Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Postat

Initiativa inseamna sa-ti bagi pl in gura tuturor, doar de dragul de-a fi gica contra? 

Dar cum adica ?Stai...ce...pu..scuze...ce afirmi..tu, acolo? :shy:

''Tuturor'', cine e asta? 

Unde am injurat eu? 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Unde am injurat eu? 

Hai si pe topicul cu Tenis ! ;) Da-ti si tu cu parerea pe acolo !

• Like 1
Vizitator
Postat

Posibil sa fie Key Biscayne din Miami.

Bingo, da, acolo este ! Much obliged ! ;) :hihat Si zici ca nu te pricepi.... :)

Postat

Bingo, da, acolo este ! Much obliged ! ;) :hihat Si zici ca nu te pricepi.... :)

Imi amintisem de un articol citit pe net, in care apareau vreo 5 tenismeni in vizita la un Aquarium.Si am presupus doar ca poate fi Miami - Key Biscayne.

Vizitator
Postat

Imi amintisem de un articol citit pe net, in care apareau vreo 5 tenismeni in vizita la un Aquarium.Si am presupus doar ca poate fi Miami - Key Biscayne.

Mmmmyeaa, sure, sure... ! :) Ai un cap si o inteligenta de milioane. Pacat insa ca esti mult prea ironic si nu prea stii de gluma ! :(

Vizitator
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Eu de fapt cred ca voi nu stiti de gluma.

Mmm... could be ! :habarnam :habarnam :laugh2 :laugh2

• Like 1
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Unde am injurat eu? 

Nu faceam neaparat aluzie la tine (desi recunosc, recitind acuma, asa suna - exprimarea mea n-a fost cea mai potrivita). De fapt, ma distram de faptul ca-s considerat lipsit de initiativa, doar pentru ca n-am obiceiul sa ma bag in certuri si scandaluri, in special cele care nu ma privesc :)

Iar in ce te priveste pe tine, dom'le, nu te judec io, ca stii tu mai bine de ce faci ceea ce faci, dar eram, repet, doar curios de unele chestii. Poate ca n-ai injurat pe nimeni, dar tre' sa fii de acord, modul in care te contrezi cu unii useri, privit din exterior, sugereaza ca totusi e mai mult in sufletu' / mintea ta decat simpla distractie pentru care pretinzi ca intri pe-aici...

• Like 1
Postat

TheCat, de ce nu zici nimic?

Nu-ti fie frica, sarcasmul meu de calitate superioara nu o sa fie consumat pe tine.

Sorry de intarziere; sarcasmul tau de calitate superioara a avut drept concurenta o ciulama si niste chec de casa (cu nuci), de calitate cel putin comparabila... 

Postat

Iar in ce te priveste pe tine, dom'le, nu te judec io, ca stii tu mai bine de ce faci ceea ce faci, dar eram, repet, doar curios de unele chestii. Poate ca n-ai injurat pe nimeni, dar tre' sa fii de acord, modul in care te contrezi cu unii useri, privit din exterior, sugereaza ca totusi e mai mult in sufletu' / mintea ta decat simpla distractie pentru care pretinzi ca intri pe-aici...

Pai am marturisit chiar eu.

stavroghinakamiskin, on 30 Dec 2015 - 15:07, said:

Gata.Nu se mai poate.

Am fost prea ticalos,bicisnic,cinic,samavolnic,arbitrar,abuziv,nenorocit,prizarit,abject,infam,netrebnic,misel.

Postat

Sorry de intarziere; sarcasmul tau de calitate superioara a avut drept concurenta o ciulama si niste chec de casa (cu nuci), de calitate cel putin comparabila... 

Sarcasmul meu nu se complica cu faina si malai.

Mama...ce pofta mi-ai facut de niste chec...Nu am mancat chec vreo 4 ani, pana cand am avut tranzit in Doha anul trecut si am mers la Oryx Lounge.Pacat ca nu am facut poze....

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

La multi ani mai Picon, La multi ani Piconele!!!! :boob 

Daca m-a prins 12 noaptea infipta inseamna ca ma voi desuruba abia in 2017?!?!  :thinking

Da. 

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Mîșkine, ce-ți mai fac gleznele mă? Au ajuns măcar ca diferențialu' dă IMS-eu, sau to ca de RABĂ sunt?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

Unde am injurat eu? 

tie iti arde de frecusuri in prima zi a anului.daca tot n-ai chestii mai bune de facut treci in 4 labe ca as calari ceva

• Like 1

Vizitator
Postat

tie iti arde de frecusuri in prima zi a anului.daca tot n-ai chestii mai bune de facut treci in 4 labe ca as calari ceva

Dă-i la muie la sclav :)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...