cu ele vorbea de fapt, eu eram in plus. 5 13
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2015 Postat Decembrie 11, 2015 Mie mi-a placut de Picon...vorbea cu mine dar, in loc sa se uite in ochii mei, el se uita la tzatze...plm, cred ca el cu ele vorbea de fapt, eu eram in plus. Nervosu' 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum