rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 11, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 11, 2016 Roz, păi nu te mâncă pe tine-n cur? inca unu care isi ofera parerea neintrebata ori imi trebuie si acordul tau cand glumesc Stii vorba cu măgaru și samaru ? Este only problema noastra proprie si personalăevident. dar nu-i merge e-ulPisicuts sper ca ai tastaturi de rezerva,uite ce se poate intampla. Eu ma ocup de rezerva de sarmale
klm112 Reputație: 5026 Postat Ianuarie 11, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Ianuarie 11, 2016 inca unu care isi ofera parerea neintrebata ori imi trebuie si acordul tau cand glumesc evident. dar nu-i merge e-ulPisicuts sper ca ai tastaturi de rezerva,uite ce se poate intampla. Eu ma ocup de rezerva de sarmale...
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 11, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 11, 2016 Nea Klm-ule, așa e bre, e problema voastră proprie și personală, dar când o expui aici, asta și alte chestii, degeaba te superi ca măgaru pe sat ( că tot vorbiși matale de măgar). Vreți să fie proprii și personale? Faceți-le voi să fie! Și nu poți spune că nu ați fost avertizați!Mie îmi pare sincer rău, dar a cui e vina că v-ați întins rufele la uscat în văzul lumii? 3 2
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 11, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 11, 2016 Roz, păi nu te mâncă pe tine-n cur? inca unu care isi ofera parerea neintrebata ori imi trebuie si acordul tau cand glumesc Nu vezi fey că și io glumesc?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Ianuarie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 11, 2016 Iubito, fii o zeiță, ceartă-mă numai pe mine. Lasă-i pe ceilalți să savureze popcornu la alte meciuri Mai si comentezi? Am inchis tel cand suna. Dedu restul.
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2016 Postat Ianuarie 11, 2016 http://i.imgur.com/CP3Df3P.jpg 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2016 Postat Ianuarie 11, 2016 inca unu care isi ofera parerea neintrebata ori imi trebuie si acordul tau cand glumesc Nu vezi fey că și io glumesc? Hai glumeste cu mine ca eu nu ma supar!
klm112 Reputație: 5026 Postat Ianuarie 11, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Ianuarie 11, 2016 Nea Klm-ule, așa e bre, e problema voastră proprie și personală, dar când o expui aici, asta și alte chestii, degeaba te superi ca măgaru pe sat ( că tot vorbiși matale de măgar). Vreți să fie proprii și personale? Faceți-le voi să fie! Și nu poți spune că nu ați fost avertizați!Mie îmi pare sincer rău, dar a cui e vina că v-ați întins rufele la uscat în văzul lumii?Ai dreptate. Foaie verde lobodăGura lumii slobodă. 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 11, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 11, 2016 inca unu care isi ofera parerea neintrebata ori imi trebuie si acordul tau cand glumesc Nu vezi fey că și io glumesc? tempereaza modul in care glumesti.caterinca in sine imi place, ti-am zis in privat care e pb. Cat despre klm si Amada nu mai dramatizati,se joaca si ei ca in cuplu. 1
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 11, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 11, 2016 Hai glumeste cu mine ca eu nu ma supar! Cu tine nu glumesc, pe tine te fut. 3 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 11, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 11, 2016 Ce m-as tavali intr-un munte de sarmale
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2016 Postat Ianuarie 11, 2016 Ce m-as tavali intr-un munte de sarmale WHAT ?! In miros de varza, orez fiert si carne !? Mi-ar pieri ot chefu' ! :laugh2 1
justlove Reputație: 8972 Postat Ianuarie 11, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Ianuarie 11, 2016 Ce m-as tavali intr-un munte de sarmale io intr.o mare de frisca 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 11, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 11, 2016 WHAT ?! In miros de varza, orez fiert si carne !? Mi-ar pieri ot chefu' ! :laugh2 Am tema pt acas sa ma ingras ,sa imi creasca sanii. Ma gandeam ca e mai practic asa
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2016 Postat Ianuarie 11, 2016 io intr.o mare de frisca Asa da, merge, merge, si la futai si pe partea cu foto ! Sau intr-o cada plina cu lapte ! :blushing2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 11, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 11, 2016 io intr.o mare de frisca un pat umplut de bomboane colorate,sa iti dai drumu' in dulcegarii 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2016 Postat Ianuarie 11, 2016 Am tema pt acas sa ma ingras ,sa imi creasca sanii. Ma gandeam ca e mai practic asaPartea cu ingrasatu' cred ca merge, dar hmm... :thinking crescutu' sanilor i'm not so sure ! :laugh2 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 11, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 11, 2016 Partea cu ingrasatu' cred ca merge, dar hmm... :thinking crescutu' sanilor i'm not so sure ! :laugh2 mie mi se pare corpul meu frumos proportionat,dar daca-i place cu galeata....ii fac pe placps eu cand ma ingras iau maxim la sani
klm112 Reputație: 5026 Postat Ianuarie 11, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Ianuarie 11, 2016 Asa da, merge, merge, si la futai si pe partea cu foto ! Sau intr-o cada plina cu lapte ! :blushing2 Amice am vaga impresie ca ai folosit un termen destul de rar pentru vocabularul si costumul tău 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 11, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 11, 2016 chiar asa ete la Lopix ce golan incognito e si se da mieros
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2016 Postat Ianuarie 11, 2016 Amice am vaga impresie ca ai folosit un termen destul de rar pentru vocabularul si costumul tău (fiecare cu opiniile sale ) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2016 Postat Ianuarie 11, 2016 chiar asa ete la Lopix ce golan incognito e si se da mieros well, futai, da, nu e de speriat, cred 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 11, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 11, 2016 (fiecare cu opiniile sale )pai futai se potriveste cu baitza si laptic, baiete baga-ti mintile in cap
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Ianuarie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 11, 2016 Nea Klm-ule, așa e bre, e problema voastră proprie și personală, dar când o expui aici, asta și alte chestii, degeaba te superi ca măgaru pe sat ( că tot vorbiși matale de măgar). Vreți să fie proprii și personale? Faceți-le voi să fie! Și nu poți spune că nu ați fost avertizați!Mie îmi pare sincer rău, dar a cui e vina că v-ați întins rufele la uscat în văzul lumii? Chiar trbui sa-ti trag si tie una?! Ce a expus el? Sau esti atat de retardat sa crezi ca lovind in el dai de mine?
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2016 Postat Ianuarie 11, 2016 pai futai se potriveste cu baitza si laptic, baiete baga-ti mintile in cap Pai...da..., dar se potriveste si cu foto, na ! http://epicsaholic.com/pics/1415/naked-girls-milk.jpg 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum