the godfather Reputație: -1028 Postat Ianuarie 10, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Ianuarie 10, 2016 soarta....) 2 9
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 10, 2016 cine e dă vină in scandalu' ăsta ?Klm, indubitabil 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2016 Iartă...crede și nu cerceta Am cam obosit sa las de la mine...Am tinut tot... hai sa fiu pamanteana... simpla... nnu sunt orice femeie d care iti bati joc, eu cand dau.... n-o sa-ti spuna, dar o sa simta.
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2016 Postat Ianuarie 10, 2016 Klm, indubitabil un nonorocit
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 10, 2016 Am cam obosit sa las de la mine...Am tinut tot... hai sa fiu pamanteana... simpla... nnu sunt orice femeie d care iti bati joc, eu cand dau.... n-o sa-ti spuna, dar o sa simta. Ok, voi știţi mai bine ce și cum e între voi, așa e și normal să fie...chiar simţi nevoia să-ţi expui toate trăirile aici???Acum ce-ar trebui să urmeze??? să vină și klm-ul cu varianta lui și deja aţi dat-o-n strehăisme demne de wowbiz...repet, e păcat, ce-i între voi, tre' să rămână doar între voi Baftă!!! 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 10, 2016 un nonorocit L-am simţit și io =)) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2016 Postat Ianuarie 10, 2016 Am cam obosit sa las de la mine...Am tinut tot... hai sa fiu pamanteana... simpla... nnu sunt orice femeie d care iti bati joc, eu cand dau.... n-o sa-ti spuna, dar o sa simta. 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2016 Ok, voi știţi mai bine ce și cum e între voi, așa e și normal să fie...chiar simţi nevoia să-ţi expui toate trăirile aici???Acum ce-ar trebui să urmeze??? să vină și klm-ul cu varianta lui și deja aţi dat-o-n strehăisme demne de wowbiz...repet, e păcat, ce-i între voi, tre' să rămână doar între voi Baftă!!! Pui, glumeste cu fraierii, inca si ultima data spun. Varianta lui? Daca ma pun in papuci lui raman rtarda. Stai chill. Eu am vrut o garsoniera in chirie, n-am crut atata car d probleme...Intggreaba-l, eu nu prea am gresit, nu vad cu ce.Felul in care scriu tot de el tin.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 10, 2016 Pui, glumeste cu fraierii, inca si ultima data spun. Varianta lui? Daca ma pun in papuci lui raman rtarda. Stai chill. Eu am vrut o garsoniera in chirie, n-am crut atata car d probleme...Intggreaba-l, eu nu prea am gresit, nu vad cu ce.Felul in care scriu tot de el tin. Ok! Să fii iubită
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2016 Ok! Să fii iubită Te-ai gandit mult? Mrci, dar mult mai bin era singura...
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 10, 2016 Te-ai gandit mult? Mrci, dar mult mai bin era singura... Am IQ-ul peste medie, nu tre' să gândesc mult, sunt spontan...în poola mea ) Ti pup!!!
the godfather Reputație: -1028 Postat Ianuarie 10, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Ianuarie 10, 2016 ma simt bine....sper că și voi...) 1 9
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Ianuarie 10, 2016 S-a mutat Acces Direct pe forum si nu stiu eu, incercam sa fug de faze gen alea de la TV, da' vad ca apar peste tot .... of, of, dragostea
Administrator pisicuts Reputație: 114572 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Ianuarie 10, 2016 S-a mutat Acces Direct pe forum si nu stiu eu, incercam sa fug de faze gen alea de la TV, da' vad ca apar peste tot .... of, of, dragostea mai trebuie sa vina leo de la strehaia sa dea cadouri x6 si lamborghini
yka Reputație: 9109 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2016 stati meyyy-io nu stiu mimic-ce s'o intamplat ??? s'o insurat Pisicu???
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Ianuarie 10, 2016 mai trebuie sa vina leo de la strehaia sa dea cadouri x6 si lamborghini Fix asa voiam sa zic si eu .... da' nu sa vina Leo, eu voiam sa intreb care-i Leo, carei Dana Criminala, Loredana Chivu, Cruduta si altele asemenea
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Ianuarie 10, 2016 stati meyyy-io nu stiu mimic-ce s'o intamplat ??? s'o insurat Pisicu??? Neee, cand sa'nsoara Pisicu da la WOW Biz .... da' de ce, voiai sa dansezi pe masa ?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2016 Am IQ-ul peste medie, nu tre' să gândesc mult, sunt spontan...în poola mea ) Ti pup!!! Pai eu vorbeam cu orice berchea din gara...
Administrator pisicuts Reputație: 114572 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Ianuarie 10, 2016 stati meyyy-io nu stiu mimic-ce s'o intamplat ??? s'o insurat Pisicu??? eu ma insor de 3 ori pe saptamana ))
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 10, 2016 Și divorțezi tot de trei?
yka Reputație: 9109 Postat Ianuarie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 10, 2016 Neee, cand sa'nsoara Pisicu da la WOW Biz .... da' de ce, voiai sa dansezi pe masa ?nu meyyy,trebee taiat din lista...pe masa,dansezi pe burta? ca numai asa stau....
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Ianuarie 10, 2016 Și divorțezi tot de trei? El e ca'n Las Vegas
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Ianuarie 10, 2016 nu meyyy,trebee taiat din lista...pe masa,dansezi pe burta? ca numai asa stau.... Daca-ti place pe la spate ...... Hai Pisi, zi matale cum era aia - pe la spate, pe la spate, asa vor fetele toate ......s-arunce Pisi cu banii sa loveasca'n cap dusmanii 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum