Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Postat

Cam asa sta treaba..... :no2 :no2 :no2

http://cuvintecelebre.ro/wp-content/uploads/2013/02/Citat-Benjamin-Franklin.png

Du-te, omule, cu servilismul tau ca mi se face rau.

Sincer.

Ai inceput si tu sa musti, dupa ce ai vazut ca baietii mari, cica :), au iesit la hora.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Sincer.

Ai inceput si tu sa musti, dupa ce ai vazut ca baietii mari, cica :), au iesit la hora.

Imi pare rau, nu ai inteles...

Si nu, iarasi imi pare rau, dar poate te reprezinta pe tine, pe mine respectiva idee nu ma reprezinta ! :no2 :no2

Stima ! :hihat

• Like 1
Postat

Ok... sunt perfid și fățarnic! :rax2 Tu dacă tu pui botu' și într-adevăr te victimizezi, cam cum ești? Inteligent? :laugh2

Mergi, ba nomenclaturistule, cu tehnicile astea de CC.

:)

PLM....Cum poti fi atat de prost si penibil, Picon?

Eu pur si simplu nu inteleg.

Sincer.

From the bottom of my heart.

..........

Postat

Imi pare rau, nu ai inteles...

Si nu, iarasi imi pare rau, dar poate te reprezinta pe tine, pe mine respectiva idee nu ma reprezinta ! :no2 :no2

Stima ! :hihat

Corect.Nu te reprezinta.

Tu o reprezinti.

Mii de stime.

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Sincer.

.......... 

Când nu ai ce replica, vii tu cu lozinci comunistoide, care ocolesc adevărul. Dacă stau să mă gândesc bine, la ce "tactică" adopți și la cât ești de mârlan, nu m-ar mira să fii cam ca Vladinzinho.

Vizitator
Postat

Sincer.

..........

Vezi, asta nu inteleg la tine. Chiar daca sunt in contradictie cu restul "turmei", as you call it, consider ca virgula cap ai, prost nu esti, umblat esti, sa te descurci stii, cultura ai, de ce totusi trebuie sa fii contra tuturor, nu pot intelege. Adica hai sa zicem Nea Picon nomenclaturist, ok, trolle tiganel (desi nu nu este, nu nu l-am vazut, dar asa cred eu, nu este sub nici o forma), Sorina zarzavagioaca (desi si aici gresesti, dar in fine, nu te pot convinge eu de lucrul asta), eu nationalist abject si pupincurist, & the rest of the gang, dar cu The Cat ce avusi bre ? Ca atata bun simt si respect precum are el mai rar mai vezi in ziua de astazi. De ce trebuie sa fii "Gica Contra" al forum-ului, greu de inteles !

• Like 1
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Sincer.

La tine bunul simț și modestia se numesc servilism? Bă, da' imbecil ești!

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Vezi, asta nu inteleg la tine. Chiar daca sunt in contradictie cu restul "turmei", as you call it, consider ca virgula cap ai, prost nu esti, umblat esti, sa te descurci stii, cultura ai, de ce totusi trebuie sa fii contra tuturor, nu pot intelege. Adica hai sa zicem Nea Picon nomenclaturist, ok, trolle tiganel (desi nu nu este, nu nu l-am vazut, dar asa cred eu, nu este sub nici o forma), Sorina zarzavagioaca (desi si aici gresesti, dar in fine, nu te pot convinge eu de lucrul asta), eu nationalist abject si pupincurist, & the rest of the gang, dar cu The Cat ce avusi bre ? Ca atata bun simt si respect precum are el mai rar mai vezi in ziua de astazi. De ce trebuie sa fii "Gica Contra" al forum-ului, greu de inteles !

Nene Lopixe, acum pe bune... un om inteligent și cult așa s-ar co,porta? Să nu confundăm golănia cu inteligența și nici cititul fără a filtra/înțelege cu cultura.

Și pentru știința cui vrea să știe: nu am fost nomenclaturist ( eram totuși prea tânăr în 1989), nici măcar membru de partid. Motivele țin de istoria familiei pe care o pângărește nesimțitul ăsta, care ar merita călcat în picioare.

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Cautati bun simt la un beat manga? :laugh2

Maine poate o sa va mai posteze calm niste poze, azi nici cafeaua nu-l ajuta. :laugh2

Tu pregătește pernele alea și lasă prostiile!  :laugh2

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Nene Lopixe, acum pe bune... un om inteligent și cult așa s-ar co,porta? Să nu confundăm golănia cu inteligența și nici cititul fără a filtra/înțelege cu cultura.

Și pentru știința cui vrea să știe: nu am fost nomenclaturist ( eram totuși prea tânăr în 1989), nici măcar membru de partid. Motivele țin de istoria familiei pe care o pângărește nesimțitul ăsta, care ar merita călcat în picioare.

Hahahaha

Tu, in loc sa-mi multumesti ca iti ofer atatea opportunitati de a te umfla in pene si a arata lumii cum ai doborat tu regimul lui Ceasca, tu ma insulti.

Dar eu am fost in Franta....Hahahaha.

Nu te mai suport.

Pisicuts, solicit banarea lui Picon pentru injurii repetate aduse mamei lui Picon.

....:)...:)...:)

• Oras:-
  • Oras:-
Postat

Ba ce dracu' aveti unii cu altii? Nu incapeti in pielea voastra? de parca locuiti in acelasi apartament si va impiedicati sau stati la rand sa va faceti nevoile.. Impartiti forumul asta e. Mai baieti simpatici, energici si in care musteste atata viata, mergeti la curve si futeti. Futeti-va nevestele cum se cuvine, amantele, iubitele. Duceti-le la film. Viata trece repejor cum bine v-ati dat seama. :)

Ce va turati asa? Daca ati consumat ceva care va face sa va simtiti atat de bine dati-mi si mie ca am devenit deja invidios. :laugh2

• Like 2
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

asa de sensibila sa fie rotita asta cu nomenclaturistul? ca tot p`asta a invartit o si ala cu ziare de la anglia =))

p.s eu cred ca matale ai inceput sa suferi de sindromul stockholm... zau...

Postat

Nu bre, dar știi că hoțul strică hoții, nu? Ca, ăștia o fac pe zmeii, progeniturile de potentați ai vremii de atunci, cu același tip de educație jegoasă, cu aceeași aroganță și nesimțire.

Postat

Ma bag in pat, imi astup nasul sa nu mai simt vre-un miros de feromoni/testosteron si poate dorm. :slap2 :)

Somn usor! :hug1

ti-a venit då pulå, å?

• Like 1

Vizitator sarlatanu
Postat

ti-a venit då pulå, å?

N'are? 

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...