Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:duc cu sorcova
Postat

Pai nu fi haina, prostule, toti avem un suflet, tu ce ai cu al meu?

Nu ai pe cine sa te versi si ma iei cu frustrarile tale, incercand lamentabil sa ma faci sa simt prost...

asa iti arat ca te iubesc, cimpoi =)))

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Sunt din 2006 din ce vad eu... cam vechi

Ie vechi, aruncă-i!

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Kelvin, si nu sunt grade

Grade, grade !

The kelvin is a unit of measure for temperature based upon an absolute scale. (wikipedia).

Dar este folosit mai mult in fotografie, de exemplu, 5600 grade K este temperatura luminii, in functie de care se calculeaza tonurile de culoare ! De fapt gradele C. se calculeaza: [°C] = [K] − 273.15

Postat

Grade, grade !

The kelvin is a unit of measure for temperature based upon an absolute scale. (wikipedia).

Dar este folosit mai mult in fotografie, de exemplu, 5600 grade K este temperatura luminii, in functie de care se calculeaza tonurile de culoare ! De fapt gradele C. se calculeaza: [°C] = [K] − 273.15

de ce nu are semnul de grad?

Vizitator
Postat

de ce nu are semnul de grad?

Uhh.. you got me here, nu prea mi-a placut fizica, dar nah, stiu ca noi fotografii il consideram ca si scala de temperatura (temperatura luminii) :blushing2 :blushing2

• Oras:Ucea
Postat

Grade, grade !

Dar este folosit mai mult in fotografie, de exemplu, 5600 grade K este temperatura luminii, in functie de care se calculeaza tonurile de culoare ! De fapt gradele C. se calculeaza: [°C] = [K] − 273.15

Esti off toping! Te rog sa folosesti fraze care sa contina cuvintele; pula, pizda, muie, bo$$-valoro$$ etc.

• Like 5
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Edit: am gasit ceva:

Before the 13th General Conference on Weights and Measures (CGPM) in 1967–1968, the unit kelvin was called a "degree", the same as with the other temperature scales at the time. It was distinguished from the other scales with either the adjective suffix "Kelvin" ("degree Kelvin") or with "absolute" ("degree absolute") and its symbol was °K. The latter (degree absolute), which was the unit's official name from 1948 until 1954, was rather ambiguous since it could also be interpreted as referring to the Rankine scale. Before the 13th CGPM, the plural form was "degrees absolute". The 13th CGPM changed the unit name to simply "kelvin" (symbol K).[9] The omission of "degree" indicates that it is not relative to an arbitrary reference point like the Celsius and Fahrenheit scales (although the Rankine scale continued to use "degree Rankine"), but rather an absolute unit of measure which can be manipulated algebraically (e.g. multiplied by two to indicate twice the amount of "mean energy" available among elementary degrees of freedom of the system).

tot Wikipedia

• Like 2
Postat

e ambiguu. unii nici nu vor sa auda de grad (la) Kelvin... plm

daca le fac la astia o problema de chimie cu echilibru isi dau foc cu apa =)))

• Like 1
Postat

e ambiguu. unii nici nu vor sa auda de grad (la) Kelvin... plm

daca le fac la astia o problema de chimie cu echilibru isi dau foc cu apa =)))

Muie lu' Kelvin... si Celsius sa sa uite!

• Like 4
  • Minus 3
  • Oras:danpulea
  • Oras:danpulea
Postat

Cu 50-60, s-ar putea sa te primeasca uMpic vreuna, sa te uiti la ea si sa-ti faci manufactura. Zic si io. ;)

Vizitator stau de sase
Postat

ba, am observat ca anona si amada nu se supara cand iti bati pula de ele, chiar te apreciaza. =)))

le gadila cumva? =)))) =)))))

no offence :))))

:laugh2 :laugh2 :laugh2

Postat

ati pus-o azi nu lucrez si ma bate gandul luciferic sa bag un prozac :laugh2

Hai, nu ma nebunii, fatah! calmeaza-te, ca cre' ca ne calci intre piceoare pa totzi...

• Oras:worldwide
Postat

Hai, nu ma nebunii, fatah! calmeaza-te, ca cre' ca ne calci intre piceoare pa totzi...

stai sa vezi eu pe prozac sunt blanda si diafana.doar ca turez cu  viteza tripla. nu joc pe nimeni in picioare,dar invit lumea la hora. l'am luat deja candy superpower

Postat

tempo has reached critical level, prz kick in.dnd dnd  :laugh2  sunt pe cale sa imi colorez lumea in zeci de nuante frumusele,arunc direct cu galetuse cu vopsea

Postat

ma simt asa minunat ca un pui de inger. flu flu :innocent . m-as duce afar' sa ma astern in zapada sa dau din maini si picioruse pana ofer pamantului o forma angelica.din pacate afara e fleasca

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...