Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Pot sa caut, dar mi-e teama ca dau de poze cu dintii tai de plastic.

:)

Esti in pauza?

Hai, fuga la alimentara dupa Listerine.

:)

Te referi la coronita provizorie de 150 euro pe care am purtat-o cateva zile pana cand a fost gata lucrarea definitiva?!?! Esti tampit fratica. Asta nu dovedeste decat ca ma respect si am preferat sa platesc si sa nu stau fara dinti, nu asa cum se respecta femeile tale de 300 euro.

Dupa cum te comporti si cat de trist si singur esti as crede ca tu ti-ai cam petrecut copilaria la coada la alimentara. ;)

P.S> Hai ca te-am bagat cam mult in seama, mai vorbim data viitoare cand am vezica plina. ;)

• Like 4
  • Minus 14
Postat

Cu copilaria n-avem treaba, nu e vina lui, eo insa cre'ca'si petrece astfel maturitatea .... asemenea frustrari se nasc mai degraba datorita lipsurilor, nu a abundentei .... un domn atat de avut n-ar sta acilea cu plebea, ca n-ar avea vreme, ar fi in Bahamas sau Saint Tropez, savurand caviar ..... oare cum arata omu' savurand caviar si cu telefonu' vertu pe nimfomane  :laugh2

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

Cu copilaria n-avem treaba, nu e vina lui, eo insa cre'ca'si petrece astfel maturitatea .... asemenea frustrari se nasc mai degraba datorita lipsurilor, nu a abundentei .... un domn atat de avut n-ar sta acilea cu plebea, ca n-ar avea vreme, ar fi in Bahamas sau Saint Tropez, savurand caviar ..... oare cum arata omu' savurand caviar si cu telefonu' vertu pe nimfomane  :laugh2

iar scrii fara sa gandesti? pai si cine dracu-l vede/stie daca face asa?

• Like 1
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Te referi la coronita provizorie de 150 euro pe care am purtat-o cateva zile pana cand a fost gata lucrarea definitiva?!?! Esti tampit fratica. Asta nu dovedeste decat ca ma respect si am preferat sa platesc si sa nu stau fara dinti, nu asa cum se respecta femeile tale de 300 euro.

Dupa cum te comporti si cat de trist si singur esti as crede ca tu ti-ai cam petrecut copilaria la coada la alimentara. ;)

P.S> Hai ca te-am bagat cam mult in seama, mai vorbim data viitoare cand am vezica plina. ;)

Parcă te-a mai intrebat cineva p'acilea: până la urmă, îl cunoști pe jegosu' ăsta?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Tu nu te retrageai ?

Am facut asta!

Postat

iar scrii fara sa gandesti? pai si cine dracu-l vede/stie daca face asa?

Pai nu asta se lauda ca e om umblat si avut, c-a fost pe la Moscova, oras foarte scump in zonele bune, dau si eu cu presupusul, nu e voie .... cam toata lumea face asa pe aici, da' numa' eu sunt cel apostrofat .... ah cepele voastre :)

Vizitator
Postat

Si gata, ai revenit ?  :laugh2

Nu! Doar ca mai intru pe aici,ocazional!

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Asa e, pula si limba sunt legale. :rax2 :laugh2

:slap2

Vizitator stau de sase
Postat

mi-e foame.

post-131728-0-18807900-1453927803_thumb.jpeg

PS: nu pun mana pe masa ca nu mi am facut mani'

• Like 4

Vizitator stau de sase
Postat

Doar la dreptu'! :))

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...