stavroghinakamiskin Reputație: 143 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 Initiativa inseamna sa-ti bagi pl in gura tuturor, doar de dragul de-a fi gica contra? Dar cum adica ?Stai...ce...pu..scuze...ce afirmi..tu, acolo? ''Tuturor'', cine e asta? Unde am injurat eu?
stavroghinakamiskin Reputație: 143 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 Nea' Picoane, care e bre Turneul ala ATP in care inainte de turneu jucatorii stau in apa cu un delfin, ca nu mai retin.... Indian Wells oare ? Posibil sa fie Key Biscayne din Miami.
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 Dar cum adica ?Stai...ce...pu..scuze...ce afirmi..tu, acolo? ''Tuturor'', cine e asta? Unde am injurat eu? Hai si pe topicul cu Tenis ! Da-ti si tu cu parerea pe acolo ! 1
stavroghinakamiskin Reputație: 143 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 Hai si pe topicul cu Tenis ! Da-ti si tu cu parerea pe acolo ! Nu ma pricep. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 Posibil sa fie Key Biscayne din Miami.Bingo, da, acolo este ! Much obliged ! Si zici ca nu te pricepi....
stavroghinakamiskin Reputație: 143 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 Bingo, da, acolo este ! Much obliged ! Si zici ca nu te pricepi.... Imi amintisem de un articol citit pe net, in care apareau vreo 5 tenismeni in vizita la un Aquarium.Si am presupus doar ca poate fi Miami - Key Biscayne.
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 Imi amintisem de un articol citit pe net, in care apareau vreo 5 tenismeni in vizita la un Aquarium.Si am presupus doar ca poate fi Miami - Key Biscayne.Mmmmyeaa, sure, sure... ! Ai un cap si o inteligenta de milioane. Pacat insa ca esti mult prea ironic si nu prea stii de gluma !
stavroghinakamiskin Reputație: 143 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 Pacat insa ca esti mult prea ironic si nu prea stii de gluma ! Eu de fapt cred ca voi nu stiti de gluma. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 Eu de fapt cred ca voi nu stiti de gluma.Mmm... could be ! :habarnam :laugh2 1
stavroghinakamiskin Reputație: 143 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 TheCat, de ce nu zici nimic?Nu-ti fie frica, sarcasmul meu de calitate superioara nu o sa fie consumat pe tine. 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 1, 2016 Eu de fapt cred ca voi nu stiti de gluma.Cine, mă? 2
stavroghinakamiskin Reputație: 143 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 Cine, mă? Voi,astia,utilizatorii lunii. Ai zis ca pui poze cu nora...
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 1, 2016 Dar cum adica ?Stai...ce...pu..scuze...ce afirmi..tu, acolo? ''Tuturor'', cine e asta? Unde am injurat eu? Nu faceam neaparat aluzie la tine (desi recunosc, recitind acuma, asa suna - exprimarea mea n-a fost cea mai potrivita). De fapt, ma distram de faptul ca-s considerat lipsit de initiativa, doar pentru ca n-am obiceiul sa ma bag in certuri si scandaluri, in special cele care nu ma privesc Iar in ce te priveste pe tine, dom'le, nu te judec io, ca stii tu mai bine de ce faci ceea ce faci, dar eram, repet, doar curios de unele chestii. Poate ca n-ai injurat pe nimeni, dar tre' sa fii de acord, modul in care te contrezi cu unii useri, privit din exterior, sugereaza ca totusi e mai mult in sufletu' / mintea ta decat simpla distractie pentru care pretinzi ca intri pe-aici... 1
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 1, 2016 TheCat, de ce nu zici nimic?Nu-ti fie frica, sarcasmul meu de calitate superioara nu o sa fie consumat pe tine. Sorry de intarziere; sarcasmul tau de calitate superioara a avut drept concurenta o ciulama si niste chec de casa (cu nuci), de calitate cel putin comparabila...
stavroghinakamiskin Reputație: 143 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 Iar in ce te priveste pe tine, dom'le, nu te judec io, ca stii tu mai bine de ce faci ceea ce faci, dar eram, repet, doar curios de unele chestii. Poate ca n-ai injurat pe nimeni, dar tre' sa fii de acord, modul in care te contrezi cu unii useri, privit din exterior, sugereaza ca totusi e mai mult in sufletu' / mintea ta decat simpla distractie pentru care pretinzi ca intri pe-aici... Pai am marturisit chiar eu. stavroghinakamiskin, on 30 Dec 2015 - 15:07, said: Gata.Nu se mai poate. Am fost prea ticalos,bicisnic,cinic,samavolnic,arbitrar,abuziv,nenorocit,prizarit,abject,infam,netrebnic,misel.
stavroghinakamiskin Reputație: 143 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 Sorry de intarziere; sarcasmul tau de calitate superioara a avut drept concurenta o ciulama si niste chec de casa (cu nuci), de calitate cel putin comparabila... Sarcasmul meu nu se complica cu faina si malai. Mama...ce pofta mi-ai facut de niste chec...Nu am mancat chec vreo 4 ani, pana cand am avut tranzit in Doha anul trecut si am mers la Oryx Lounge.Pacat ca nu am facut poze....
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 1, 2016 La multi ani mai Picon, La multi ani Piconele!!!! Daca m-a prins 12 noaptea infipta inseamna ca ma voi desuruba abia in 2017?!?! Da. 3 2
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 1, 2016 Mîșkine, ce-ți mai fac gleznele mă? Au ajuns măcar ca diferențialu' dă IMS-eu, sau to ca de RABĂ sunt?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 1, 2016 Mult scrii Pisoi! Esti interesant, dar zi-i pe scurt, e de bine? Nu prea, acceptabil? Hai un suportabil macar. Va pupacesc! Restul e cancan! 1
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 1, 2016 3 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 1, 2016 Tu mai comentezi? Nu ma face sa fiu rea!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 1, 2016 Dar cum adica ?Stai...ce...pu..scuze...ce afirmi..tu, acolo? ''Tuturor'', cine e asta? Unde am injurat eu? tie iti arde de frecusuri in prima zi a anului.daca tot n-ai chestii mai bune de facut treci in 4 labe ca as calari ceva 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 tie iti arde de frecusuri in prima zi a anului.daca tot n-ai chestii mai bune de facut treci in 4 labe ca as calari cevaDă-i la muie la sclav 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum