rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 1, 2016 Pai tu nu cu el trebuia sa te intalnesti? S-a consolat cu Amada...trebuia sa ne vedem in 3. in ce fel suna Stai că m-ai pierdut uMpic. Care ...ăăăăăă, Anita ?deci sunteti culmea, nu mai e pic de respect pt un ul. diva Anita de pe cluj mai baiete
klm112 Reputație: 5026 Postat Martie 1, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Martie 1, 2016 trebuia sa ne vedem in 3. in ce fel suna deci sunteti culmea, nu mai e pic de respect pt un ul. diva Anita de pe cluj mai baiete Clujul e la 497 km de Buc. Ajung acolo de vreo 2-3-4 ori pe an dar uite că mi-a scăpat acest ”obiectiv” din capitala Ardealului. 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Martie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2016 sunt convinsa ca ma spioneaza ca s-a si apucat sa vorbeasca ca mine, adica face o un reversed cicalleala cu deloc nu am mai incredere in tine ) mai e si plagiator, nu-i mai fac sarmale 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 1, 2016 cre ca e singuru om care isi permita sa faca mistouri cu mine cand sunt nervoasa. de obicei daca vad pe cineva ca rade si se amuza cand eu ma agit ma enervez si mai tare. dar m-am obisnuit se pare
picon Reputație: 1046 Postat Martie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 1, 2016 Am urcat in tren. Nu as putea sa va descriu cum ma simt. Norocoasa, bucuroasa, mandra ... mai devreme m-a intrebat un foarte bun prieten ce anume am facut de am atat de mult noroc?!? Nu am stiut ce sa-i raspund. Felicitări! Eram sigur. 3 13
klm112 Reputație: 5026 Postat Martie 1, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Martie 1, 2016 cre ca e singuru om care isi permita sa faca mistouri cu mine cand sunt nervoasa. de obicei daca vad pe cineva ca rade si se amuza cand eu ma agit ma enervez si mai tare. dar m-am obisnuit se pare Inseamnă că nu ai simțul umorului
tmcostin Reputație: 7173 Postat Martie 1, 2016 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Martie 1, 2016 azi nu stiu cum ma simt si nici nu vreu sa mint
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 2, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 2, 2016 Inseamnă că nu ai simțul umoruluima paraseste la nervi isi da demisia
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Martie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2016 http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-eatdrink059.gifMa simt asa de bine ca nici de sex n-am chef... sau o fi din cauza ca alaltaieri unul mi-a facut capul mare la cat a vorbit cu niste decibeli de nu mai stiam cum sa scap de el! Mi-a "promis" ca azi sau maine o sa aiba mai mult timp liber... Cine naiba ii mai raspunde la telefon?! 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 2, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 2, 2016 http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-eatdrink059.gifMa simt asa de bine ca nici de sex n-am chef... sau o fi din cauza ca alaltaieri unul mi-a facut capul mare la cat a vorbit cu niste decibeli de nu mai stiam cum sa scap de el! Mi-a "promis" ca azi sau maine o sa aiba mai mult timp liber... Cine naiba ii mai raspunde la telefon?! eu as raspunde as zice suna ocupat si as inchide 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 2, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 2, 2016 http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-eatdrink059.gifMa simt asa de bine ca nici de sex n-am chef... sau o fi din cauza ca alaltaieri unul mi-a facut capul mare la cat a vorbit cu niste decibeli de nu mai stiam cum sa scap de el! Mi-a "promis" ca azi sau maine o sa aiba mai mult timp liber... Cine naiba ii mai raspunde la telefon?! Dacă nu ai tu chef de sex, e grav! 3 14
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Martie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2016 eu as raspunde as zice suna ocupat si as inchide Ar ramane perplex ca nu am facut decat sa spun spre sfarsit de vreo 3 ori sa vorbeasca mai incet. Faza tare e ca nu m-a intrebat daca vreau sau pot, doar mi-a spus ca are mai mult timp sa petreaca cu mine (o zi intreaga)!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 2, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 2, 2016 Ar ramane perplex ca nu am facut decat sa spun spre sfarsit de vreo 3 ori sa vorbeasca mai incet. Faza tare e ca nu m-a intrebat daca vreau sau pot, doar mi-a spus ca are mai mult timp sa petreaca cu mine (o zi intreaga)! eu daca din an in pasti ma apuc sa urlu la un barbat ma doare pe mine capul. nu suport zgomotele stridente dar faze gen flit la telefon mai bag des
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 2, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 2, 2016 dar ma potolesc daca mi se inchide si mie telefon ion nas cum fac eu daca ma calci pe coada. odata dupa ce mi l-a inchis am sunat inapoi doar sa urlu un aaaaaaaaaaaaaaaaaaa si am inchis iarasi sunt prea nebuna
picon Reputație: 1046 Postat Martie 2, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 2, 2016 dar ma potolesc daca mi se inchide si mie telefon ion nas cum fac eu daca ma calci pe coada. odata dupa ce mi l-a inchis am sunat inapoi doar sa urlu un aaaaaaaaaaaaaaaaaaa si am inchis iarasi sunt prea nebuna http://edituramateescu.ro/wp-content/uploads/2013/09/nebun-front-514x300.jpg 3 14
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Martie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2016 Dacă nu ai tu chef de sex, e grav! In anumite circumstante... pun pariu ca-mi schimb imediat opinia... http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-taunt013.gif 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Martie 2, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Martie 2, 2016 f...ăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăă
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Martie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2016 Asta nu e una din circumstante. 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 2, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 2, 2016 Asta nu e una din circumstante. nu ai cu cine )))
picon Reputație: 1046 Postat Martie 2, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 2, 2016 In anumite circumstante... pun pariu ca-mi schimb imediat opinia... http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-taunt013.gifȘtiu, cum să nu știu? Știu. 3 14
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Martie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 3, 2016 Cam amara... Nu aveam pe cine sa trimit de dimineata dupa zahar!
klm112 Reputație: 5026 Postat Martie 3, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Martie 3, 2016 Mult ai mai scris. Am baleiat cursorul o grămadă !
picon Reputație: 1046 Postat Martie 3, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 3, 2016 Cam amara... Nu aveam pe cine sa trimit de dimineata dupa zahar! Zahărul nu ie bun. Niște frișcă nu ai?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Martie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 3, 2016 Zahărul nu ie bun. Niște frișcă nu ai? Nup, dar am niste inghetata de vanilie... rece cu cald uneori e o combinatie... Mult ai mai scris. Am baleiat cursorul o grămadă ! Ai fost la analize? 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Martie 3, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Martie 3, 2016 Nup, dar am niste inghetata de vanilie... rece cu cald uneori e o combinatie... Ai fost la analize? Azi mă duc
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum