Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Roz, păi nu te mâncă pe tine-n cur?  :laugh2

inca unu care isi ofera parerea neintrebata ori imi trebuie si acordul tau cand glumesc

Stii vorba cu măgaru și samaru ? Este only problema noastra proprie si personală

evident. dar nu-i merge e-ul

Pisicuts sper ca ai tastaturi de rezerva,uite ce se poate intampla. Eu ma ocup de rezerva de sarmale

• Oras:sud
Postat

inca unu care isi ofera parerea neintrebata ori imi trebuie si acordul tau cand glumesc

evident. dar nu-i merge e-ul

Pisicuts sper ca ai tastaturi de rezerva,uite ce se poate intampla. Eu ma ocup de rezerva de sarmale

...

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nea Klm-ule, așa e bre, e problema voastră proprie și personală, dar când o expui aici, asta și alte chestii, degeaba te superi ca măgaru pe sat ( că tot vorbiși matale de măgar). Vreți să fie proprii și personale? Faceți-le voi să fie! Și nu poți spune că nu ați fost avertizați!

Mie îmi pare sincer rău, dar a cui e vina că v-ați întins rufele la uscat în văzul lumii?

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Roz, păi nu te mâncă pe tine-n cur?   :laugh2

Nu vezi fey că și io glumesc?  :slap2

• Oras:Bucuresti
Postat

Iubito, fii o zeiță, ceartă-mă numai pe mine. Lasă-i pe ceilalți să savureze popcornu la alte meciuri :hug1

Mai si comentezi? Am inchis tel cand suna. Dedu restul.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Hai glumeste cu mine ca eu nu ma supar! :X
Postat

Nea Klm-ule, așa e bre, e problema voastră proprie și personală, dar când o expui aici, asta și alte chestii, degeaba te superi ca măgaru pe sat ( că tot vorbiși matale de măgar). Vreți să fie proprii și personale? Faceți-le voi să fie! Și nu poți spune că nu ați fost avertizați!

Mie îmi pare sincer rău, dar a cui e vina că v-ați întins rufele la uscat în văzul lumii?

Ai dreptate.

Foaie verde lobodă

Gura lumii slobodă.

• Like 1
Postat

tempereaza modul in care glumesti.caterinca in sine imi place, ti-am zis in privat care e pb. Cat despre klm si Amada nu mai dramatizati,se joaca si ei ca in cuplu.

• Like 1
Postat

Hai glumeste cu mine ca eu nu ma supar! :X

Cu tine nu glumesc, pe tine te fut.  :laugh2 

:atm  :doggystyle  :felatie  :sexanal

• Like 3
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Ce m-as tavali intr-un munte de sarmale :laugh2

WHAT ?! In miros de varza, orez fiert si carne !? Mi-ar pieri ot chefu' ! :laugh2 :laugh2 :slap2

• Like 1
Postat

WHAT ?! In miros de varza, orez fiert si carne !? Mi-ar pieri ot chefu' ! :laugh2 :laugh2 :slap2

Am tema pt acas sa ma ingras ,sa imi creasca sanii. Ma gandeam ca e mai practic asa

Vizitator
Postat

io intr.o mare de frisca  :laugh2

Asa da, merge, merge, si la futai si pe partea cu foto ! Sau intr-o cada plina cu lapte ! ;) :blushing2 :blushing2 :innocent

Postat

io intr.o mare de frisca  :laugh2

un pat umplut de bomboane colorate,sa iti dai drumu' in dulcegarii :laugh2

• Like 1
Vizitator
Postat

Am tema pt acas sa ma ingras ,sa imi creasca sanii. Ma gandeam ca e mai practic asa

Partea cu ingrasatu' cred ca merge, dar hmm... :thinking :thinking crescutu' sanilor i'm not so sure ! :laugh2 :laugh2 :blushing2

• Like 1
Postat

Partea cu ingrasatu' cred ca merge, dar hmm... :thinking :thinking crescutu' sanilor i'm not so sure ! :laugh2 :laugh2 :blushing2

mie mi se pare corpul meu frumos proportionat,dar daca-i place cu galeata....ii fac pe plac

ps eu cand ma ingras iau maxim la sani

Postat

Asa da, merge, merge, si la futai si pe partea cu foto ! Sau intr-o cada plina cu lapte ! ;) :blushing2 :blushing2 :innocent

Amice am vaga impresie ca ai folosit un termen destul de rar pentru vocabularul si costumul tău

• Like 1
Vizitator
Postat

Amice am vaga impresie ca ai folosit un termen destul de rar pentru vocabularul si costumul tău

:) :habarnam :) (fiecare cu opiniile sale ;) )

• Like 1
Vizitator
Postat

chiar asa ete la Lopix ce golan incognito e si se da mieros :laugh2

well, futai, da, nu e de speriat, cred :)

• Like 2
Postat

:) :habarnam :) (fiecare cu opiniile sale ;) )

pai futai se potriveste cu baitza si laptic, baiete baga-ti mintile in cap :*

Postat

Chiar trbui sa-ti trag si tie una?! Ce a expus el? Sau esti atat de retardat sa crezi ca lovind in el dai de mine?

Vizitator
Postat

pai futai se potriveste cu baitza si laptic, baiete baga-ti mintile in cap :*

Pai...da..., dar se potriveste si cu foto, na ! :rax2   :laugh2 

http://epicsaholic.com/pics/1415/naked-girls-milk.jpg

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...