Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2016 Postat Ianuarie 9, 2016 Daca simt acolo putina depresie, tot tu ai sugerat solutia, am vazut mai devreme ca ziceai pe alt thread ceva de niste vin Nu zice nimeni sa te imbeti, dar de multe ori un pahar-doua fac minuni. Sau ia au' ce zice Lopix, push the shutter! Si gandeste-te ca mereu poate fi mai rau: uite la mine, DSLR-ul l-am lasat sa faca poze restu' familiei care-i inca in vacanta, si amu' tot ce stie sa faca poze in casa sunt telefonu' si o compacta din 2005. La ce pl lu' Hector sa fac poze cu alea noaptea, ca si ISO800 arata ca un koor...?Daca te duci undeva unde este bine luminat, un timp de expunere de 2-3 minute te-ar putea ajuta (evident, musai trepied sau pus pe ceva stabil) 1
Administrator pisicuts Reputație: 114527 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Ianuarie 9, 2016 N-ai semnal, pe asta o s-o vezi.Regaset-ti increderea, te implor, daca ma gonesti acum nu te mai recunoaste nici cea care ma tot streseaza...Ai tot spus... am si un inel... calca pe pamant, te rog, daca eu decolez praf te fac fara mila cu toata familia...Inca am rabdare si cer... Tu te-ai plictisit d jucarica? Sufletul meu? Merg peste, evident. Vrei sa te fac sa-ti para rau ca te-ai nascut? Nu amenint, pui, eu chiar am puteri...Revino la normale, altfel cu toata dragostea mea... la pamant te pun! 2
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Ianuarie 9, 2016 Daca simt acolo putina depresie, tot tu ai sugerat solutia, am vazut mai devreme ca ziceai pe alt thread ceva de niste vin Nu zice nimeni sa te imbeti, dar de multe ori un pahar-doua fac minuni. Sau ia au' ce zice Lopix, push the shutter! Si gandeste-te ca mereu poate fi mai rau: uite la mine, DSLR-ul l-am lasat sa faca poze restu' familiei care-i inca in vacanta, si amu' tot ce stie sa faca poze in casa sunt telefonu' si o compacta din 2005. La ce pl lu' Hector sa fac poze cu alea noaptea, ca si ISO800 arata ca un koor...? Voi fotografilor funny .... am incercat unul-doua, pahare devin ... mai incerc unul si ma pun la film, oricum poimaine e luni si voi fi din nou in elementul meu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2016 Simti.... Merci frumos! 1
yka Reputație: 9109 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2016 picanta,http://yoursmiles.org/tsmile/sex/t15209.gif
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Ianuarie 10, 2016 Empty .....
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 10, 2016 Fuseși la ...?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2016 Empty ..... Zambeste, maine poate fi mai rau. Sau treci pe la mine sa ne consolam... Fara tzex ca nu de asta ducem lpsa... desi m-as cam razbuna!
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Ianuarie 10, 2016 Zambeste, maine poate fi mai rau. Sau treci pe la mine sa ne consolam... Fara tzex ca nu de asta ducem lpsa... desi m-as cam razbuna! Permite-mi a declina aceasta invitatie, sunt destui prin zona care mai au nevoie de consolare, eu ma descurc singur, imi voi reveni ...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2016 Permite-mi a declina aceasta invitatie, sunt destui prin zona care mai au nevoie de consolare, eu ma descurc singur, imi voi reveni ... Ce pe faza am fost, pana acum am stat in pat... Am vrut sa zmullg un zambet, nimic mai mult. Ma tine in stres, baga-mi-as ceva. 2 telefoane inchise... zici ca sunt ma-sa nu alta. 1
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Ianuarie 10, 2016 Ce pe faza am fost, pana acum am stat in pat... Am vrut sa zmullg un zambet, nimic mai mult. Ma tine in stres, baga-mi-as ceva. 2 telefoane inchise... zici ca sunt ma-sa nu alta. M-ai lost in translation ..... cine te tine in stres, de ce sunt cele 2 telefoane inchise, ma-sa cui ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2016 Postat Ianuarie 10, 2016 Empty .....You need a good (and long) sleep... or a GOOD AND LONG drinking session ! (cu eventuale tarii, da' nu de carcater)...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2016 M-ai lost in translation ..... cine te tine in stres, de ce sunt cele 2 telefoane inchise, ma-sa cui ? Hai, mai, ( vorba mea, fara jignire) de cine puteam sa vorbesc?
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Ianuarie 10, 2016 Hai, mai, ( vorba mea, fara jignire) de cine puteam sa vorbesc? De Picon ..... 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2016 De Picon ..... :laugh2 Tare asta! Unul din incarcatoare acum l-am vazut in casa, a plecat pleasca tampitul... (imi permit)Ce pretentii sa mai am? Care copii ca deja trebuie sa am grija cu unul?! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2016 Postat Ianuarie 10, 2016 :laugh2 Tare asta! Unul din incarcatoare acum l-am vazut in casa, a plecat pleasca tampitul... (imi permit)Ce pretentii sa mai am? Care copii ca deja trebuie sa am grija cu unul?! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2016 Postat Ianuarie 10, 2016 Nervoasa! :Nu era inghetata la Carrefour ? :laugh2
raffaello Reputație: -6838 Postat Ianuarie 10, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Ianuarie 10, 2016 Fuseși la ...? Se duce si-n alta parte ??!! 3 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Ianuarie 10, 2016 :laugh2 Tare asta! Unul din incarcatoare acum l-am vazut in casa, a plecat pleasca tampitul... (imi permit)Ce pretentii sa mai am? Care copii ca deja trebuie sa am grija cu unul?! Bine ca l-ai gasit. La mine e pana prostului. Sper sa .l rezolve cineva . O sa le dau meiluri.TE IUBEEEEEEEEEEEEESC
raffaello Reputație: -6838 Postat Ianuarie 10, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Ianuarie 10, 2016 Nervoasa! :Ia o pastila de cal-mare ! 3 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2016 Postat Ianuarie 10, 2016 Nu era inghetata la Carrefour ? :laugh2Am papat una aseara! ...era cu aroma de pepene...
klm112 Reputație: 5026 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Ianuarie 10, 2016 M-ai lost in translation ..... cine te tine in stres, de ce sunt cele 2 telefoane inchise, ma-sa cui ? A cunoscut.o pe mama. Ori e Jihad ori e alianta ruso-americana
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2016 Bine ca l-ai gasit. La mine e pana prostului. Sper sa .l rezolve cineva . O sa le dau meiluri.TE IUBEEEEEEEEEEEEESC Ce intelgi tu prin iubire?Nu te-ai sinchisit sa ma suni pana acum, dar ai acces la forum...Am spus prostii cand am postat aici negasindu-te?Iubire din asta egoista s-o tii pentru tine, nu mai implica oameni care stau de grija ta.Ai spus ca ai vrut sa iubesti pe cineva... Ai vrut sa fii iubit. Berbec capos, eu stiu ce am luat, tu stii ce pierzi?Cauta un minim de demnitate si decenta sa dai un telefon.Apropos, cand mai spun ca am nevoie de ceva, nu-mi baga p gat o tastatura defecta!Numai asta ce nervi imi face! Ti-am spus ca e 20-30 lei. Crede daca nu intelegi si nu te mai impune ca nu ajungi pana la mine in viata asta...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum