klm112 Reputație: 5026 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Ianuarie 10, 2016 Ce intelgi tu prin iubire?Nu te-ai sinchisit sa ma suni pana acum, dar ai acces la forum...Am spus prostii cand am postat aici negasindu-te?Iubire din asta egoista s-o tii pentru tine, nu mai implica oameni care stau de grija ta.Ai spus ca ai vrut sa iubesti pe cineva... Ai vrut sa fii iubit. Berbec capos, eu stiu ce am luat, tu stii ce pierzi?Cauta un minim de demnitate si decenta sa dai un telefon.Apropos, cand mai spun ca am nevoie de ceva, nu-mi baga p gat o tastatura defecta!Numai asta ce nervi imi face! Ti-am spus ca e 20-30 lei. Crede daca nu intelegi si nu te mai impune ca nu ajungi pana la mine in viata asta...vezi si PM
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2016 Am vazut la notificari, nu deschid.Esti tu capos, dar nu ma ntrce nimeni la ambitie. vezi si PM
klm112 Reputație: 5026 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Ianuarie 10, 2016 Am vazut la notificari, nu deschid.Esti tu capos, dar nu ma ntrce nimeni la ambitie.Am doar apeluri de urgenta,astept deblocarea lor.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2016 Am doar apeluri de urgenta,astept deblocarea lor. As pune botul ca ai plecat fara rroming, doar ca nu e prima calatorie...Nu mai drege, ma doare mai mult cand sunt mintita.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 10, 2016 Nervoasa! :Ţi-ai luat vo' ţeapa? 1
raffaello Reputație: -6838 Postat Ianuarie 10, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Ianuarie 10, 2016 Ţi-ai luat vo' ţeapa?A lasat-o neterminata ! Peseu : Vecinu' 4 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2016 Ce frumoase sunt certurile astea amoroase...si cat este de frumoasa impacarea. Ce frumoasa e dragostea. Mi s-a facut pofta sa ma cert cu barbatul meu. Unde esti domne, manca-ti-as celebritatea?!?! Hai sa ne certam.
klm112 Reputație: 5026 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Ianuarie 10, 2016 Ce frumoase sunt certurile astea amoroase...si cat este de frumoasa impacarea. Ce frumoasa e dragostea. Mi s-a facut pofta sa ma cert cu barbatul meu. Unde esti domne, manca-ti-as celebritatea?!?! Hai sa ne certam.Are dreptate sa ma certe, e o fata extraordinara.
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2016 1 13
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 10, 2016 Ce frumoase sunt certurile astea amoroase...si cat este de frumoasa impacarea. Ce frumoasa e dragostea. Mi s-a facut pofta sa ma cert cu barbatul meu. Unde esti domne, manca-ti-as celebritatea?!?! Hai sa ne certam.Sunt frumoase, dar într-un spaţiu public chiar nu le văd rostul...părerea mea 7
raffaello Reputație: -6838 Postat Ianuarie 10, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Ianuarie 10, 2016 Azi sunt nitel racit.Ma duc sa-mi iau medicamentul 4 1
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 10, 2016 Ce frumoase sunt certurile astea amoroase...si cat este de frumoasa impacarea. Ce frumoasa e dragostea. Mi s-a facut pofta sa ma cert cu barbatul meu. Unde esti domne, manca-ti-as celebritatea?!?! Hai sa ne certam.Ai pregătit preșul? 4 2
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 10, 2016 https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=kNBr1s-oG4w 4 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2016 Postat Ianuarie 10, 2016 Azi sunt nitel racit.Ma duc sa-mi iau medicamentulBun, Bun ! 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2016 Sunt frumoase, dar într-un spaţiu public chiar nu le văd rostul...părerea mea Poi, ti se pare acceptabila nebunia sa vorbesc aici?Sanatate...
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 10, 2016 Poi, ti se pare acceptabila nebunia sa vorbesc aici?Sanatate...NU!!!Sunt problemele voastre intime și trebuiesc rezolvate numai și numai în intimitatea cuibușorului vostru de nebunii...e un sfat amical, tu fă cum consideri de cuviinţă Sănătate și ţie...și toate cele bune 1
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2016 NU!!!Sunt problemele voastre intime și trebuiesc rezolvate numai și numai în intimitatea cuibușorului vostru de nebunii...e un sfat amical, tu fă cum consideri de cuviinţă Sănătate și ţie...și toate cele bune Tot felul de fetishuri pe lumea asta, daca ei se excita spaland rufe-n public... Da' ce-i drept as prefera sa-si faca topic separat :laugh2 2
klm112 Reputație: 5026 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Ianuarie 10, 2016 Ai pregătit preșul? Probabil biciul 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2016 NU!!!Sunt problemele voastre intime și trebuiesc rezolvate numai și numai în intimitatea cuibușorului vostru de nebunii...e un sfat amical, tu fă cum consideri de cuviinţă Sănătate și ţie...și toate cele bune N-am ales eu asta. Probabil biciul Daca tu scrii aici, daca mesajul tau ca nu poti suna ca nu mrge nici cu 004... a ajuns la mine...Esti prea prost?Nu te vad bine, te cam musca cainii d cur? Nu asta ai cerut? Liber? Liber sau singur in lume? Crezi ca le ai pe toate....
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2016 Nu mai protejez, pe el!!! O sa vezi ce inseamna sa-ti bat joc de un adevarat dar... la care ai visat si de care ti-ai batut joc.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 10, 2016 Nu mai protejez, pe el!!! Îţi protejezi relaţia, nicidecum pe el sau pe...dreaq să mă EE Vorbiţi/discutaţi/dezbateţi în privat, e mult mai ok Ti pup...și fii înţeleaptă, lumea abia așteaptă astfel de can-can-uri 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2016 Îţi protejezi relaţia, nicidecum pe el sau pe...dreaq să mă EE Vorbiţi/discutaţi/dezbateţi în privat, e mult mai ok Ti pup...și fii înţeleaptă, lumea abia așteaptă astfel de can-can-uri Ce asteapta lumea nu prea ma intereseza, cam deloc.A gasit cum sa ma sune sa-si ceara iertare...Iert acum? Dinti in asfalt sa vad! Eu sunt srioasa si cand spun ceva nu mint.Nu-l iarta nimeni pentru ce mi-a facut.....
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 10, 2016 Ce asteapta lumea nu prea ma intereseza, cam deloc.A gasit cum sa ma sune sa-si ceara iertare...Iert acum? Dinti in asfalt sa vad! Eu sunt srioasa si cand spun ceva nu mint.Nu-l iarta nimeni pentru ce mi-a facut..... Iartă...crede și nu cerceta 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2016 Postat Ianuarie 10, 2016 Iartă...crede și nu cerceta cine e dă vină in scandalu' ăsta ? 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum