Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Daca simt acolo putina depresie, tot tu ai sugerat solutia, am vazut mai devreme ca ziceai pe alt thread ceva de niste vin :)

Nu zice nimeni sa te imbeti, dar de multe ori un pahar-doua fac minuni.

Sau ia au' ce zice Lopix, push the shutter! Si gandeste-te ca mereu poate fi mai rau: uite la mine, DSLR-ul l-am lasat sa faca poze restu' familiei care-i inca in vacanta, si amu' tot ce stie sa faca poze in casa sunt telefonu' si o compacta din 2005. La ce pl lu' Hector sa fac poze cu alea noaptea, ca si ISO800 arata ca un koor...?

Daca te duci undeva unde este bine luminat, un timp de expunere de 2-3 minute te-ar putea ajuta (evident, musai trepied sau pus pe ceva stabil) ;)

• Like 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

N-ai semnal, pe asta o s-o vezi.

Regaset-ti increderea, te implor, daca ma gonesti acum nu te mai recunoaste nici cea care ma tot streseaza...

Ai tot spus... am si un inel... calca pe pamant, te rog, daca eu decolez praf te fac fara mila cu toata familia...

Inca am rabdare si cer... Tu te-ai plictisit d jucarica? Sufletul meu? Merg peste, evident. Vrei sa te fac sa-ti para rau ca te-ai nascut? Nu amenint, pui, eu chiar am puteri...

Revino la normale, altfel cu toata dragostea mea... la pamant te pun!

• Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Daca simt acolo putina depresie, tot tu ai sugerat solutia, am vazut mai devreme ca ziceai pe alt thread ceva de niste vin :)

Nu zice nimeni sa te imbeti, dar de multe ori un pahar-doua fac minuni.

Sau ia au' ce zice Lopix, push the shutter! Si gandeste-te ca mereu poate fi mai rau: uite la mine, DSLR-ul l-am lasat sa faca poze restu' familiei care-i inca in vacanta, si amu' tot ce stie sa faca poze in casa sunt telefonu' si o compacta din 2005. La ce pl lu' Hector sa fac poze cu alea noaptea, ca si ISO800 arata ca un koor...?

Voi fotografilor :) funny .... am incercat unul-doua, pahare devin ... mai incerc unul si ma pun la film, oricum poimaine e luni si voi fi din nou in elementul meu :)

Postat

Zambeste, maine poate fi mai rau. :)

Sau treci pe la mine sa ne consolam... :laugh2

Fara tzex ca nu de asta ducem lpsa... desi m-as cam razbuna! :laugh2

:hug1

Permite-mi a declina aceasta invitatie, sunt destui prin zona care mai au nevoie de consolare, eu ma descurc singur, imi voi reveni ...

• Oras:Bucuresti
Postat

Permite-mi a declina aceasta invitatie, sunt destui prin zona care mai au nevoie de consolare, eu ma descurc singur, imi voi reveni ...

:) Ce pe faza am fost, pana acum am stat in pat... :)

Am vrut sa zmullg un zambet, nimic mai mult. :hug1

Ma tine in stres, baga-mi-as ceva. 2 telefoane inchise... zici ca sunt ma-sa nu alta. :slap2 :laugh2

• Like 1
Postat

:) Ce pe faza am fost, pana acum am stat in pat... :)

Am vrut sa zmullg un zambet, nimic mai mult. :hug1

Ma tine in stres, baga-mi-as ceva. 2 telefoane inchise... zici ca sunt ma-sa nu alta. :slap2 :laugh2

M-ai lost in translation ..... cine te tine in stres, de ce sunt cele 2 telefoane inchise, ma-sa cui ?

Vizitator
Postat

Empty .....

You need a good (and long) sleep... or a GOOD AND LONG drinking session ! ;) (cu eventuale tarii, da' nu de carcater)...

Postat

M-ai lost in translation ..... cine te tine in stres, de ce sunt cele 2 telefoane inchise, ma-sa cui ?

:laugh2  Hai, mai, ( vorba mea, fara jignire) de cine puteam sa vorbesc? :)

Postat

De Picon ..... :)

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :slap2

Tare asta!  :laugh2

Unul din incarcatoare acum l-am vazut in casa, a plecat pleasca tampitul... (imi permit)

Ce pretentii sa mai am?  :slap2  Care copii ca deja trebuie sa am grija cu unul?!  :laugh2  :slap2 

• Like 2
Vizitator
Postat

Unul din incarcatoare acum l-am vazut in casa, a plecat pleasca tampitul... (imi permit)

Ce pretentii sa mai am?  :slap2  Care copii ca deja trebuie sa am grija cu unul?!  :laugh2  :slap2

• Like 1
Vizitator
Postat

Nervoasa! :

Nu era inghetata la Carrefour ? :laugh2 :laugh2

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Fuseși la ...?  :laugh2

Se duce si-n alta parte ??!!

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:sud
Postat

Bine ca l-ai gasit. La mine e pana prostului. Sper sa .l rezolve cineva . O sa le dau meiluri.

TE IUBEEEEEEEEEEEEESC 

Postat

Nervoasa! :

Ia o pastila de cal-mare !

post-70730-0-72881600-1452418716_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Nu era inghetata la Carrefour ? :laugh2 :laugh2

Am papat una aseara! :P ...era cu aroma de pepene...

Postat

A cunoscut.o pe mama. Ori e Jihad ori e alianta ruso-americana

Postat

Bine ca l-ai gasit. La mine e pana prostului. Sper sa .l rezolve cineva . O sa le dau meiluri.

TE IUBEEEEEEEEEEEEESC 

Ce intelgi tu prin iubire?

Nu te-ai sinchisit sa ma suni pana acum, dar ai acces la forum...

Am spus prostii cand am postat aici negasindu-te?

Iubire din asta egoista s-o tii pentru tine, nu mai implica oameni care stau de grija ta.

Ai spus ca ai vrut sa iubesti pe cineva... Ai vrut sa fii iubit. Berbec capos, eu stiu ce am luat, tu stii ce pierzi?

Cauta un minim de demnitate si decenta sa dai un telefon.

Apropos, cand mai spun ca am nevoie de ceva, nu-mi baga p gat o tastatura defecta!

Numai asta ce nervi imi face! Ti-am spus ca e 20-30 lei. Crede daca nu intelegi si nu te mai impune ca nu ajungi pana la mine in viata asta...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...