n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 31, 2015 Puteai tu sa nu... Pentru un "domn" esti un cacacios.... Cine stie... zici tu, dar eu stiu. Corect, nu este răutate! Scuze! Hai, la mulți ani! Ce era rautate? Ca ti-am zis de "cacacios" cand tu te tot dai zmeu? E o constatare, nu rautate. Asa vorbesc eu, direct si scurt si am pretentii sa fiu inteleasa din 2 cuvinte... Stai linistit ca nimeni nu e perfect. La multi ani!
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 31, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 31, 2015 Ce era rautate? Ca ti-am zis de "cacacios" cand tu te tot dai zmeu? E o constatare, nu rautate. Asa vorbesc eu, direct si scurt si am pretentii sa fiu inteleasa din 2 cuvinte... Stai linistit ca nimeni nu e perfect. La multi ani! Ești o curvă bețivă și nebună. E o constatare, nu răutate. Am vorbit direct și scurt și am pretenția că m-ai înțeles. Sunt liniștit, știu că nimeni nu e perfect, nici măcar eu.Dar nu de răutatea ta era vorba inițial, ci de faptul că acea melodie postată era cu gânduri bune, nu răutate cum ai interpretat tu. Îți spuneam că nu trebuie să vezi peste tot răutate și gânduri ascunse. Oamenii pot fi și buni și sinceri. La mulți ani! 3 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2015 Postat Decembrie 31, 2015 Ești o curvă bețivă și nebună. E o constatare, nu răutate. Am vorbit direct și scurt și am pretenția că m-ai înțeles. Sunt liniștit, știu că nimeni nu e perfect, nici măcar eu.Dar nu de răutatea ta era vorba inițial, ci de faptul că acea melodie postată era cu gânduri bune, nu răutate cum ai interpretat tu. Îți spuneam că nu trebuie să vezi peste tot răutate și gânduri ascunse. Oamenii pot fi și buni și sinceri. La mulți ani!
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2015 Postat Decembrie 31, 2015 Deci... greu de inteles, Tsonga in cadere libera !
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 31, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 31, 2015 Ceai mă?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Decembrie 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 31, 2015 Ești o curvă bețivă și nebună. E o constatare, nu răutate. Am vorbit direct și scurt și am pretenția că m-ai înțeles. Sunt liniștit, știu că nimeni nu e perfect, nici măcar eu.Dar nu de răutatea ta era vorba inițial, ci de faptul că acea melodie postată era cu gânduri bune, nu răutate cum ai interpretat tu. Îți spuneam că nu trebuie să vezi peste tot răutate și gânduri ascunse. Oamenii pot fi și buni și sinceri. La mulți ani! Pai in cazul asta ce sa-ti spun? Ce ataci, "domnule"?Nu ai reusit sa ma intelegi si ma bombardezi cu prostii...Ti-am suportat frustrarile si toate balariile, faci valuri in lighean.Descarca-te o data si intra in normalitate....Nimeni nu e perfect (repet) nu mai cere sa fii vazut asa si nu te mai ascunde dupa stacan ivanovici cu asta....Sunt nebuna? Ai vrea tu!
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 31, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 31, 2015 Bine fey, mă descarc: du-te-n poola mea! E bine? peseu ... cine plm e stacană ivanovici ăsta? Ăla cu stahanovismul?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 31, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 31, 2015 Pai in cazul asta ce sa-ti spun? Ce ataci, "domnule"?Nu ai reusit sa ma intelegi si ma bombardezi cu prostii...Ti-am suportat frustrarile si toate balariile, faci valuri in lighean.Descarca-te o data si intra in normalitate....Nimeni nu e perfect (repet) nu mai cere sa fii vazut asa si nu te mai ascunde dupa stacan ivanovici cu asta....Sunt nebuna? Ai vrea tu! O programare în ziua dă Bobotează se poate? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2015 Postat Decembrie 31, 2015 Ceai mă? Nu te uiti bre la Turneul Exhibition de la Abu Dhabi ?
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 31, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 31, 2015 Nu te uiti bre la Turneul Exhibition de la Abu Dhabi ? Plm... mi-a scăpat! 2 2
stavroghinakamiskin Reputație: 143 Postat Decembrie 31, 2015 Postat Decembrie 31, 2015 Uite, zic cu 24h intarziere, desi am vazut discutia, dar am avut de lucru cu pregatiri, cumparaturi etc.Dom'le, constient ca ma pis impotriva viscolului care se inteteste atat pe forum ca si pe-afara, o s-o zic: in buna masura, in problema asta vad lucrurile cam la fel ca tine (sau cel putin in concordanta cu ceea ce-ai scris pe-aici, ca in cazul tau niciodata nu stie omu' daca vorbesti serios sau la misto...). Unu' la mana - dpdv legal, n-au decat sa legifereze adoptiile, in special pentru motivele aratate de Roz; nu mai sunt multe de zis aici. Eventual, cu un "filtru" deosebit de atent si restrictiv, totusi e o situatie deosebita. Doi la mana - dpdv moral, cum ai zis si tu intr-un post (n-am nervi amu sa caut), i-as intreba, fie si retoric: voi bateti toba ca va simtiti - vezi Doamne - discriminati ca nu puteti adopta? Vai mie, ce cuvant grav! Sufletele voastre fragile, de lebede gratioase, se simt DISCRIMINATE... Pai futu-va-n koor (ma rog, hold that thought, ca pentru unii aia nu-i injuratura, e dirty sex talk), dar faptul ca voi, cu buna stiinta, veti supune copilul ala unei copilarii si adolescente plina de marginalizari, priviri ciudate si glume despre cum "mama" si-o ia la ochiu' maro de la tata, sau (dupa caz) despre cum "tata" isi pune strapon-ul ca s-o fwta pe mama... doar asa, ca fiinta voastra cea poponautica are chef sa se simta parinte... chestia asta unde pwla lu' Aladdin se incadreaza??Ma rog, nu contest ca or fi si cazuri care chiar ar fi parinti buni. Dar ma intreb doar, cati dintre ei isi pun si problema de mai sus? Trei la mana - ce legatura are asta cu Biserica, nu mai am ce sa adaug la ce s-a zis deja. Doar ca, in contextul actual, din pacate eu nu vad luminita de la capatul tunelului (chiar de-ar fi ea farul trenului care se apropie, vorba pildei). Adica, avand in vedere nivelul la care traieste si rationeaza majoritatea populatiei, eu unul ma indoiesc ca Biserica o sa-si piarda din influenta in viitorul apropiat... Ai tras din acelasi (don't say that word here!!!) cu dece-u'? Si patru la mana - caca-m-as pe el de citat, a trebuit sa trunchiez din el, ca postandu-l intreg, am trait sa vad si mesaju' ASTA... (a meritat un print screen...) Untitled.jpgDe ce repeti ceea ce am scris eu? Esti ca ONU...fara initiativa si constrans de regulamente.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 31, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 31, 2015 De ce repeti ceea ce am scris eu? Esti ca ONU...fara initiativa si constrans de regulamente.Tu esti ok, nebunule...constrâns de frustrări și nu în ultimul rând, de SINGURĂTATE Peseu: fă-ţi o viaţă, lasa-l în pula mea de virtual...dacă tot îţi place să fii dur, Gică Contra, fă-o-n real life...ai curaj??? ai o pulă 2
thecat Reputație: 10279 Postat Decembrie 31, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Decembrie 31, 2015 De ce repeti ceea ce am scris eu? Pentru ca se-ntampla ca parerea mea sa coincida cu-a ta la subiectu' asta; e asa de greu de imaginat? Oi zice si cand om avea opinii divergente, nu te teme Esti ca ONU...fara initiativa si constrans de regulamente. Initiativa inseamna sa-ti bagi pl in gura tuturor, doar de dragul de-a fi gica contra? Si asta cu regulamentul e chiar buna! Dac-a existat vreodata vreun forum pe care sa nu ma simt constrans de vreun regulament, apoi numa' asta poate fi. Poate doar un regulament nescris al bunului simt, da-mi dau seama ca in lumea in care traim azi, aia se confunda usor cu lipsa de initiativa / k0aie... 5
stavroghinakamiskin Reputație: 143 Postat Decembrie 31, 2015 Postat Decembrie 31, 2015 Tu esti ok, nebunule...constrâns de frustrări și nu în ultimul rând, de SINGURĂTATE Peseu: fă-ţi o viaţă, lasa-l în pula mea de virtual...dacă tot îţi place să fii dur, Gică Contra, fă-o-n real life...ai curaj??? ai o pulă Schimba placa,tuciuriule.
stavroghinakamiskin Reputație: 143 Postat Decembrie 31, 2015 Postat Decembrie 31, 2015 Pentru ca se-ntampla ca parerea mea sa coincida cu-a ta la subiectu' asta; e asa de greu de imaginat? Oi zice si cand om avea opinii divergente, nu te teme Initiativa inseamna sa-ti bagi pl in gura tuturor, doar de dragul de-a fi gica contra? Si asta cu regulamentul e chiar buna! Dac-a existat vreodata vreun forum pe care sa nu ma simt constrans de vreun regulament, apoi numa' asta poate fi. Poate doar un regulament nescris al bunului simt, da-mi dau seama ca in lumea in care traim azi, aia se confunda usor cu lipsa de initiativa / k0aie...Daca si pe tine am reusit sa te enervez,inseamna ca nu mi-am pierdut flerul. 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 31, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 31, 2015 Schimba placa,tuciuriule.Asta inseamna să risparmiezi( transleit? ) bani 1
stavroghinakamiskin Reputație: 143 Postat Decembrie 31, 2015 Postat Decembrie 31, 2015 Peseu: fă-ţi o viaţă, lasa-l în pula mea de virtual...dacă tot îţi place să fii dur, Gică Contra, fă-o-n real life...ai curaj??? ai o pulă Hahahaha Daca e sa vorbim de curaj.In timp ce fiu-to,de slab ce e si lipsit de curajul de a-si infrunta problemele psihice,ca doar nu crezi ca e intreg la cap,daca tremura,atunci cand joaca pacanele,cand eram de varsta lui,bre tiganus de sub pod,eu am avut curaj sa-mi fac un rost la 10.000 km de casa.Nebunule. Iesi naibii afara si ai grija de familia ta.
stavroghinakamiskin Reputație: 143 Postat Decembrie 31, 2015 Postat Decembrie 31, 2015 Hai,gata.Sa fiti sanatosi.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 31, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 31, 2015 Hahahaha Daca e sa vorbim de curaj.In timp ce fiu-to,de slab ce e si lipsit de curajul de a-si infrunta problemele psihice,ca doar nu crezi ca e intreg la cap,daca tremura,atunci cand joaca pacanele,cand eram de varsta lui,bre tiganus de sub pod,eu am avut curaj sa-mi fac un rost la 10.000 km de casa.Nebunule. Iesi naibii afara si ai grija de familia ta.Morcovare, stai cil...fi-miu la 22 de ani(așa, cu toate defectele lui) are un rost aici, LOCO, nu stă să fie sclav pă plantaţie ca și tine la jdă mii dă kilometri...casa lui(bașca 2-3 moștenire), combinaţia lui Fi-miu, unde tu sclăvești pă plantaţie, pula lui își face vacanţele...c-așa-i în tenis, carotistule
thecat Reputație: 10279 Postat Decembrie 31, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Decembrie 31, 2015 Daca si pe tine am reusit sa te enervez,inseamna ca nu mi-am pierdut flerul. Ei na, asa crezi tu ca-s eu nervos? Da' de unde! Cand ma-nervez, ma turez si fac ca Taz http://animated-gifs.org/wp-content/uploads/2012/01/taz-002.gif Actually apreciez cand pot vorbi civilizat cu cineva. Ceea ce tot nu inteleg (am mai zis-o, cred) este de unde atata inversunare la tine impotriva tuturor de aici. Dar ma rog, recunosc ca nu despre asta era vorba in discutie... 1
stavroghinakamiskin Reputație: 143 Postat Decembrie 31, 2015 Postat Decembrie 31, 2015 Morcovare, stai cil...fi-miu la 22 de ani(așa, cu toate defectele lui) are un rost aici, LOCO, nu stă să fie sclav pă plantaţie ca și tine la jdă mii dă kilometri...casa lui(bașca 2-3 moștenire), combinaţia lui Fi-miu, unde tu sclăvești pă plantaţie, pula lui își face vacanţele...c-așa-i în tenis, carotistule FB_IMG_1451488195781.jpgDa.Bine.Nici nu ma indoiesc.
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 31, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 31, 2015 Thecatule, la el e vorba de mari frustrări și complexe și în special de o lipsă de educație crasă. Mă rog, aici nu e, sau nu e în special vina lui. 3 2
stavroghinakamiskin Reputație: 143 Postat Decembrie 31, 2015 Postat Decembrie 31, 2015 Ei na, asa crezi tu ca-s eu nervos? Da' de unde! Cand ma-nervez, ma turez si fac ca Taz http://animated-gifs.org/wp-content/uploads/2012/01/taz-002.gif Actually apreciez cand pot vorbi civilizat cu cineva. Ceea ce tot nu inteleg (am mai zis-o, cred) este de unde atata inversunare la tine impotriva tuturor de aici. Dar ma rog, recunosc ca nu despre asta era vorba in discutie...Nu ma vad deloc in descrierea ta.De ce ma jignesti?
stavroghinakamiskin Reputație: 143 Postat Decembrie 31, 2015 Postat Decembrie 31, 2015 Thecatule, la el e vorba de mari frustrări și complexe și în special de o lipsă de educație crasă. Mă rog, aici nu e, sau nu e în special vina lui.Hai sa vedem.Dezvolta ideea.
thecat Reputație: 10279 Postat Decembrie 31, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Decembrie 31, 2015 Nu ma vad deloc in descrierea ta.De ce ma jignesti? Care element din descriere te jigneste, faptul c-am zis ca esti inversunat impotriva tuturor sau ca pot vorbi civilizat cu tine? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum