n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 3, 2016 Azi mă duc Ei, n-au trecut decat 2 saptamani, pana la 2017 mai e timp. 1
geo_x36 Reputație: -663 Postat Martie 3, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Martie 3, 2016 Bineeeee ... ma pregatesc sa plec spre alte zari !
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 3, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 3, 2016 Ei, n-au trecut decat 2 saptamani, pana la 2017 mai e timp.Când expiră marfa?
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Martie 3, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Martie 3, 2016 Când expiră marfa?are termen de valabilitate prelungit
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 3, 2016 Când expiră marfa? Nu e marfa, ba e nasparliu rau de tot! Plm, 3 saptamani i-a luat sa cumpere o tastatura cu reamintiri, acum cu analizele... nu ma mira, eram sigura. In schimb imi urmareste fiecare postare de tembel ce e, daca mi se baga in suflet constant pe forum, poti sa-ti imaginezi ce a fost face-to-face... Pfffffff, ce bine e aici dupa aproape 4 luni cu un redus mintal.
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Martie 3, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Martie 3, 2016 , poti sa-ti imaginezi ce a fost face-to-face... nici nu vreau sa-mi imaginezedit 4 luni???? cam mult in plm 1
raffaello Reputație: -6837 Postat Martie 3, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Martie 3, 2016 Bineeeee ... ma pregatesc sa plec spre alte zari ! Ice Age ? 1 6
picon Reputație: 1046 Postat Martie 3, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 3, 2016 Bineeeee ... ma pregatesc sa plec spre alte zari ! Vânt bun în ... pupa!
geo_x36 Reputație: -663 Postat Martie 3, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Martie 3, 2016 Ice Age ? Nope ... mai la vest putin si mai spre nord, am un project acolo luna viitoare !O sa-mi fie oleaca mai greu pana invatz limba, e cam nasoala, da ma descurc io cumva ... mai dau dan manuri, ma stramb ... vaz io, m-oi intelege cumva cu ei ! Vânt bun în ... pupa! Danke coane ... am oricum ! 1 2
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Martie 3, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Martie 3, 2016 Ai fost la analize? te stiam a dreaq,dar chiar asa?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 3, 2016 te stiam a dreaq,dar chiar asa? Ce-am facut? Am reamintit ca se plangea acum peste 2 saptamani pe aici ca-l mananca capul pulii...
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Martie 3, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Martie 3, 2016 Ce-am facut? Am reamintit ca se plangea acum peste 2 saptamani pe aici ca-l mananca capul pulii... fereasca al de sus sa fi fost medic dermatolog
picon Reputație: 1046 Postat Martie 3, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 3, 2016 Ce-am facut? Am reamintit ca se plangea acum peste 2 saptamani pe aici ca-l mananca capul pulii... Mie mi s-a înroșit capul pulii ... o fi de la labă? peseu... crecă azi merg la curve.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 3, 2016 fereasca al de sus sa fi fost medic dermatolog Am refuzat bani frumosi ca nu am vrut sa castrez vreo 2 insistenti care asta voiau, in cazul asta fara sa intreb o faceam gratis! Mie mi s-a înroșit capul pulii ... o fi de la labă? peseu... crecă azi merg la curve. Nu mai sta, fugi sa ti-o "pupe" sa treaca. 1
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Martie 3, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Martie 3, 2016 Mie mi s-a înroșit capul pulii ... o fi de la labă? peseu... crecă azi merg la curve. io m-am lasat de mers zic,vin ele la mine
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 3, 2016 Postat Martie 3, 2016 De azi sunt full-frame :X (dar cum arta cere sacrificii, canci si bani "da curve" - cel putin pana in luna mai :cry2 )http://www.imaging-resource.com/PRODS/D700/ZD700BATTGRIP-LG.JPG
picon Reputație: 1046 Postat Martie 3, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 3, 2016 Am refuzat bani frumosi ca nu am vrut sa castrez vreo 2 insistenti care asta voiau, in cazul asta fara sa intreb o faceam gratis! Nu mai sta, fugi sa ti-o "pupe" sa treaca. Mai pe seară, așa. Fiind prima dată când o vizitez, va urma o recenzie.
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Martie 3, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Martie 3, 2016 De azi sunt full-frame :X (dar cum arta cere sacrificii, canci si bani "da curve" - cel putin pana in luna mai :cry2 )http://www.imaging-resource.com/PRODS/D700/ZD700BATTGRIP-LG.JPGmi-am gasit fotograf la nunta
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 3, 2016 Mai pe seară, așa. Fiind prima dată când o vizitez, va urma o recenzie. Fute-o ca asa merita! De azi sunt full-frame :X (dar cum arta cere sacrificii, canci si bani "da curve" - cel putin pana in luna mai :cry2 ) Prea multe butoane si rotite... Cartea tehnica cred ca e din mai multe volume... mi-am gasit fotograf la nunta Cine se insoara?
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Martie 3, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Martie 3, 2016 Fute-o ca asa merita! Prea multe butoane si rotite... Cartea tehnica cred ca e din mai multe volume... Cine se insoara? numai un prost ca mine,poate face aceeasi greseala de 2 ori in viataPlm ,mai incerc
yka Reputație: 9109 Postat Martie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 3, 2016 astept infierbantata meciurile
picon Reputație: 1046 Postat Martie 3, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 3, 2016 Fute-o ca asa merita! Prea multe butoane si rotite... Cartea tehnica cred ca e din mai multe volume... Cine se insoara?
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 3, 2016 Postat Martie 3, 2016 Mie mi s-a înroșit capul pulii ... o fi de la labă? peseu... crecă azi merg la curve. Hai sictir...
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Martie 3, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Martie 3, 2016 astept infierbantata meciurile sa te pregatesti pt Dinamo.zic
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Martie 3, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Martie 3, 2016 Hai sictir...ti-am simtit lipsa aziApp,tot asa mari e buzele?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum