rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 1, 2016 Dă-i la muie la sclav play nice,oricine s-ar lasa calarit de mine
stavroghinakamiskin Reputație: 143 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 Mîșkine, ce-ți mai fac gleznele mă? Au ajuns măcar ca diferențialu' dă IMS-eu, sau to ca de RABĂ sunt? Am ras de m-am pisat pe tine.Te asteapta inca un an de scormonit si tarat prin cimitire.E si bisect... Hai ca glumesc.
skyseven Reputație: 15269 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:- Oras:- Postat Ianuarie 1, 2016 play nice this year I will play hard! fuckin' crazy.. 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 1, 2016 this year I will play hard! fuckin' crazy..La multi ani papshica l-a vazut careva pe tati,nici macar o urare nu mi-a facut
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 Mi și kine, să nu uiți de mop, daaa? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 Sclavule, care esti tu sclav... Si
skyseven Reputație: 15269 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:- Oras:- Postat Ianuarie 1, 2016 La multi ani papshica l-a vazut careva pe tati,nici macar o urare nu mi-a facut pai nu ti-a facut inca o urare, caci iti pastreaza ceva consistent pe mai tarziu; tu vrei urari clasice sau concretete? Nu ne consumam noi atat de repejor in chestii mediocre caci anul de abia a inceput. Sampania nu se mai serveste clasic ci in sistem CIM. "Cine intretine miscarea"!?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 1, 2016 imi pastreaza pe mai tarziu ce imi da de obicei, nici o pula.nu o sa-l iert niciodata ca nu mi-a trimis macar un lma rapid. never pai nu ti-a facut inca o urare, caci iti pastreaza ceva consistent pe mai tarziu; tu vrei urari clasice sau concretete? Nu ne consumam noi atat de repejor in chestii mediocre caci anul de abia a inceput. Sampania nu se mai serveste clasic ci in sistem CIM. "Cine intretine miscarea"!?
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Ianuarie 1, 2016 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Ianuarie 1, 2016 imi pastreaza pe mai tarziu ce imi da de obicei, nici o pula.nu o sa-l iert niciodata ca nu mi-a trimis macar un lma rapid. never Despre ce halucinantie de-a ta e vorba aici??
skyseven Reputație: 15269 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:- Oras:- Postat Ianuarie 1, 2016 imi pastreaza pe mai tarziu ce imi da de obicei, nici o pula.nu o sa-l iert niciodata ca nu mi-a trimis macar un lma rapid. never las' ca te inmoi tu. Orice femeie are un punct sensibil pe care daca-l atingi cum ii place, Boooom!! se detoneaza mai ceva ca un exploziv de nitroglicerina! 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 1, 2016 Despre ce halucinantie de-a ta e vorba aici??aaa doar ii scoteam lui Pisicuts ochii ca in loc de un pm cu 'Roz vedeta forumului meu,vipa sexy si jucausa la multi ani' ioc urareM-am gandit sa incepem anul traditional cu scos de ochi ca altfel lipseste ii ceva si nu-si da el seama ce,atata tot
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 Minunat ! Un an de sport incepe astazi ! (Acum joaca Wawa' ) 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 1, 2016 las' ca te inmoi tu. Orice femeie are un punct sensibil pe care daca-l atingi cum ii place, Boooom!! se detoneaza mai ceva ca un exploziv de nitroglicerina!si eu pregatisem vascul sa il sarut. dar s-a lins pe bot,nu-l mai pup nah
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Ianuarie 1, 2016 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Ianuarie 1, 2016 aaa doar ii scoteam lui Pisicuts ochii ca in loc de un pm cu 'Roz vedeta forumului meu,vipa sexy si jucausa la multi ani' ioc urareM-am gandit sa incepem anul traditional cu scos de ochi ca altfel lipseste ii ceva si nu-si da el seama ce,atata tot A, ok, intelesei.Pai pisicut e cunoscut pt lipsa cavalerismului si a semnelor de punctuatie, dar fiind anul nou iartă-l, probabil s-a concentrat exclusiv pe oala de sarmale.PS la mulți ani din partea noastră 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 1, 2016 A, ok, intelesei.Pai pisicut e cunoscut pt lipsa cavalerismului si a semnelor de punctuatie, dar fiind anul nou iartă-l, probabil s-a concentrat exclusiv pe oala de sarmale.PS la mulți ani din partea noastrăMultumesc, un an frumos tuturor 3
johnny&white Reputație: -438 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Ianuarie 1, 2016 La multi ani! 3 3
stavroghinakamiskin Reputație: 143 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 Trollescoviciulos,nu prea iti zaresc moaca de lautar de la inaltimea asta.Pe picon...in ce parte e cimitirul tristelor figuri? Iar am uitat sa fac poze cu sampania.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 1, 2016 maine merg la Biserica sa ma rog
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 1, 2016 maine merg la Biserica sa ma rog Pentru mișikin?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 1, 2016 Trollescoviciulos,nu prea iti zaresc moaca de lautar de la inaltimea asta.Pe picon...in ce parte e cimitirul tristelor figuri? Iar am uitat sa fac poze cu sampania.Scoate capu' pă geam că te văz io
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 1, 2016 Pentru mișikin? lol,pt familia mea,dar de ce nuodata am spus si pt Ciucurel si copilasu lui ca m-a prins inainte de plecare si m-a rugat.ba odata am zis si pt Amada sa-i vina mintea in sfera propice din proprie initiativa )
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 1, 2016 Trollescoviciulos,nu prea iti zaresc moaca de lautar de la inaltimea asta.Pe picon...in ce parte e cimitirul tristelor figuri? Iar am uitat sa fac poze cu sampania.Mîșkine o sugi în gură sau în cur? Peseu ... s-au dezumflat mă, gleznele alea? 3 2
skyseven Reputație: 15269 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:- Oras:- Postat Ianuarie 1, 2016 maine merg la Biserica sa ma rog Crezi in rugaciune, este? Eu nu mai cred ca exista cineva care sa ma asculte. Nu ma indoiesc de existenta unei autoritati superioare, desi mi se rupe in sens figurat. Imi bag pula in tot ce e metafizic si fizic.@roz, te rog sa te rogi si pentru mine daca nu uiti si spune-i aluia sa-mi dea sanatate si bani ca sa fut cat mai mult!!Otherwise, no offence for what you believe. Te iubesc.
killbill13 Reputație: 8009 Postat Ianuarie 2, 2016 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Ianuarie 2, 2016 Ma distreaza de fiecare data cand scrie cineva aiurea , dupa care se scuza ca e pe telefon si il corecteaza ! Scuza asta este folosita ca avariile la masina, adica , daca le am aprinse nu mai conteaza ca n-ai nici o treaba cu regulile de circulatie sau respectul in trafic ! Fix la fel, scuza asta, daca stai s-o analizezi spune clar: Am dat o caruta de bani pe un telefon ca sa-l pun pe masa la restaurant, dar, habar n-am sa folosesc niste functii de baza ale lui ! P.S: Mai bine zici ca ai degetele mari ! 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum