picon Reputație: 1046 Postat Februarie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 7, 2016 Mă sună odată gajică-mea, după o mică ceartă: Unde ești? Prin Rahova cu H, cu puţină treabă. Unde mai exact? Și de ce se aude atâta gălăgie? Intr-un local la o discuţie. Ok, dă-mi-l pe H la telefon puţin. Bine'nţeles, H, m-a acoperit Peste vo patruj dă minute: Ce faci, unde ești? Tot acolo, zic, discutăm. Daaaaa? futu-ţi morţii mă-tii de mincinos...și mașina de ce este parcată în faţă la Di Angelo? (restaurant în zona Sălăjan)am mașina oprită chiar în spatele mașinii tale...ieși afară să vorbim, dacă intru eu, zboară mese, farfurii, tot.... Și-am ieșit...în poola mea Și? Ai ieșit? peseu... puncte...mi-aș pula-n ele!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 7, 2016 Și? Ai ieșit? peseu... puncte...mi-aș pula-n ele! Normal...vezi ultimul rând 1
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 7, 2016 Bine-bine, ai ieșit din crâșmă, dar cum ai ieșit din mâinile ei?
roberto Reputație: 4138 Postat Februarie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2016 ... Ce faci, unde ești? Tot acolo, zic, discutăm. Daaaaa? futu-ţi morţii mă-tii de mincinos...și mașina de ce este parcată în faţă la Di Angelo? (restaurant în zona Sălăjan)am mașina oprită chiar în spatele mașinii tale...ieși afară să vorbim, dacă intru eu, zboară mese, farfurii, tot.... Și-am ieșit...în poola mea Pai si tu nebun...nu stii vorba aia ca nu te caci aproape de casa...se simte mirosul
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 7, 2016 Bine-bine, ai ieșit din crâșmă, dar cum ai ieșit din mâinile ei? Cu amendă, logic
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 7, 2016 Au, mamă!
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2016 Postat Februarie 7, 2016 Pai si tu nebun...nu stii vorba aia ca nu te caci aproape de casa...se simte mirosul Zici să mergem pân militari ? 2
roberto Reputație: 4138 Postat Februarie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2016 Zici să mergem pân militari ? Nici prea departe, ca iar bate la ochi Imi termin cafeaua si ma deplasez...Picoane, hai si tu la un ceai...
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2016 Postat Februarie 7, 2016 Nici prea departe, ca iar bate la ochi Imi termin cafeaua si ma deplasez...Picoane, hai si tu la un ceai...Mă pui in mişcare
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 7, 2016 Pai si tu nebun...nu stii vorba aia ca nu te caci aproape de casa...se simte mirosul Era gajica, nu era chiar în zona ei de acoperire, dar da, ai dreptate, mirosul e miros Păi poola ta, fii atent, nu e chiar veche, mă feream de una ca dracu' de tămâie, fugeam de ea mai rău ca Ben Johnson...știi unde-am dat nas în nas cu ea??? Tocmai intr-o localitate la vo treij dă kilometri dă Roma, la mare, Fregene se numește(localitatea)...pizda ei, stătea corect și servea o îngheţată tot corectă...na belea, e tot miros sau ghinion de neșansă??? Când e să ai 'ghinion', dai de cuie și-n pizdă 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 7, 2016 Zici să mergem pân militari ? La Vulturu, se mănâncă bine...de băut, nu știu 1
roberto Reputație: 4138 Postat Februarie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2016 ... Când e să ai 'ghinion', dai de cuie și-n pizdă Daca dai de cuie, o mai scoti cum o mai scoti...eu o stiam cu dai de lame P.S. Bag pula-n ele de puncte 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 7, 2016 Daca dai de cuie, o mai scoti cum o mai scoti...eu o stiam cu dai de lame P.S. Bag pula-n ele de puncte Punct =))
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2016 Postat Februarie 7, 2016 Te mananca si pe tine in pizda, este? Am ajuns la limita rabdarii... Daca pot nu inseamna ca fac, cand nu mai pot fac...Ti-am zis ca nu mai scriu, am debitat cateva potari la nervi, am la nervi de nu stiu ce sa fac cu ei...Daca logic nu se intelege ca sunt aparte... dau pe cai mai putin intele...Te bagi si tu in cale? Eu imi schimb culoarea aripilor dupa caz... esti bine ? )
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2016 Postat Februarie 7, 2016 Zici să mergem pân militari ? va astept la Cocosu Rosu , e si un cuib de pizde la cateva strazi distanta 1 1
roberto Reputație: 4138 Postat Februarie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2016 va astept la Cocosu Rosu , e si un cuib de pizde la cateva strazi distanta Plm...pentru mine Sect. 6 e ca si cand as pleca in provincie 2
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 7, 2016 Nici prea departe, ca iar bate la ochi Imi termin cafeaua si ma deplasez...Picoane, hai si tu la un ceai...Am radar hiper-vigilent.
raffaello Reputație: -6838 Postat Februarie 7, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Februarie 7, 2016 La Vulturu, se mănâncă bine...de băut, nu știu La Cocosu' Rosu e si mai bine ! Vulturul a cam naparlit
raffaello Reputație: -6838 Postat Februarie 7, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Februarie 7, 2016 va astept la Cocosu Rosu , e si un cuib de pizde la cateva strazi distanta Sa-mi bag ! Am scris acelasi lucru si n-apucasem sa citesc postarea ta ! 1 5
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 7, 2016 La Cocosu' Rosu e si mai bine ! Vulturul a cam naparlit Se poartă pleșuv
raffaello Reputație: -6838 Postat Februarie 7, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Februarie 7, 2016 Se poartă pleșuv O fi trecut randuneaua p-acolo si l-a pensat ? 1 5
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 7, 2016 O fi trecut randuneaua p-acolo si l-a pensat ? Au mamă...era Rândunica la Roșu, mai iegzistă?
raffaello Reputație: -6838 Postat Februarie 7, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Februarie 7, 2016 Au mamă...era Rândunica la Roșu, mai iegzistă?Mai este ! Inca se mananca binisor, da ...nu i-ar strica o renovare Pe vremuri ma duceam mai tot timpul pentru ciorba de burta ! 1 5
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 7, 2016 Mai este ! Inca se mananca binisor, da ...nu i-ar strica o renovare Pe vremuri ma duceam mai tot timpul pentru ciorba de burta ! Păi, e același proprietar ca și la Vulturu'...am cununat în ambele locuri, aceleași ștocaturi, ornamente, pulili mele, design interior...dar asta zic, mancarea știu că este ok
daddario Reputație: 960 Postat Februarie 7, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Februarie 7, 2016 Am radar hiper-vigilent. O femeie nu tipa niciodata la barbatul ei, ea da ordinele clar, scurt, calm si cuprinzator! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum