Sari la conținut

Cum te simti azi

Vizitator 0ly

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Suparata..mi s-a stricat epilatorul..! :(

• Oras:Pe langa pat
  • Oras:Pe langa pat
Postat

Suparata..mi s-a stricat epilatorul..! :(

Las ca oricum nu te futi ca esti in vacanta
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nice one! :)

Amada zici ca e genul ala de profesoara rea,nesuferita,cold as fuck? :),cum erau alea de fizica sau chimie,si Nicusor e copilul de 14 ani, indragostit si virgin, corigent la una din materii,si face meditatii sa ia nota de trecere. :)

Doan' profesoara,pot sa poftesc pan' la toaleta?

Dute!

Nicusor,ai zis ca faci pipi,dar tu ce faci acolo,laba?

Da nu doan' profesoara,ca nu...

Sterge-te la pula,si hai,da-i drumul acasa.

Bine,plec.

:laugh2

Deci m-am adaptat perfect!  :laugh2

Nicusor are si ex profesoare in familie, e obisnuit, pacat ca-i plac istoria si politica, insa nu intelege analizele literare, legile frecarii, reactiile chimice...  :laugh2

L-am lasat corigent, apoi exmatriculat!  :laugh2

• Like 1
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Nice one! :)

Amada zici ca e genul ala de profesoara rea,nesuferita,cold as fuck? :),cum erau alea de fizica sau chimie,si Nicusor e copilul de 14 ani, indragostit si virgin, corigent la una din materii,si face meditatii sa ia nota de trecere. :)

Doan' profesoara,pot sa poftesc pan' la toaleta?

Dute!

Nicusor,ai zis ca faci pipi,dar tu ce faci acolo,laba?

Da nu doan' profesoara,ca nu...

Sterge-te la pula,si hai,da-i drumul acasa.

Bine,plec.

îti dai seama că toată scoala juca pe sârmă și fără plasă de siguranta jos
Postat

https://scontent.fotp1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xlt1/v/t1.0-9/12802764_1762346747329601_8973654979280459800_n.jpg?oh=ba7a75648f855494d5b31674c82efb30&oe=5762CD4F

Pana se rezolva, imi suna bine si o piscina acoperita cu jacuzzi si sauna in dotare... :)

• Like 1
Postat

Sa-si dea corigenta cu profesoarele care il trec datorita cadourilor...

Nicusor, lasa-ma in pizda ma-sii in pace ca-mi provoci sila la fiecare postare de-a ta.

Am obosit sa repet! Ai vrut dragoste, ti-am dat, ai vrut suflet, complet, l-ai primit fara limite... dar cand eu spun STOP, sunt capabila sa devin o piatra rece, fara o doza de sentimente, pentru ca am experienta vasta in ce priveste durerea si stiu cum sa n-o mai simt.

Deci, mars si nu mai insista, la ambitie nu ma intrece nimeni, mai ales ca acum fatza de tine nu simt decat repulsie.

Postat

https://scontent.fotp1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xlt1/v/t1.0-9/12802764_1762346747329601_8973654979280459800_n.jpg?oh=ba7a75648f855494d5b31674c82efb30&oe=5762CD4F

:)

Postat

Emotionata...pe zi ce trece, mi se schimba viata...totul se petrece cu o viteza incredibila. :)

• Like 2
  • Minus 15
Vizitator
Postat

Văleuuuuuuuu !!!!!!!

Vizitator sarlatanu
Postat

Cine este Nicusor ?

Vizitator sarlatanu
Postat

am citit si am inteles ca nicusoar face laba

ce este rau in asta ?

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ce poate fi mai frumos, decât să stai cu femeia pe care o iubești în bucătărie, să gătiți ceva bun, să beți un pahar de vin între doi pupici ...? 

peseu ... nu facem fasole.  :laugh2

• Like 5
  • Minus 13
Postat

Ce poate fi mai frumos, decât să stai cu femeia pe care o iubești în bucătărie, să gătiți ceva bun, să beți un pahar de vin între doi pupici ...? 

Sa te pisi pe Miskin?!?! =))

• Like 1
  • Minus 15
Postat

Sa te pisi pe Miskin?!?! =))

Ai ghicit.  :laugh2

• Oras:worldwide
Postat

ma simt asa bine ca si cum plutesc pe un norisor dupa piscina, hamam, salina si masaj lomi lomi

• Oras:duc cu sorcova
  • Oras:duc cu sorcova
Postat

azi esti domestic? :laugh2

• Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

:laugh2

Deci m-am adaptat perfect! :laugh2

Nicusor are si ex profesoare in familie, e obisnuit, pacat ca-i plac istoria si politica, insa nu intelege analizele literare, legile frecarii, reactiile chimice... :laugh2

L-am lasat corigent, apoi exmatriculat! :laugh2

Tu stateai acasa,cu sufletul la cuptor,mediu spre sange,umeda,si nemernicul statea in Gara de Nord,dupa ce aterizase deja,cu vreo ora-n urma,in locomotiva,cu telefonul in mana,si se inhaita cu puslamaua aia de Cornel,oaia,vypuska ala,in copilarimse agramatice fortate,gen fara cratima si virgule,ca niste putori. :)

Unii prefera si maimutareala,pentru o secunda,ii scoate din banal. :)

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

ma simt asa bine ca si cum plutesc pe un norisor dupa piscina, hamam, salina si masaj lomi lomi

http://45.media.tumblr.com/c3447e3068904504089b6672c4ebb0b9/tumblr_o3kakbLorS1uluhv2o1_500.gif

• Like 1
  • Minus 2

Postat

http://45.media.tumblr.com/c3447e3068904504089b6672c4ebb0b9/tumblr_o3kakbLorS1uluhv2o1_500.gif

:laugh2  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...